3,276

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

de ce ai suparat fata si ai inchis-o? e tare scumpa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,277 (edited by Iusty 31-10-2009 19:18)

biancapoli wrote:

cum il dresaz pe poli:
1.sa descida usa la colivie?
2.sa iasa din colivie?

1. Nu poti obliga o nimfa sa deschida usa de la colivie tongue ele invata fara sa fie obligate de om (vede la acesta cum o deschide) dar asta depinde de la pasare la pasare wink
2. Lasa-i usa de la colivie deschisa si intr-o zi va iesi si ea afara wink din curiozitate...sau pur si simplu atunci cand vrei s-o bagi in colivie ii pui o scarita la usita si o lasi sa intre singura wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,278

Era seara , tarziu ... Si din pacate nu pot sa o las in toata casa ... doar in camera mea ... Mai am si blanoasa in casa ... big_smile Fac cu schimbul in camera ... cand vine pisica , o inchid pe ALLY ... cand iese , ii dau drumul ... :bang: ca la nebuni ....:blb: tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,279

Poze cu Angel a mea :heart:

1- "Studiez tehnologia" smile
2- tongue
3- "Trebuie sa mananc bine ca sa ma fac mare..am doar 3 luni, 2 saptamani si o zi :rusine: !"

Adaugat: 31-10-2009 21:16

1- "Discut cu vecinii tongue "
2- big_smile
3- "Continui sa studiez toata casa :ironic: :rusine: "

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,280

e o scumpete alintata
ma bucur sa vad ca este fericita. stiam ca o sa fie pe maini bune
puiul lutino va pleca la Nimfa 185 si mai raman cu cel mic pe care il pastrez pt domnul dan 59 de la care am luat-o pe Jacky

- Mary-

3,281

deyseby seaman foarte bine la penaj cu coco dar in filmulet imi pare fata ,nu stiu nici eu ce sa cred mai trebuie sa creasca un pic ca sa ne putem da seama; eu ma iau si dupa cum este ciocul dupa cioc ar cam trebui sa fie fata dar acum flyaway nu te lua duap mine poate gresesc dupa ce mai trece o luna cu siguranta ne vom putea da seama, iar dupa felul cum tipa pare a fi tot fata chiar sunt in ceata un pic acum...
deyseby este foarte frumos puiutul cel mic si ma bucur ca cel lutino va pleca la nimfa185 deoarece iueste animalele si cu siguranta se va simti bine...
da ce este cu snow de nu mai este pe aici ca nu am mai vazut-o activa de o perioada?

Adaugat: 01-11-2009 13:09

iusty foarte dragut angel numa ai girja cu studiatul tehnologiei ca poate o studiaza de tot cum mi-a facut coco mie studia tastatura pana a a facuto praf (a folosito pe post de toaleta si sa stricat dupa ce a terminat cu ea) smile smile

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,282 (edited by Iusty 01-11-2009 21:57)

Multumesc Darius! Prea tarziu smile cand nu sunt atenta...se pune pe tastatura si scoate butoanele smile eu trebuie sa pun hartii si carti peste ca altfel ii face lui vara-mea laptopul praf (noroc ca stiu sa repar tastele hmm ) Oricum cand scriu la el nici gand sa se apropie de taste, doar sa stea pe bratul meu :heart:

Iusti

3,283

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZoPWBudRVAI[/youtube]Am reusit in sfarsit sa o filmez "cotcodacind" pe Ally ... smile  Vedeti voi ce a iesit ... smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,284

smile smile smile smile Doamne....  smile smile smile Ce pasare incredibila big_smile
Poate te striga.....

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,285

Ally a ta este o fetita si este in calduri .asta face acum. sta cu codita ridicata. daca ii iei un baietel e perfect. este 100 la 100 fetita. nu cotcodaceste. tot tipat este si asta.

- Mary-

3,286

flyaway sa stii ca deyseby are foarte mare dreptate este o fetita care vrea sa fac oua FELICITARI!!!
acum poti sa ii iei un baietel dar daca nu vrei sa faca oua nu le lua si cuib dar daca vrei oua si sti ca esti pregatita poti sa iei si cuib numa te previn din experienta celorlalti este foarte foarte greu ai foarte mult de munca deci intr-un singur cuvatn trebuie sa ai rabdare...
sa nu te sperii de pozitia ei aceea este pozitia de imperechere...
ea cred ca a avut un partener eu iti recomand sa ii iei un baietel deoarece ii simte lipsa (asa cred eu) ,deoarece prin acel strigat isi cheama partenerul...
deci daca ai posibilitatea de ai cumpara un partenere eu iti sugerez sa ii cumperi...

