Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
de ce ai suparat fata si ai inchis-o? e tare scumpa.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
de ce ai suparat fata si ai inchis-o? e tare scumpa.
cum il dresaz pe poli:
1.sa descida usa la colivie?
2.sa iasa din colivie?
1. Nu poti obliga o nimfa sa deschida usa de la colivie ele invata fara sa fie obligate de om (vede la acesta cum o deschide) dar asta depinde de la pasare la pasare
2. Lasa-i usa de la colivie deschisa si intr-o zi va iesi si ea afara din curiozitate...sau pur si simplu atunci cand vrei s-o bagi in colivie ii pui o scarita la usita si o lasi sa intre singura
Era seara , tarziu ... Si din pacate nu pot sa o las in toata casa ... doar in camera mea ... Mai am si blanoasa in casa ... Fac cu schimbul in camera ... cand vine pisica , o inchid pe ALLY ... cand iese , ii dau drumul ... :bang: ca la nebuni ....:blb:
Poze cu Angel a mea :heart:
1- "Studiez tehnologia"
2-
3- "Trebuie sa mananc bine ca sa ma fac mare..am doar 3 luni, 2 saptamani si o zi :rusine: !"
Adaugat: 31-10-2009 21:16
1- "Discut cu vecinii "
2-
3- "Continui sa studiez toata casa :ironic: :rusine: "
e o scumpete alintata
ma bucur sa vad ca este fericita. stiam ca o sa fie pe maini bune
puiul lutino va pleca la Nimfa 185 si mai raman cu cel mic pe care il pastrez pt domnul dan 59 de la care am luat-o pe Jacky
deyseby seaman foarte bine la penaj cu coco dar in filmulet imi pare fata ,nu stiu nici eu ce sa cred mai trebuie sa creasca un pic ca sa ne putem da seama; eu ma iau si dupa cum este ciocul dupa cioc ar cam trebui sa fie fata dar acum flyaway nu te lua duap mine poate gresesc dupa ce mai trece o luna cu siguranta ne vom putea da seama, iar dupa felul cum tipa pare a fi tot fata chiar sunt in ceata un pic acum...
deyseby este foarte frumos puiutul cel mic si ma bucur ca cel lutino va pleca la nimfa185 deoarece iueste animalele si cu siguranta se va simti bine...
da ce este cu snow de nu mai este pe aici ca nu am mai vazut-o activa de o perioada?
Adaugat: 01-11-2009 13:09
iusty foarte dragut angel numa ai girja cu studiatul tehnologiei ca poate o studiaza de tot cum mi-a facut coco mie studia tastatura pana a a facuto praf (a folosito pe post de toaleta si sa stricat dupa ce a terminat cu ea)
Multumesc Darius! Prea tarziu cand nu sunt atenta...se pune pe tastatura si scoate butoanele
eu trebuie sa pun hartii si carti peste ca altfel ii face lui vara-mea laptopul praf (noroc ca stiu sa repar tastele
) Oricum cand scriu la el nici gand sa se apropie de taste, doar sa stea pe bratul meu :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZoPWBudRVAI[/youtube]Am reusit in sfarsit sa o filmez "cotcodacind" pe Ally ... Vedeti voi ce a iesit ...
Doamne....
Ce pasare incredibila
Poate te striga.....
Ally a ta este o fetita si este in calduri .asta face acum. sta cu codita ridicata. daca ii iei un baietel e perfect. este 100 la 100 fetita. nu cotcodaceste. tot tipat este si asta.
flyaway sa stii ca deyseby are foarte mare dreptate este o fetita care vrea sa fac oua FELICITARI!!!
acum poti sa ii iei un baietel dar daca nu vrei sa faca oua nu le lua si cuib dar daca vrei oua si sti ca esti pregatita poti sa iei si cuib numa te previn din experienta celorlalti este foarte foarte greu ai foarte mult de munca deci intr-un singur cuvatn trebuie sa ai rabdare...
sa nu te sperii de pozitia ei aceea este pozitia de imperechere...
ea cred ca a avut un partener eu iti recomand sa ii iei un baietel deoarece ii simte lipsa (asa cred eu) ,deoarece prin acel strigat isi cheama partenerul...
deci daca ai posibilitatea de ai cumpara un partenere eu iti sugerez sa ii cumperi...
Iusty....Angel e o mica scumpete rasfatata.Sa pape mult sa se faca mare,ca frumoasa e.Plimbareata si curioasa,zau asa.Pupam cioculetzul. :pup: :heart:
Ally este in calduri,ma alatur si eu parerii lui deyseby.Cunosc sunetele astea de la fetitzele mele.Se pare ca s-au intrecut in a face oua dar sper sa s-au oprit.Inca mai tipa dar nu atat de mult.Ce rau imi pare ca nu am nimerit un baietel si Silveritza e tot femela.Asa ,poate reusea si Hanny sa cloceasca si sa scoata un rand de pui,chiar daca e o responsabilitate mare.Acum se incheie sezonul de curtat....
deyseby,am vazut pozele micutzilor la alt topic,sunt dragalasi cu motul ala asa mic....... :pup:
Ieri Hanny a venit sa exploreze colivia lui Alexi....ce mica parea pe langa urias.Cand o pupacesc e asa fragila fata de Alexi.Ce diferentza,cand dai pupici la unul mic si dai un pupic mai mare la celalalt.
Iusty....Angel e o mica scumpete rasfatata.Sa pape mult sa se faca mare,ca frumoasa e.Plimbareata si curioasa,zau asa.Pupam cioculetzul. :pup: :heart:
Ally este in calduri,ma alatur si eu parerii lui deyseby.Cunosc sunetele astea de la fetitzele mele.Se pare ca s-au intrecut in a face oua dar sper sa s-au oprit.Inca mai tipa dar nu atat de mult.Ce rau imi pare ca nu am nimerit un baietel si Silveritza e tot femela.Asa ,poate reusea si Hanny sa cloceasca si sa scoata un rand de pui,chiar daca e o responsabilitate mare.Acum se incheie sezonul de curtat....
deyseby,am vazut pozele micutzilor la alt topic,sunt dragalasi cu motul ala asa mic....... :pup:
Ieri Hanny a venit sa exploreze colivia lui Alexi....ce mica parea pe langa urias.Cand o pupacesc e asa fragila fata de Alexi.Ce diferentza,cand dai pupici la unul mic si dai un pupic mai mare la celalalt.
Multumesc :pls: :pup: ! A primit pupicii :heart: ! Chiar e o alintata..ma scoala de dimineata la 7 sa o scot din colivie sa stea pe mine ! E tare blanda si scumpa :heart: ! Ii place sa vina pe mine sa o alint, seara cand sta cu mine la TV primeste nuca sfaramata pe care o adora :wis: ! I-am reamenajat colivia
! I-am pus un leagan mare de lemn si 2-3 jucarii inclusiv un os de sepie la care roade aproape incontinuu
!
Ally, nimfulina ta e o scumpa :heart: ! Poti sa-i iei un baietel Si eu ii iau lui Angel, dar nu pt. a face oua (deoarece e o responsabilitate f. mare, iti trebuie pasiune
sa-i cresti cum trebuie ) ci sa aiba un partener de joaca :pup:
biancapoli wrote:cum il dresaz pe poli:
2.sa iasa din colivie?1. Nu poti obliga o nimfa sa deschida usa de la colivie
ele invata fara sa fie obligate de om (vede la acesta cum o deschide) dar asta depinde de la pasare la pasare
2. Lasa-i usa de la colivie deschisa si intr-o zi va iesi si ea afaradin curiozitate...sau pur si simplu atunci cand vrei s-o bagi in colivie ii pui o scarita la usita si o lasi sa intre singura
1. nu e prea interesat
2.nu am o scarita
Adaugat: 03-11-2009 10:47
ce e poli al meu?(albino,lutino...)
Adaugat: 03-11-2009 11:26
imi micsoreaza cineva va rog si mi-o pune la av?
nimfa ta e grey
Asta ar trebui sa incapa la avatar.
Ai aici mutatiile papagalului nimfa:
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus
imi micsoreaza cineva va rog si mi-o pune la av?
cum a zis Nimfa e un Normal Grey si e un scumpic
1.Ce ?:O
2.:D
3.Liniste,e ora de curatat!
biancapoli wrote:imi micsoreaza cineva va rog si mi-o pune la av?
cum a zis Nimfa e un Normal Grey si e un scumpic
mersi
Iusty wrote:biancapoli wrote:cum il dresaz pe poli:
2.sa iasa din colivie?1. Nu poti obliga o nimfa sa deschida usa de la colivie
ele invata fara sa fie obligate de om (vede la acesta cum o deschide) dar asta depinde de la pasare la pasare
2. Lasa-i usa de la colivie deschisa si intr-o zi va iesi si ea afaradin curiozitate...sau pur si simplu atunci cand vrei s-o bagi in colivie ii pui o scarita la usita si o lasi sa intre singura
1. nu e prea interesat
2.nu am o scarita
1. Daca nu e interesat asta este :blb: cum am spus, depinde de la pasare la pasare
2. Daca nu ai scarita poti sa cumperi...eu am una din plastic dar este de preferat din lemn :k:
P.S: Nimfulina ta este Normal Grey...este o frumusete :heart:
biancapli ai o nimfa foarte frumoasa si eu zik la fel ca toti este normal grey...
ce varsta are?
didika sunt foarte frumosi cu toti pupici :pup: :heart:
Va multumesc din suflet la toti pentru pareri ! Am sa tin seama de ele ... Chiar vroiam sa-i iau un partener lui Ally pana de Craciun si nu mai stiam ce sa cred despre ea ... M-a lasat fara cuvinte cu comportamentul de "cotcodacit"... :bang: ... trebuia sa-mi dau seama ca e fata ... :bang: ca doar gainile cotcodacesc ... Am sa va mai inveselesc cu niste filmulete , dar totul e sa o prind cand face ceva mai hazliu ... Ceva de genul asta ...
E fenomenala! Sa-ti traiasca!
chiar e tare scumpa. e alintata ce mai.
Va multumesc de aprecieri !!! :bravo: :heart: E cea mai alintata din casa ( de mine ) si o iubesc la nebunieeeeeeee ... :heart: :pup: :heart: :pup: Si inca cateva poze facute acum 10 min ...
Adaugat: 04-11-2009 20:15
Inca 3 ....
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus