Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu se bat,se mai ciupesc ei cateodata dar .. nu se cearta ..
ms de raspuns

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu se bat,se mai ciupesc ei cateodata dar .. nu se cearta ..
ms de raspuns
Cichi s-a dus :cry: :cry: :cry: :cry:
Nu mai e printre noi
:cry:
Dar nu stiu de ce a murit... era tanar
Adaugat: 23-10-2009 20:45
Si un perus foarte bun...nu il voi uita niciodata :cry:
![]()
Nu mai e printre noi![]()
Imi pare rau de Cichi :cry: :cry: :cry:
Stiu cum e sa iti moara un animalut drag :cry: :cry: :cry:
pacat! cred ca e ceva microb prin colivie...
Imi pare rau e ingrozitor sa pierzi pe cineva drag :cry:
Eu cred ca era bolnas inca decand l-am luat de la pet-shop....Si am observat ca in ultimele zile nu mai canta,nu mai ciripea si statea numflat....credeam ca o sa-si revina
Astra e ....doar nu era sa traiasca vesnit...odata si-odata tot trebuia sa moara...asta e viata...
Dar de ziua mea imi doresc un perus albastru,decolorat cum avea alex_iasi puiutul ala
![]()
Nu mai e printre noi![]()
Poftim? Nu-mi vine sa cred!!! Imi pare foarte rau! :cry:
Adaugat: 25-10-2009 11:19
Eu cred ca era bolnas inca decand l-am luat de la pet-shop....Si am observat ca in ultimele zile nu mai canta,nu mai ciripea si statea numflat....credeam ca o sa-si revina
Astra e ....doar nu era sa traiasca vesnit...odata si-odata tot trebuia sa moara...asta e viata...
Dar de ziua mea imi doresc un perus albastru,decolorat cum avea alex_iasi puiutul ala
Inca ceva ce nu-mi vine sa cred! Tu ai vazut ca sta umflat si nu mai canta si nu ai facut nimic??? Nu ti-ai pus nici macar un semn de intrebare??? Esti un membru vechi al forumului, Mony, si ai tot citit ce s-a scris aici si e imposibil sa nu stii ca atunci cand stau zgribuliti mai mult timp, e ceva in neregula cu ei! Ce-i aia speri sa-si revina, mai ales cand stii cat de bine isi ascund boala? Mai mult, de ce nu ai scris nimic pe forum??? Te ajutam cu un sfat, ceva... :sol:
Mai mult, sunt foarte suparata pe felul in care te exprimi. Ce-i aia "doar nu era sa traiasca vesnit...odata si-odata tot trebuia sa moara...asta e viata..." ??? Hello!!! Era un perush tanar!!! Vorbesti asa daca avea cel putin 10 ani, si nici atunci, ca doar ai petrecut anii astia alaturi de el!
Ma bucur foarte mult ca-ti doresti un perush albastru de ziua ta. Iti urez la multi ani! Insa nu pot sa ma abtin sa nu-ti zic ca din spusele tale reiese faptul ca tot ce-ti doresti e sa schimbi perushii ca pe ciorapi! Stii, sunt niste suflete, iar atunci cand i-ai iubit si te-au parasit, iti lasa rani adanci in suflet! :cry: :cry: :cry:
Rest in peace, Cichi! :cry:
Foarte bine spus elfie.Eu m-am abtinut de la comentarii.Am vazut ca vrea sa-i dea ,combinatii de preturi etc.Sunt fiinte vii pe care nu le poti schimba doar ca nu fac un lucru sau altul.Si suntem destui aici,unii mai experimentati chiar care puteau ajuta.Dar sa stai sa vezi ca animalutzul tau nu e ok si doar sa stai la palavre....Fara suparare dar ...
E foarte dureros cand un sufletel drag te paraseste ,off
Intr-adevar, e foarte dureros... Tocmai de aceea m-am suparat.
Nu tocmai asta e NU vreau sa-i dau!
Sunt unici...asa cum era si cichi
Nu, Mony, cred ca ai inteles gresit. Discutia nu era daca vrei sa-i dai sau nu, ci despre faptul ca ai vazut ca Cichi era zgribulit si "ai sperat" sa se faca bine. Asa prin gratia divina! Iar la nici o zi de la moartea lui, cand nici nu s-a racit bine, tu deja viasezi la un alt perush de nu-stiu-ce culoare. Trist...
Nu toata lumea simte la fel.
Poate unii vor sa cumpere un alt animalut in locul celuilalt iar altii poate vor sa astepte mai mult,sau chiar sa nu isi mai ia.
Mony noi am mai avut o comversatie la alta sectiune care era lgata de maltratarea cateilor. sti bine ce s-a intamplat si sper sa nu se mai repete.
Vreau sa ii vand pe elfie si yoyo pentru ca nu ii mai pot tine ii vrea cineva?
