3,401

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

da este normal un astfel de comportament o nimfa nu se imblanzeste foarte repede( daca este matura) dar in timp nu va mai fi aasa...
am inteles deyseby da ai dreptate daca le dam in cantitati mici si rar nu ar trebui sa le faca rau numa acum nici chiar sa le dam orice prostii de pe lumea asta...
referitor la acea colivie daca stau mai mult pe afara incap doua nimfe si chiar daca nu stau mult pe afara incap 2 nimfe dar daca vrei intai iti iei nimfa si dupaia dupa ce mai strangi bani cumperi o colivie mai mare si o vinzi pe cea pe care o ai acum si vei scoate o parte din bani ( asa as face eu daca as vrea o colivie mai mare)...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,402

dak are 8-9 luni e in perioada de imperechere pune o poza cu ea

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,403

Motzatul meu::angel:

3,404

cateva poze cu alintata mea sa nu va mai plictisiti big_smile:D:D
am intr-uina din poze si colivia ei in care aceasta nu prea ii place sa stea, numai doarme acolo :nani:

3,405

Bun venit amalia.Dupa spusele crescatorului,in cazul in acre nu-l cunosti foarte bine,nu poti sa te iei.Daca il luai de pui trebuia sa se obisnuiasca mai repede cu voi.Dar e un pas inainte faptul ca sta libera,asa castiga mai repede incredere.E tare frumos,in privinta a ceea ce este, cred ca sunt altii cu mai multa experienta sa te poata dumiri.

Adaugat: 11-11-2009 18:46

Vai ,vai ce ma supar cand vad coliviile astea cu bete de plastic :furios: Chiar daca nu ati apucat sa cititi tot despre papagali,e bine s-o faceti.Nu stau deloc confortabil pe betele alea.Nu e greu sa fie schimbate cu bete din lemn,in orice padure se pot gasi.Nu e un efort prea mare,insa pentru papagali e mult mai bine decat plasticul ala care tine si rece.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,406

asta chiar nu am stiut:|. o sa incerc sa le inlocuiesc daca e musai.

3,407

da......e adevarat ca betele alea din plastic nu sunt foarte confortabile...dar...la mine un bat  din lemn nu rezita nici macar o sapt.... :bravo: poly roade tot...... :wis:

:heart: -SABINA- :heart:

3,408 (edited by suana 11-11-2009 20:05)

Asta iti va spune oricare de aici de pe forum.Nu sunt bune betele alea deloc.Sunt sigura ca o sa amenajezi la puiul tau sa-i fie bine..   :pup: Nimfele nu sunt ,,rozatoare'' grozave deci daca la mine a rezistat copacelul si betele  de 9 ani cu siguranta c-or  rezista si  la mihay....Depinde de papagal,la Alexi se schimba datele problemei... smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,409

si kiki a mea :blb:

Adaugat: 11-11-2009 20:16

scz pt debandada din camera dar azi am avut o petrecere si nu am avut timip sa fac curat big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,410

gaby354 wrote:

scz pt debandada din camera dar azi am avut o petrecere si nu am avut timip sa fac curat big_smile

e adorabila sa stii. are o mutatie deosebita . daca este sau a fost ziua ta , La multi ani! , asta in legatura cu petrecerea.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,411

nu a fost ziua mea azi i-am sarbatorit ziua cainelui meu smile

Animalele mele:

3,412

bianca -amlia, ai un baietel super frumos. e normal grey mutatia si este pui de maxim 3-4 luni. nu este mai mare. daca nu este crescut de un crescator si este adus din afara, este salbatic dar daca il lasi liber pe afara mult timp, va veni singur la tine cu conditia sa nu intinzi mana spre el. stai linistita si el se apropie singur dupa o perioada. fuge si se apara din instinct. ademenestel cu seminte pe birou la tine sau pe unde stai tu. ai rabdare ca o sa vina. e inca pui. semintele punele pe birou , nu le da direct din mana ca se teme. bafta!

