Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
300 de roni in Galati. Pui, galben, verde, albastru.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
300 de roni in Galati. Pui, galben, verde, albastru.
No comment ))))
Goti are activitate nu gluma.
acuma vad ca am mai pus pozele astea scuze
Lasa ca intotdeauna e o incantare! :heart: Bravo Tweety! :bravo:
Paulie al meu, in chimb, are alte talente . Si toate tin de stomac. Mananca orice. E atat de pofticios, incat nu poti sa intri cu ceva in camera, fara sa-i dai si lui. Sta si te fixeaza cu un ochi si nu te slabeste pana nu te simti sa-i intinzi si lui o bucatica. Iar daca, prin absurd, nu ai observat ca vrea si el, mai face un pas catre tine, si mai face un pas, ca si cum ti-ar zice: "Hello, sunt si eu pe aici! Cum sa-ti explic, dar mananci numai TU si vreau si EU!" Evident, cand e vorba de mancare, uita de faptul ca-i e frica de noi.
O figura in adevaratul sens al cuvantului!
Ieri a fost nebunie! I-am dat biscuite. Cum v-am mai povestit, lui ii place inmuiat. Si cum era el pe colivie, si-a luat biscuitele in cioc, a coborat si a intrat in colivie, s-a catarat pana la recipientul cu apa (da, cu biscuitele in cioc) si si l-a inmuiat. Doamne, cat de bun a fost! A meritiat efortul. Evident, dupa festin, mami a trebuit sa schimbe apa, ca era plina de resturi de biscuite.
un micul alexander e cam 10 mil.
In piata Rahova, in Bucuresti, un mic alex verde e 350 lei, putin mai scumpi sunt cei albastri si cei lutino (galbeni). 10 mil e un marele alex.
cat de inteligent e :heart:
nu-mi vine sa cred :bang:
un micul alexander e cam 10 mil.
daca te uiti la vanzari ai sa vezi ca Ramona, crescator de papagali,vinde cu 250 de ron unul si cu 350 cei albastri si galbeni.
atat era in pet-shop
atat era in pet-shop
da ca aia le tripleaza daca pot. de unde scot ei profit?
asa e
Am si eu o intrebare....am luat ceva odorizant pentru camera ...si nu stiu daca e bine sa-l las in camera unde ii tweety sau mai bine il pun intr-o alta camera ..... poate fi daunator odorizantul de camera pentru Tweety ??????????????/
Goti, pt. pasari nu e indicat nici un miros fie odorizant sau nu. Noi evitam sa folosim pastile pt. tantari, odorizant de camera, spray deodorant sau Pronto, solutii pt. covoare sau parchet. Sunt f. sensibile toate speciile, nu numai micul alex. De asta nu e indicat nici sa-l tii in bucatarie.
am inteles ...de aia v-am si intrebat ...ca nu vreau sa fac ceva prostie .... si cand aprind un betisor parfumat il aprind in camera cealalta nu in camera mare unde ii Tweety ... Ms pentru ajutor
Noutati! Va povesteam la un alt topic despre faptul ca urla cainele vecinului... Ei bine, stand toata ziua si ascultandu-l, a invatat si David sa urle asa. S-a jelit ieri toata ziua
Invata foarte repede felicitari..... :pup:
Multumesc Ella! Marius, te intrebam cati ani are pentru ca mi se pare ca e micul alexander. Deci e micul sau marele ?
Adaugat: 01-11-2009 14:38
Aici cand se pensa
Noutati! Va povesteam la un alt topic despre faptul ca urla cainele vecinului... Ei bine, stand toata ziua si ascultandu-l, a invatat si David sa urle asa. S-a jelit ieri toata ziua
Foarte tare!
Doamne, cat am putut sa rad!
Si Paulie al meu imita perushii, dar David al tau l-a intrecut cu mult! :heart:
Dupa ce ca era tata disperat sa scape de urletele cainelui, na belea acum.
Ce baiat destept Davidutzu.... :bravo: :bravo: Mi-l si imaginez
Asa mi s-a parut si mie a fi marius,micul alex,dupa lungimea cozii si cioc.Daca are 1.5 ani trebuia sa fie mai mare. Daca e micul,nu inseamna ca ar fi cu ceva mai prejos.Dar poate ne inselam,dupa poze....Ce-ar fi sa pui poze mai de aproape.
Intrucat nu am USB la telefon :furios: si l-am inregistrat cu telefonul, am inregistrat acum cu mp4 inregistrarea de pe telefon. Daca ma intelegeti In timp ce se inregistra, a venit si el pe telefon si a inceput sa roada. Am facut asta special pt voi. De la 0:29 in colo face asa
Daca il auzi doar ,zici ca-i un catel mic.
Foarte tare....sa-ti traiasca .... ai mei tipa cand aud alte pasari sau alte sunete ciudate ...
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri