3,251

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

:pup: E un frumos indiferent de comportamentul sau. Ii lasa colivia deschisa....dar nu prea indrazneste sa iasa. Canta uneori cand iesi din camera...dar cel mai mult cand e singur acasa. La fel si Rossela mea, isi fac de cap. :blb: Cand pisica nu`i acasa...

Simo

3,252

Alex, nici nimfele mele nu stau sa le iau in mana, stau pe cap, pe umar, dar nu ma lasa sa le ating, si nici nu vreau sa le stresez inutil. Ele sunt fericite cand zboara, cand pot cerceta camera. Intra si ies din colivie cand vor.
Poze noi.

Vicky - Mamica fericita

3,253

galbiuta e foarte curiosa. Caraici e comic . sunt frumosi sa-ti traiasca

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,254 (edited by suana 27-10-2009 10:09)

Frumosi ,frumosi  pupam dulce  :pup: Caraici cred ca se pune la punct cu orarul...sa nu lipseasca de la ore  smile)
Da,important e ca ele sa isi formeze locurile lor preferate si nu sa fie stresate pentru a fi prinse.Nici ale mele,cat sunt de apropiate de mine nu stau la prins.Si care ar fi scopul de fapt?Ideea e sa fie langa tine,sa vorbesti cu ele,sa interactioneze cu tine ,nu sa le tot apuci in mana fara nici un rost.NU poti obliga o pasare sa faca ce vrei tu.Doar sa ai rabdare ca va prinde curaj si incet se va relaxa si se va manifesta in functie de caracterul pe care il are.Nu toti sunt la fel.
Misha am vazut si la tine si in alte parti,funii din care erau facute leagane sau suporturi pentru papagali.Si ca o cordelina dar tare care se poate modela....Oare de unde pot cumpara si eu?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,255

Suana, cordelina am cumparat-o din mag. Animax, a costat in jur de 70 ron. Le place sa stea pe ea, le-am atarnat jucarele...
Galbiuta e cea curioasa wink.
Deyseby, nu e nici o problema.

Vicky - Mamica fericita

3,256

Scuze de incurcatura :rusine: Atatia prieteni avem si atatea nume.... Suplinim cu pupici :pup:
O sa caut si eu sa vad unde gasesc cordelina,poate pot comanda de pe net.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,257

Suana, nu face nimic, si noi mai incurcam  wink. Daca aveti magazin Animax in Deva, poti sa-i intrebi daca nu poti face comanda sa-ti aduca.

Vicky - Mamica fericita

3,258

suana ma bucur ca se inteelg bine motzatzi cu alex pupici la toti :heart: ...
flyaway puteam sa pariez ca el nu a ajuns la tine (as fi fost foarte fericit sa ajunga la niste oameni ca tine sau ca toiti ceilalti si cu siguranta a ajuns ca asa i-am spus la doamna de acolo sa il dea la persoane iubitoare si mi-a spus ca asa a facut si sa nu imi fac griji dar oricum imi fac griji) dar seamana foarte bine iti spun eu sigur...
deyseby ce dulci is motzatzi pupici :heart: ...
of doamne cate s-au scris ca nici nu mai stiu cui sa ii spun ce frumosi is motzatzi  de aceea spun ca toti motzatzi sunt frumosi si pupici la toti :heart: ...
suana deci sa inteleg ca in viitor vei avea motzatzi noi despre care sa ne scri :bravo: (sunt sigur ca te va intelege sotul tau)

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,259

Multumim Darius pentru pupici.....Ne gandim ....Sa vina primavara sa vedem ce ne mai aduce.Deocamdata sotul meu e total cucerit de Alexi.A dormit cu el,il pupa ii vorbeste.Si ma bucur ca e asa.Cei mici au cu totul alt comportament,ei sunt mult mai apropiati de mine.In special Hanny dar si Silver da semne ca nu ii e frica sa se apropie.Papa  painica prajita impreuna cu mine direct din mana.Si cand pun farfuria pe masa aterizeaza direct in ea.Sau cand deschid frigiderul stiu ca acolo e branzica sau outzul.Pot sa ma apropii si s-o pup pe burtica daca sta pe copacel.Cu Hanny,pupaceala si dragaleala mare.....

3,260

multumesc si eu Darius.

- Mary-

3,261

Am mai facut niste poze ... este un :angel: ... Sa o pupe mama pe ea de frumoasa !!! :heart: :pup: :heart: :pup: :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,262

Pupam cioculetzul.Chiar ca e scumpa.    :heart:

3,263

Mesi mult ! Si animalutele tale sunt super dragute ... :pup: :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,264

buna seara, nu prea am vizitat forumul dar am urmarit zi de zi, app sunt frumoase nimfele voastre smile a trecut ceva timp de cand lam pierdut pe paco.. si mam gandit ca e timpul sa am si eu din nou nimfa/e smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,265

nimfa185 wrote:

buna seara, nu prea am vizitat forumul dar am urmarit zi de zi, app sunt frumoase nimfele voastre smile a trecut ceva timp de cand lam pierdut pe paco.. si mam gandit ca e timpul sa am si eu din nou nimfa/e smile

ma bucur sa aud asta. stiu cat de mult tinei tu la el.

- Mary-

3,266

nimfa185 ma bucur foarte mult sa aud aceasta veste sper sa iti gasesti un motzat sanatos care sa traiasca 100 ani (minim)
suana si deyseby nu aveti pentru ce imi place sa laud motzatii altora deoarece iubesc foarte mult animalele :heart: ....

3,267

cum il dresaz pe poli:
1.sa descida usa la colivie?
2.sa iasa din colivie?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,268

biancapoli wrote:

cum il dresaz pe poli:
1.sa descida usa la colivie?
2.sa iasa din colivie?

vrei sa deschida si usa la colivie? nu e suficient sa intre si sa iasa din ea?

- Mary-

3,269

eu iti sugerez ca ideea cu dresatu sa stie cum sa deschida usa nu este buna.
cateodata ii mai bine sa mai stea si un pik in colivie si oricum asa ceva este destul de greu...

3,270

eu iam lasat de aproape o saptamana in fiecare zi liberi de la ora 2 knd vin d la scoala pana seara la ora 9.astazi nu iam lasat pt k nu am fost acasa.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

3,271

Poate imi spune si mie cineva de ce nimfa mea zici ca "cotcodaceste" si apoi tipa ... si o tine asa de vreo 5 minute ... :bang:

3,272

flyaway70 wrote:

Poate imi spune si mie cineva de ce nimfa mea zici ca "cotcodaceste" si apoi tipa ... si o tine asa de vreo 5 minute ... :bang:

asa mai fac si ale mele. in general baietii.  poate este baietel si vrea sa cante  smile .puiul meu cel lutino face mai mult asa :wow:

- Mary-

3,273

Pana la urma nici nu stiu sigur daca e fata sau baiat ... cine poate sa ma ajute in privinta asta ??? Ca vreau sa-i iau pereche si nici macar nu stiu sigur ce este ... Va rog ... astept raspuns .... cine stie ???

3,274

flyaway70 wrote:

Pana la urma nici nu stiu sigur daca e fata sau baiat ... cine poate sa ma ajute in privinta asta ??? Ca vreau sa-i iau pereche si nici macar nu stiu sigur ce este ... Va rog ... astept raspuns .... cine stie ???

posibil sa fie baiat daca zice si Darius ca nimfa lui era identica. mai este si faptul ca ar dori sa cante.

Adaugat: 31-10-2009 16:55

cateva poze de la noi cu micutii.

- Mary-

3,275 (edited by flyaway70 31-10-2009 18:14)

Atunci cred ca mai astept un pic pana sa-i iau pereche ... ca sa stiu sigur ce iau ... :k:  :bang: :cry:

Adaugat: 31-10-2009 18:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A-CplPfdVzk[/youtube] Pana una alta am un mic filmulet cu caraita mea ... Si sa ai grija de micutii tai sa-i faci mari si frumosi !