Pret 32 lei separat si impreuna 63 lei
Anuntul asta nu l-am scris noi,nu....... Sunt dura dar poate e mai bine ca ,,s-a dus'',sa poti lua alta culoare. Cand vad si alte anunturi ca se dau animale la schimb..... :furios: :furios: :bang:
mony,cati ani ai? orienteaza-te spre altceva si las-o mai moale cu perusii un timp
Ai ma,mai lasati-ma .Imi doresc alt perus pentru ca sa nu-i mai simt dorul atat de mult lui cichi...voi nu ati inteles...si anuntul acela e expirat de mult nu mai e valabil
Si nu,nu o las mai moale cu perusii pentru ca ii iubesc!Voi nu stiti cat de mult am suferit dupa pierderea lui cichi...si daca vedeam o pana de-a lui incepeam sa plang...
Am iubit perusul acela mai mult decat orice pe lume era cea mai de pret bijuterie,era cel mai sclipitor diamant.De ce ma acuzati de toate astea?
Inca mi-e dor de cichi stiti ce pustiu este fara el?
Nu e mai bine ca s-a dus ,din contra.e mai rau si vreau unul albastru pentru ca unul verde sau galben mi-ar readuce suferinta...cichi..
Merg in fiecare zi la mormantul lui si ii duc cate o floare,puteti zice ca-s nebuna dar asta e am iubit perusul ala.L-am ingropat ca pe un rege in sicriu,pe material pufos,inconjurat de flori.Am tinut prea mult la cichi iar moartea lui m-a doborat.Bine a zis cineva ''Nu te atasa atat de mult de pasari pentru ca mai tarziu vei suferi!'' si este adevarat!
buna pe 14 noiembrie imi iau o pereche de perusi :heart: eu voiam nimfa ,dar parintii au zis ca mai bn o pereche de perusi ,asa ca am zis ca daca nu vor sa imi ia nimfa mai bn perusi decat nimiik:D vreau sa stiu mai multe,de ex ce mancare pot sa le dau? ce fructe/legume au voie? perusii nu ii iau din pet shop ii iau de la un domn care are o mini crescatorie si are conditii bune
am fost sa vad ce conditii are si mi-a placut
:heart: asa ca orice sfat e bn venit :merci: :merci:
Ai ma,mai lasati-ma .Imi doresc alt perus pentru ca sa nu-i mai simt dorul atat de mult lui cichi...voi nu ati inteles...si anuntul acela e expirat de mult nu mai e valabil
Si nu,nu o las mai moale cu perusii pentru ca ii iubesc!Voi nu stiti cat de mult am suferit dupa pierderea lui cichi...si daca vedeam o pana de-a lui incepeam sa plang...
Am iubit perusul acela mai mult decat orice pe lume era cea mai de pret bijuterie,era cel mai sclipitor diamant.De ce ma acuzati de toate astea?
Inca mi-e dor de cichi stiti ce pustiu este fara el?
Nu e mai bine ca s-a dus ,din contra.e mai rau si vreau unul albastru pentru ca unul verde sau galben mi-ar readuce suferinta...cichi..
Merg in fiecare zi la mormantul lui si ii duc cate o floare,puteti zice ca-s nebuna dar asta e am iubit perusul ala.L-am ingropat ca pe un rege in sicriu,pe material pufos,inconjurat de flori.Am tinut prea mult la cichi iar moartea lui m-a doborat.Bine a zis cineva ''Nu te atasa atat de mult de pasari pentru ca mai tarziu vei suferi!'' si este adevarat!
Unde dai si unde crapa... No comment.
buna
pe 14 noiembrie imi iau o pereche de perusi :heart: eu voiam nimfa ,dar parintii au zis ca mai bn o pereche de perusi ,asa ca am zis ca daca nu vor sa imi ia nimfa mai bn perusi decat nimiik:D vreau sa stiu mai multe,de ex ce mancare pot sa le dau? ce fructe/legume au voie? perusii nu ii iau din pet shop ii iau de la un domn care are o mini crescatorie si are conditii bune
am fost sa vad ce conditii are si mi-a placut
:heart: asa ca orice sfat e bn venit :merci: :merci:
Super!
Foarte bine ca ii iei de la crescator.Mancare poti sa le dai de orice fel inafara de kiri-kiri
azi am surprins-o pe yoyo cum pleca la zbor:D
Adaugat: 31-10-2009 16:37
azi am surprins-o pe yoyo cum pleca la zbor
din pacate, poza e facuta de mine , pe automat, ca nu ma pricep sa reglez aparatul
e superba. sa-ti traiasca.
O poza superba! de nota 10 + * si cu felicitari!!! :bravo:
Foarte frumoasa, sa-ti traiasca....
salutare, sunt nou pe aici si am o problema cu perusul meu ..
Il am de aproape 2 saptamani .. are cam 1 an, l„a avut cineva intr„un birou. Se comorta foarte bine pana vine momentul sa„i sting lumina, seara. Se tot zbate si se loveste. Nu„l tineam in camera cu mine .. dar e singura solutie. Aveti idee ce poate avea? el a stat aproape 1 an singur, noaptea.. acum face pe nebunul . Sunt probleme daca sta in aceeasi camera cu mine ? in afara faptului k ma trezeste cat mai devreme... mersi
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus