Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
este marele alexander, nu se vede prea bine din cauza telefonului cu care am facut fotografia, dar am sa revin cu alte fotografii mai de aproape.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
este marele alexander, nu se vede prea bine din cauza telefonului cu care am facut fotografia, dar am sa revin cu alte fotografii mai de aproape.
asa..i'am pilit unghiile lu' rocco
...pt k vena a ajuns pana in varf :wow: ..
am vazut anuntul tau si as fi interesat sa cumpar colivia imi poti spune te rog din ce localitate esti? multumesc
Sunt din Turnu Magurele, jud. Teleorman, dar o pot trimite prin Fan Courier in toata tara.
se merita un nokia n82 pe un mic alexander?:|
marcel 59
Si targul la ce se refera? Dai tu un suflet si primesti un obiect sau invers?Daca dai un papagal,sfatul meu este sa cauti un stapan iubitor pentru el,nicidecum un asa targ. :furios::furios::furios: :furios: :furios: :furios:
Daca dai tu telefonul,atunci da se merita,cu conditia sa-ti iei aceea pasare si s-o ingrijesti cu responsabilitate.
un filmulet cu porcusorul meu facand baie
)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B2rnSHNKLhE[/youtube]
E un scump ,,purcelusul'' tau,ce-i mai place la fas-fas.
ce haios e :heart: .. e asa ud
..
dragu de el :heart: sau ea?
voi le'ati mai taiat unghiile? ..
qm am mai spus..eu le pilesc
Am primit o ferta de la un vecin,sa-i dau telefonul meu pe un mic Alex,ma mai gandesc.
si nu i'l dai :wow: ? ..
wow..ce ocazie ai :rusine: ..ia'l pe alex :heart: ..
Am primit o ferta de la un vecin,sa-i dau telefonul meu pe un mic Alex,ma mai gandesc.
si eu zic la fel. sa vezi ca merita.
Merita targul....
Sustin si eu acum,ca m-am dumirit care e targul.Ia-l pe micul alex,e o mare comoara.
eu miam cumparat de curand un papagal "Micul Alexander" il am de 2 luni si sa acomodat foarte repede.vad ca ii place sa stea mult pe calorifer la caldura e bn daca face asta?
Bun venit!Am mai fost cazuri cand stau confortabil pe calorifer,din cate am citit si eu.Daca nu arde si nu e caldura prea mare si se simte bine,cred ca e ok.
Vad ca numai eu sant cu un papagal salbatic ...toata lumea are papagal bland numai al meu nu vrea sa se imblanzeasca ( desi il am deja aproape de un an
(((( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cum reusiti sa le imblanziti??????????????????????? ca noi cand ne apropiem de el ....zboara ca nebunul ...sau daca e in cusca se zbate de parca as vrea sa il mananc :cry::cry::cry:
Se imblanzeste singur, nu trebuie sa il obligi.....incet incet dupa ce capata incredere in voi, trebuie sa ii acorzi foarte multa atentie si sa petreci mult timp cu ei. :pup:
Cat costa un Micul Alexander?
dar totusi deja de un an .....bine ca nu era pui cand l-am luat ....dar nici asa de mare nu a fost ...ca avea vreo 9-10 luni cand l-am luat ......nu stiu ce sa spun ....
Ai mei aveau 3 luni cand i-am luat si erau foarte salbatici, nu putea sa ma apropii nici sa le pun de mancare. Acum au 9 luni si cand intru in casa sau imi adud vocea incep sa ciripeasca. Abia acum cateva zile unul dintre ei a venit sa manance din hranitoarea pe care o tineam in mana. Trebuie sa ai foarte multa rabdare cu el si sa vorbesti cat mai mult .......
HELLO cat costa un micu alex :furios:
Daca dai cateva pagini in urma,vei vedea ca s-au discutat pretiurile despre micul alex.Chiar tu ai presupus ca ar fi 10 milioane,dar nu e atat de scump.Sunt in functie de culoare si de cat de sociabili sunt. :pls:
al teu e verde?
Banuiesc ca interbi de Alexi.Da,e verde.Marele Alex cei mai comuni sunt verzi,cei de alta culoare sunt foarte rari si ca atare foarte scumpi.In schimb micul alex se ,,prezinta'' in mai multe culori.Galbe,verde,albastru,lutino.
REVIN....scuza-ma te-ai uitat la postarile mele cu Alexi?De curiozitate?
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri