Gaby, las-o sa se obisnuiasca cu tine, cu colivia, cu noul mediu in care a intrat. O sa manance si o sa bea si apa cand o sa se simta in siguranta.
Da, Vitakraft e bun. Un sfat: cumpara granule de polen de la Plafar si pune-i zilnic cam o lingurita rasa peste seminte, are f. multe vitamine.
Poti sa-i dai morcov ras, felii de mar, cotor de ardei gras. Evita salata verde, provoaca diaree.
De ex. nimfele mele nu prea mananca fructe si legume, rar ciugulesc, desi le pun zilnic, cantatorii sunt mari amatori de mar si morcov, de ex. O data/sapt. le dau galbenus de ou fiert tare amestecat cu o lingurta de pesmet, si sunt f. sanatoase. Plus polen.
Adaugat: 07-11-2009 18:44
Fiul meu i-a gasit un nume noului-venit. Il/o va chema Fulgulet :heart:!
Spre marea mea bucurie, Galbiuta nu-i zice nimic. De obicei, ea fiind decana de varsta, daca ea vrea sa stea intr-un anumit loc, da la o parte pe oricine (evident ca vrea sa stea fix in acel loc care e ocupat, nici 2 pasi mai incolo
). Asa ca am stat si am studiat comportamentul. L-a lasat pe Fulgulet sa manance, sa bea apa si sa doarma in locurile alese de el. Nu-i cauta compania, dar nici nu-i cauta cearta. Pana acum nu a scos un suntet, doar acele tipete specifice cand l-a prins si l-a bagat in cutie, pe drumul spre casa si cand l-am eliberat, ca i-a auzit pe Caraici si Galbiuta tipand cand am intrat in camera. Sa vedem ce va fi maine dimineata, cand Galbiuta va tipa ca vrea afara si cand cantaretul (Cipi) isi va incepe trilurile.
Vicky - Mamica fericita