3,287

Iusty....Angel e o mica scumpete rasfatata.Sa pape mult sa se faca mare,ca frumoasa e.Plimbareata  si curioasa,zau asa.Pupam cioculetzul. :pup: :heart:
Ally este in calduri,ma alatur si eu parerii lui deyseby.Cunosc sunetele astea de la fetitzele mele.Se pare ca s-au intrecut in a face oua dar sper sa s-au oprit.Inca mai tipa dar nu atat de mult.Ce rau imi pare ca nu am nimerit un baietel si Silveritza e tot femela.Asa ,poate reusea si Hanny sa cloceasca si sa scoata un rand de pui,chiar daca e o responsabilitate mare.Acum se incheie sezonul de curtat....
deyseby,am vazut pozele micutzilor la alt topic,sunt dragalasi cu motul ala asa mic.......  :pup:
Ieri  Hanny a venit sa exploreze colivia lui Alexi....ce mica parea pe langa urias.Cand o pupacesc e asa fragila fata de Alexi.Ce diferentza,cand dai pupici la unul mic si dai un pupic mai mare la celalalt.   smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,288

suana wrote:

Iusty....Angel e o mica scumpete rasfatata.Sa pape mult sa se faca mare,ca frumoasa e.Plimbareata  si curioasa,zau asa.Pupam cioculetzul. :pup: :heart:
Ally este in calduri,ma alatur si eu parerii lui deyseby.Cunosc sunetele astea de la fetitzele mele.Se pare ca s-au intrecut in a face oua dar sper sa s-au oprit.Inca mai tipa dar nu atat de mult.Ce rau imi pare ca nu am nimerit un baietel si Silveritza e tot femela.Asa ,poate reusea si Hanny sa cloceasca si sa scoata un rand de pui,chiar daca e o responsabilitate mare.Acum se incheie sezonul de curtat....
deyseby,am vazut pozele micutzilor la alt topic,sunt dragalasi cu motul ala asa mic.......  :pup:
Ieri  Hanny a venit sa exploreze colivia lui Alexi....ce mica parea pe langa urias.Cand o pupacesc e asa fragila fata de Alexi.Ce diferentza,cand dai pupici la unul mic si dai un pupic mai mare la celalalt.   smile

Multumesc :pls: :pup: ! A primit pupicii :heart: ! Chiar e o alintata..ma scoala de dimineata la 7 sa o scot din colivie sa stea pe mine smile ! E tare blanda si scumpa :heart: ! Ii place sa vina pe mine sa o alint, seara cand sta cu mine la TV primeste nuca sfaramata pe care o adora :wis: ! I-am reamenajat colivia wink ! I-am pus un leagan mare de lemn si 2-3 jucarii inclusiv un os de sepie la care roade aproape incontinuu smile !
Ally, nimfulina ta e o scumpa :heart: ! Poti sa-i iei un baietel big_smile Si eu ii iau lui Angel, dar nu pt. a face oua (deoarece e o responsabilitate f. mare, iti trebuie pasiune smile sa-i cresti cum trebuie ) ci sa aiba un partener de joaca :pup:

Iusti

3,289

Iusty wrote:
biancapoli wrote:

cum il dresaz pe poli:
2.sa iasa din colivie?

1. Nu poti obliga o nimfa sa deschida usa de la colivie tongue ele invata fara sa fie obligate de om (vede la acesta cum o deschide) dar asta depinde de la pasare la pasare wink
2. Lasa-i usa de la colivie deschisa si intr-o zi va iesi si ea afara wink din curiozitate...sau pur si simplu atunci cand vrei s-o bagi in colivie ii pui o scarita la usita si o lasi sa intre singura wink

1. nu e prea interesat
2.nu am o scarita

Adaugat: 03-11-2009 10:47

ce e poli al meu?(albino,lutino...)

Adaugat: 03-11-2009 11:26

imi micsoreaza cineva va rog si mi-o pune la av?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,290

nimfa ta e grey smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,291 (edited by suana 03-11-2009 13:13)

Asta ar trebui sa incapa la avatar.
http://i36.tinypic.com/2h4gi29.jpg

Ai aici mutatiile papagalului nimfa:
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,292

biancapoli wrote:

cum a zis Nimfa e un Normal Grey si e un scumpic

- Mary-

3,293

1.Ce ?:O
2.:D
3.Liniste,e ora de curatat!

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

3,294

deyseby wrote:
biancapoli wrote:

cum a zis Nimfa e un Normal Grey si e un scumpic

mersi

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,295

biancapoli wrote:
Iusty wrote:
biancapoli wrote:

cum il dresaz pe poli:
2.sa iasa din colivie?

1. nu e prea interesat
2.nu am o scarita

1. Daca nu e interesat asta este :blb: cum am spus, depinde de la pasare la pasare wink
2. Daca nu ai scarita poti sa cumperi...eu am una din plastic dar este de preferat din lemn :k:

P.S: Nimfulina ta este Normal Grey...este o frumusete :heart:

Iusti

3,296

biancapli ai o nimfa foarte frumoasa si eu zik la fel ca toti este normal grey...
ce varsta are?
didika sunt foarte frumosi cu toti pupici :pup: :heart:

3,297

Va multumesc din suflet la toti pentru pareri  ! Am sa tin seama de ele ... Chiar vroiam sa-i iau un partener lui Ally pana de Craciun si nu mai stiam ce sa cred despre ea ... M-a lasat fara cuvinte cu comportamentul de "cotcodacit"... :bang: ... trebuia sa-mi dau seama ca e fata ... :bang: ca doar gainile cotcodacesc ... tongue Am sa va mai inveselesc cu niste filmulete , dar totul e sa o prind cand face ceva mai hazliu ... Ceva de genul asta ...

3,298

E fenomenala! smile Sa-ti traiasca!

Adriana

3,299

chiar e tare scumpa. e alintata ce mai.

- Mary-

3,300

Va multumesc de aprecieri !!! :bravo: :heart: E cea mai alintata din casa ( de mine ) si o iubesc la nebunieeeeeeee ... :heart: :pup: :heart: :pup: Si inca cateva poze facute acum 10 min ... smile smile

Adaugat: 04-11-2009 20:15

Inca 3  ....