3,226 (edited by Iusty 24-10-2009 19:29)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Angel a mea asa e! E curioasa sa vada tot ce se intampla :rusine: ! Nu se refera la faptul ca nu cunoaste casa! Asa sunt nimfele...Angel a mea a cunoscut toata casa in 2 zile..a zburat dintr-o camera in alta...a gustat, a studiat etc. smile
Dupa mot nu-ti poti da seama daca e baiat sau fata smile e o prostie wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,227

Am luat-o de la un nepot . El mi-a zis ca e baiat , dar am intrebat si eu pe altii si mi-au spus ca e fata ... deaia i-am pus si numele asta ... ALLY merge si la fete si la baieti ... si ea e foarte afectuoasa  , ca si fetele ... Poate sa-mi spuna , totusi , cineva care stie sigur ce este : fata sau baiat ??? Oricum e a mea si o iubesc la nebunie ... :heart: :heart: :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,228

Darius,
Multumim,toti suntem bine.Au facut cunostinta cei mici cu Alex fara probleme.Alex e obisnuit cu alti papagali,iar ai mei nu s-au speriat deloc de gabaritul lui Alex.Nimfele au schimbat turele  smile S-a apucat Silverina de ouat.Asta e.....Trece si perioada asta.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,229

pot sa le dau la  nimfele mele ou fiert???

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

3,230

da            big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,231

Tututor pasarilor le place in general oul fiert.Cu siguranta poti sa le dai.Dar sa nu tii ce nu mananca,adica resturile.Sa pape o singura data si ce ramane arunci pentru ca se altereaza repede.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,232

multumesc

Adaugat: 25-10-2009 09:17

nu mananca

Adaugat: 25-10-2009 09:37

baiatul incepe sa isi faca curaj.zboara mai mult.am puso eu pe fata pe ceva la 1m d mn si zboara,incearca sa se duca la ea.ieri ea a intrat singura in colivie si baiatu sa dus si el dar la mancare.nu sa dus pe portita.

3,233

alexnutzu wrote:

cea patata cu e fata si cel calben e baiat.am fost azi d unde am luato pe ia cea patata si mia sp k e fata.a sp k isi tine motul pe cap si ceva la coada...si la baiat tine motul in sus.a sp k nu conteaza poate canta si fata.

habar nu au ce e cu ei. numai prostii spun. fetele nu canta. sunt foarte rare cele care fac asta. dar mai sigur nu canta. baietei care sa aiba dungi pe coada sunt. am eu unul care credeam ca e fata si el e baiat. exact ca tine.

Adaugat: 25-10-2009 10:45

alexnutzu wrote:

baiatul incepe sa isi faca curaj.zboara mai mult.am puso eu pe fata pe ceva la 1m d mn si zboara,incearca sa se duca la ea.ieri ea a intrat singura in colivie si baiatu sa dus si el dar la mancare.nu sa dus pe portita.

ma bucur din suflet ca ne-ai ascultat si ca ai reusit sa imblanzesti nimfele. vezi ca acum au incredere in tine. bravo inca o data ca nu le chinui. o sa reusesti sa te apropii de ei si mai mult daca ai rabdare. out fiert o sa manance dar cu timpul. ei inca nu stiu ce este bun pt ei. nu le da un out intreg odata. da-le cate jumatate si dat pe razatoarea mare. cealanta jumatate pune-o la frigider si dai alta data. peste 2 zile. nu-i dai outul rece.

Adaugat: 25-10-2009 10:53

Suana sper sa le cumperi perechi fetelor. e pacat sa se chinuie cu outele in zadar.
punem si noi cateva poze cu motatii la un loc. faceam curatenie in colivii si puiul cu tati. mananca seminte de pe el.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,234

dak o iau pe fetita pe umarul meu el este agitat,suparat si nu mai sta,zboara,se foieste dintr/un lok in altul.dar dak yo duk la el este fericit si o apara dak vreau so iau si ea se duce in spatele lui.

3,235

La primavara o sa iau baietzei pentru fetele mele.Pana atunci mai trece timpul si pot sa-l conving pe sotul meu ca e nevoie mare de perechi...... :rusine:  Stiu ca le e greu.Sunt vioaie s papa bine,Hanny nu mai sta pe oua,a stat doar Silveritza dar vad ca azi e ocupata cu altceva ,nu cu ouale.Oricum sunt afara toti cei din bucatarie. Ce mai puiutz scumpik,deyseby.....
Am multe planuri pentru primavara ,voi construi si voliere dar cu spatiu inchis in spate pentru perioada rece....  :k:

3,236

Deyseby, ce frumosi sunt :heart:!
Alex, si ai tai sunt frumosi, important e sa fie sanatosi, se vor imblanzi cu timpul.

Vicky - Mamica fericita

3,237

ce s ii fac la baiat?ma ciupe dak ma apropii cu degetul de el

3,238

o sa imi iau o nimfa           :rusine:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,239

gaby354 wrote:

o sa imi iau o nimfa           :rusine:

ma bucur.  sa ai mare rabdare.
multumim la toti pt aprecieri
o sa mai prezentam prima si a doua generatie.

- Mary-

3,240

mamamiiia
cat s-a mai sscris pe aici big_smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

3,241

Deyseby...pune o poza cu Motatul :heart: te rog! As vrea sa-l vad :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,242

asta e Motatul meu

- Mary-

3,243

superb :heart:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

3,244

didika1 wrote:

superb :heart:

multumesc

- Mary-

3,245

Am reamenajat camera, sa fac loc pentru cei ce vor veni in curand, am o dilema, nu stim cum il va chema pe motatul cel mic  :rusine:, iar motatele au stat libere tot wk-ul, spre marea lor bucurie. Caraici a inceput sa zboare mai bine, a inceput sa ciripeasca precum Galbiuta, devine mai obraznicuta pe zi ce trece, nu mai sta la mangaiat ca inainte si se catara pe orice prinde ca sa poata sa-si ia zborul. A inceput chiar sa si ciupeasca daca nu-i faci pe voie, alintata, ce sa mai zic  wink!
Am facut cateva poze, sper sa reusesc sa le pun diseara.

Vicky - Mamica fericita

3,246

Asteptam poze misha.....Cunoasc sentimentul asta....e  minunat.Cand stii ca vine un sufletel acasa si nu stii ce sa-i faci mai multe.Pupam    :pup: :heart:
Ce ma bucur tare mult ca nu exista animozitati intre nimfe si Alexi.Hanny chiar a stat pe colivia ei.A fost in bucatarie si pare sa se accepte reciproc.... smile

Adaugat: 26-10-2009 09:31

:pup: motzatul deyseby....

3,247

multumim

- Mary-

3,248

ce s ii fac nimfei mele ca ma ciupe tare si nu sta sa il prind?cea care am luatu acum sta pe umarul meu

3,249

Daca vei stresa pasarea fugarind-o sa o prinzi prin colivie nu iti va sta in mana in veci. Poate asta ii e temperamentul. Ai rabdare...si vei reusi. Important e sa fie ea sanatoasa.

Iata si nimfa de care va povesteam.

Adaugat: 26-10-2009 17:51

:sol:

Adaugat: 26-10-2009 18:53

:bang:

Simo

3,250

e frumos baiatul nepotelei tale. se vede ca e speriat de orice. daca l-ar lasa prin casa mai liber, poate se mai invata.

- Mary-