851

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

300 de roni in Galati. Pui, galben, verde, albastru.

Simo

852

No comment smile))))

853

Goti are activitate nu gluma.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

854

acuma vad ca am mai pus pozele astea tongue scuze tongue

855

Lasa ca intotdeauna e o incantare! :heart: Bravo Tweety! :bravo:

Paulie al meu, in chimb, are alte talente wink. Si toate tin de stomac. Mananca orice. E atat de pofticios, incat nu poti sa intri cu ceva in camera, fara sa-i dai si lui. Sta si te fixeaza cu un ochi si nu te slabeste pana nu te simti sa-i intinzi si lui o bucatica. Iar daca, prin absurd, nu ai observat ca vrea si el, mai face un pas catre tine, si mai face un pas, ca si cum ti-ar zice: "Hello, sunt si eu pe aici! Cum sa-ti explic, dar mananci numai TU si vreau si EU!" Evident, cand e vorba de mancare, uita de faptul ca-i e frica de noi. wink O figura in adevaratul sens al cuvantului!

Ieri a fost nebunie! I-am dat biscuite. Cum v-am mai povestit, lui ii place inmuiat. Si cum era el pe colivie, si-a luat biscuitele in cioc, a coborat si a intrat in colivie, s-a catarat pana la recipientul cu apa (da, cu biscuitele in cioc) si si l-a inmuiat. Doamne, cat de bun a fost! A meritiat efortul. Evident, dupa festin, mami a trebuit sa schimbe apa, ca era plina de resturi de biscuite.

Adriana

856

un micul alexander e cam 10 mil.

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

857

In piata Rahova, in Bucuresti, un mic alex verde e 350 lei, putin mai scumpi sunt cei albastri si cei lutino (galbeni). 10 mil e un marele alex.

Vicky - Mamica fericita

858

cat de inteligent e :heart:
nu-mi vine sa cred :bang:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

859

gaby354 wrote:

un micul alexander e cam 10 mil.

daca te uiti la vanzari ai sa vezi ca Ramona, crescator de papagali,vinde cu 250 de ron unul si cu 350 cei albastri si galbeni.

- Mary-

860

atat era in pet-shop

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

861

gaby354 wrote:

atat era in pet-shop

da ca aia le tripleaza daca pot. de unde scot ei profit?

- Mary-

862

asa e

Animalele mele:

863

Am si eu o intrebare....am luat ceva odorizant pentru camera ...si nu stiu daca e bine sa-l las in camera unde ii tweety sau mai bine il pun intr-o alta camera .....  poate fi daunator odorizantul de camera pentru Tweety ??????????????/

864

Goti, pt. pasari nu e indicat nici un miros fie odorizant sau nu. Noi evitam sa folosim pastile pt. tantari, odorizant de camera, spray deodorant sau Pronto, solutii pt. covoare sau parchet. Sunt f. sensibile toate speciile, nu numai micul alex. De asta nu e indicat nici sa-l tii in bucatarie.

Vicky - Mamica fericita

865

am inteles ...de aia v-am si intrebat ...ca nu vreau sa fac ceva prostie .... si cand aprind un betisor parfumat il aprind in camera cealalta nu in camera mare unde ii Tweety ... Ms pentru ajutor smile

866

Noutati! Va povesteam la un alt topic despre faptul ca urla cainele vecinului... Ei bine, stand toata ziua si ascultandu-l, a invatat si David sa urle asa. S-a jelit ieri toata ziua neutral

867

Invata foarte repede felicitari..... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

868

Alex al meu.

869

Multumesc Ella! Marius, te intrebam cati ani are pentru ca mi se pare ca e micul alexander. Deci e micul sau marele ? smile

Adaugat: 01-11-2009 14:38

Aici cand se pensa smile

870

birdslover wrote:

Noutati! Va povesteam la un alt topic despre faptul ca urla cainele vecinului... Ei bine, stand toata ziua si ascultandu-l, a invatat si David sa urle asa. S-a jelit ieri toata ziua neutral

smile Foarte tare! smile Doamne, cat am putut sa rad! smile Si Paulie al meu imita perushii, dar David al tau l-a intrecut cu mult! :heart:

Adriana

871

smile Dupa ce ca era tata disperat sa scape de urletele cainelui, na belea acum.

872 (edited by suana 01-11-2009 16:58)

Ce baiat destept Davidutzu....  :bravo: :bravo: Mi-l si imaginez smile
Asa mi s-a parut si mie a fi marius,micul alex,dupa lungimea cozii si cioc.Daca are 1.5 ani trebuia sa fie mai mare. Daca e micul,nu inseamna ca ar fi cu ceva mai prejos.Dar poate ne inselam,dupa poze....Ce-ar fi sa pui poze mai de aproape.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

873

big_smile
Intrucat nu am USB la telefon :furios: si l-am inregistrat cu telefonul, am inregistrat acum cu mp4 inregistrarea de pe telefon. Daca ma intelegeti big_smile In timp ce se inregistra, a venit si el pe telefon si a inceput sa roada. Am facut asta special pt voi. De la 0:29 in colo face asa big_smile

http://www.trilulilu.ro/simonaaa/8b3252c18f08b8

874

smile smile Daca il auzi doar ,zici ca-i un catel mic.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

875

Foarte tare....sa-ti traiasca .... ai mei tipa cand aud alte pasari sau alte sunete ciudate ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: