3,376

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Iusty wrote:
nimfa185 wrote:

numai scap de el smile) imi da pupic sa urca pe capul meu

Angel a mea nu e asa sad a devenit f. distanta...nu mai sta deloc cu noi, pleaca cand o luam sa o mai alintam, vine la mine doar ca sa-i dau drumul din colivie, daca o iau pe mana zboara, sta numai cu perusii..a devenit dependenta de ei sad asta este..n-am ce face sad

pai asa e cand ai si alti pasari..

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,377

Stiu big_smile dar nu-i nimic...tot le iubesc :heart: si indiferent ca sunt distante, prietenoase, salbatice etc. nu voi renunta la ele :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,378

eu o sa mai iau inca una la primavara

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,379

Fain :k: si eu sper in curand la un nimf pt Angel :heart: din pacate acum nu pot sad

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,380

Buna!
Mi-am cumparat acum 2 zile  o nimfa , i-am cumparat o cusca mare , dar nu mananca , nu doarme ( cel putin ziua) , doar tipa intr-una dimineata:(!
Ce sa fac? Ajutati-ma!

3,381

Asa face pana se obisnuieste cu noul loc, cam toate pasarile nu mananca in primele zile de la cumparare si sunt foarte speriate. Trateaz-o cu multa dragoste si incet incet se va acomoda

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,382

Multumesc mult! Sper sa incepe sa manance cat mai curand pentru ca sunt speriata, am mai avut o nimfa, dar a  murit....:( ea mancase din prima zi.

3,383 (edited by suana 10-11-2009 12:58)

Bun venit.Sa nu uitam ca a stat la un loc poate cu mai multe pasari.E normal sa fie agitata si speriata ,pentru ca aschimbat locul.Tine colivia langa tine ,vorbeste cu ea,sa se obisnuiasca.Daca pleci pune-i muzica la radio sau televizor sa nu se simta singura.Va manca pentru ca o va apuca foamea.Daca are bete de plastic colivia,schimba-le cu bete din lemn,cumpara-i jucarii.Sa nu o tii la frig,in curent.Apa doar plata.Incet se va obisnui.Si de dormit.....ele nu dorm ziua decat daca sunt bolnave,mai cucaie dar somnul si-l fac doar noaptea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,384

Cu placere, va manca cand o va apuca foamea, incet incet se va obisnui cu tine .

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,385

uitati-o pe Milla mea cum mananca raffaelo big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7YwpXWtoBw&feature=player_embedded[/youtube]

3,386

Nu e bun codul copiat.Cel de sus trebuie copiat intre cele 2 paranteze.Codul HTML....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,387

cum bag un filmulet ? big_smile

3,388

suana este foarte frumoasa ricky si ma bucur ca a ajuns pe maini bune. deci in curand se va inmulti familia ce numeroasa si frumoasa pupici la toti :pup: :heart: ...
bine ai venit charming sa nu te sperii de comportamentul ei asa este la inceput tipa nu manca incearca sa mai atipeasca un pik nu mananca nu bea apa dar pana a doua zi ai sa vezi ca va fi altfel o sa fie atenta in juru ei se va plimba prin colivie daca ii dai drumu prin camera se va mai accidenta cu peretele cu geamul dar nu se va lovii dar dupa aceea se va acomoda si incet incet se va apropia de tine ca sa te studieze si din nevoia de a fi alintata. daca poti sa pui si niste poze....

Adaugat: 10-11-2009 15:12

ca sa pui filmuletul copiezi acolo unde scrie www. ... .ro/com

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,389

mihay28 wrote:

cum bag un filmulet ? big_smile

Am editat eu mesajul cu filmul tau. Acum merge! smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,390

Mihay e o scumpete, nimfulina ta. se vede ca o iubesti.
Suana sa vedem ce decide sotul meu in privinta motatului. este al lui si nu ma bag pana ce nu i-a el o decizie clara.
Darius, puiutul e tare frumos. e maroniu la culoarea de pe aripi, parca ciamon se numeste mutatia. ciamon lutino pid. cred.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,391

La mn in cas sunt numai fulgi de la kiki nimfa mea naparleste? are doar 9 luni

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,392

deyseby ii bine sa dai rafaelo la nimfe?
chiar nu am mai auzit de acest lucru si de aceea intreb si eu...
da naparleste nu iti fa griji va termina ea dar va mai tine stai linistit...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,393

Cum o fac pe kiki sa iasa afara din colivie singura k trebuie sa o iau eu pe deget altfel nu iese ce sa fac?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,394

ial pe deget si scoatel asa il scot si eu

==>Misu<==

3,395

nimfa185 intr-o colivie de 37 cm latime,44 cm inaltime,27 cm latime pot sa tin 2 nimfe?

Animalele mele:

3,396

aceleasi dimensiuni le am si eu la colivie..momentan am 1 nimfa....vreau sa'i caut baietel.... si o sa'i tin pe amandoi in ea, numai ca eu tin mai mereu usita deschisa si ea iese cand vrea sa zboare, intra cand ii este foame si sete..dar mai mereu sta pe afara , se duce la perusi la colivie, pe ei ii am inchisi , cred ca este atrasa de ei ...:-?
cu toate ca e mica colivia nimfei , si stiu asta, dar avand in vedere ca ii las usita deschise mai mereu , cred ca se compenseaza...
am dreptate oare ?

3,397 (edited by deyseby 11-11-2009 10:29)

da Mihay . ai dreptate. daca sta mai mult pe afara si intra doar ca sa manance e ok.
Darius stiu ca sarea le face rau pasarilor in general si ciocolata. dar dulce nu am auzit sa le dauneze. probabil in cantitati mici si rar. ca si lactatele. multi spun ca dauneaza, dar care le da branzica de vaca sau iaurt au pasari foarte sanatoase. patrunjelul la fe,l se zice ca e toxic, dar contine multe vitamine si pasarile il adora si nu au nimic. deci.... bine nu poti da tote porcariile la pasari sa le manance, dar daca ele cred ca le pot manca si nu refuza atunci e ok.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,398

buna ziua.acum o luna am primit o nimfa pe care o indragim cu totii foarte mult.problema este ca este foarte agresiva.cum te apropii de colivie(desi intotdeauna i se vorbeste foarte bland),cum incepe sa se legene si sa sasaie.sa bag mana in colivie nici nu poate fi vorba ca sare imediat sa muste.ma bucur totusi ca a invatat sa intre si sa iasa singura din colivie.este normal un comportament atat de agresiv?

3,399

cate luni are?

Adaugat: 11-11-2009 16:26

sau ani

Animalele mele:

3,400

nu stiu.crescatorul de la care a cumparat-o i-a zis ca este mascul si ca este pui

Adaugat: 11-11-2009 16:46

penajul crestei este galben cu gri la capat