Adaugat: 11-11-2009 20:46

gaby354 wrote:

nu a fost ziua mea azi i-am sarbatorit ziua cainelui meu smile

smile  smile  e bine si asa. am nimerit eu ceva pana la urma.  :bang:

- Mary-

3,413

deyseby poti sa imi zici ce varsta are kiki?

Animalele mele:

3,414

gaby354 wrote:

deyseby poti sa imi zici ce varsta are kiki?

tot pui de maxim 3 luni. dar nu-ti pot spune exact ce sex are. pana in primavara nu stiu daca i-ti poti da seama. e o mutatie mai deosebita din perlat cu lutino ... e greu. mai incolo poate reusim sa ne dam sema.

- Mary-

3,415

Poly ai un papagal superb.sa-ti traiasca.Deysbey l-ai facut cel mai fericit barbat pe sotul meu.in sfarsit are un baietel :sanatate: :sanatate: multumesc pentru raspunsuri

3,416

bianca multumesc frumos... big_smile tu ce animalutze ai?...

:heart: -SABINA- :heart:

3,417

Poly eu am o nimfa superba pe care toata familia o indragim foarte mult.si sora mea are o rossela,dar parca culorile sunt mai sterse.am vazut ca la ea a inceput sa-si schimbe penele.mie imi plac toate speciile. :heart

3,418

bianca-amalia wrote:

Poly eu am o nimfa superba pe care toata familia o indragim foarte mult.si sora mea are o rossela,dar parca culorile sunt mai sterse.am vazut ca la ea a inceput sa-si schimbe penele.mie imi plac toate speciile. :heart

pune-i pe calculator, triluri cu pasari, canari mai ales si o sa invete si el . sa vezi ce frumos o sa cante dimineta si seara. eu nu sunt de acord sa invatam pasarile sa cante anumite melodii care ne plac noua. e o pasare totusi. la mine toti 3 baieti canta superb.le-am pus triluri pe calculator si acum canta non stop. e ceva de vis sa ai o pasare speciala cu triluri speciale.

Adaugat: 12-11-2009 09:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zAqeucn52Rg[/youtube]

Adaugat: 12-11-2009 12:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lEqB_U_CuI4[/youtube]

Adaugat: 12-11-2009 13:02

2 poze cu puiutul si gata. sper sa va placa.

Adaugat: 12-11-2009 13:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3KB3yHatZDE[/youtube]

- Mary-

3,419

superbi deyseby...sa-ti traiasca..sunt nemaipomeniti :heart:

Adaugat: 12-11-2009 15:08

aici isi aranja penele... :blb:

3,420

Sunt superbi Deyseby .... :heart: :bravo: sa-ti traiasca  :pup:

Adaugat: 12-11-2009 15:31

Se facea si ea frumoasa Mihai ... :blb:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,421

va multumesc la toti. da sunt tare scumpi toti. daca ii iubim e perfect.

- Mary-

3,422

Deyseby sunt super super ... !!! Ally a mea a inceput sa tipe ca din gura de sarpe cand a auzit cum canta smile smile smile Nu-i place cum canta ? :bang: ... sau de ce oare ? Mie as vrea sa imi cante asa ea  ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,423

flyaway70 wrote:

Deyseby sunt super super ... !!! Ally a mea a inceput sa tipe ca din gura de sarpe cand a auzit cum canta smile smile smile Nu-i place cum canta ? :bang: ... sau de ce oare ? Mie as vrea sa imi cante asa ea  ...

tipa pt ca e in calduri si ii cheama la ea. crede ca ei o aud pe ea.

- Mary-

3,424

Nu mai are mult de asteptat si in Decembrie ii iau pereche ... Dar tot nu stiu de unde : de la petshop sau din piata de animale  ? Nu pot sa ma hotarasc de unde e mai bine ... Voi ce sfat imi dati ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,425

Deyseby,puiutul de nimfa e dat?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)