3,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Crissa, incearca la Plafar pt. polen, sau in piata, la produse apicole.

Vicky - Mamica fericita

3,177

deyseby care puiut a murit ca nu am inteles imi poti spune aici sau sa imi trimiti pe privat ca sunt un pik ametit de cap ca nu am pre avut timp sa intru sa citesc...
imi pare foarte rau deyseby :cry: ce nu imi palce sa aud vesti deastea :cry: :cry: :cry:
bun venit noi-venitilor...
flyaway ai o nimfa foarte frumoasa la fel ca toata lumea de aici de pe forum sa iti traiasca...
suana la tine ce nu s-ar putea intampla ( in sensul bun al cuvantului) cu atatea sufletel acolo la tine pupici la toti...
deyseby este foarte frumo puiul sa iti traiasca...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,178

alexnutzu wrote:

daca ii iau pereche lu motzatu meu le dau drumu la amandoi?vreau sa ii iau saptamana asta.spunetim si mie ce sa fac.

da ,amandurora

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

3,179

iam luat pereche.de unde am luato mia sp k e fata.voi ce credeti.nu sau certat.se impaca bn.numai k baiatu cel in galben o mai ciupe unpic da nu tare.se joaca.

Adaugat: 20-10-2009 23:02

in cat timp se imperecheaza?

Adaugat: 20-10-2009 23:05

knd iam dat prima oara la baiat dtumu nu prea zbura.si nu intra singur in colivie.il prinde fratele meu si il baga.ce sa fac??iam pus si mancare intr/o frafuriuta pe colivie si nu sa dus.iam puso peste tot.ce sa fac?ce sa le fac acum la amandoi sa iasa singurei din colivie si sa intre?

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

3,180

NUUU vai de mine.Sa nu o prinda.Lasa usita de la colivie deschisa dar totusi mai las-o 3 zile de acomodare fara sa ii dai drumu Iar apoi sa ii dai drumu pe afara,las-o sa stea cat vrea pt. ca o sa stie ca mancarea este inauntru si o sa intre singrua sigur.

3,181

didika se pot si ptrinde. ce are? numai sa nui lovesti. eu pe ai mei ii prindeam cu un prosop sa nu ma muste. asta seara dupa ce stingeam lumina in camera, ei nu vad, si  mergeam la fix.
alexnutzu se pare ca sunt 2 fetite. dar sunt tare frumoase.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,182

pai daca ii tot prinde ... ei o sa prinda firca si ciuciu imblanzire..

3,183

didika1 wrote:

pai daca ii tot prinde ... ei o sa prinda firca si ciuciu imblanzire..

da ai dreptate. smile

- Mary-

3,184

wink imi pare bine ca imi dai dreptate.. :merci:

3,185

am fost la multe magazine k nimfe si mia spus ca cel in galben e baiat.si de unde am luato nimfa aia in galben si gri mia spus ca cel in galben e baiat si cel in galben si gri patata e fata.acum daca vreau sa deschid colivia vine baiatu(cel in galben) si ma ciupe.inainte nu venea.si se impaca f bn.daca sunt fetite amandoua nu se bateau?????sau dak erau baieti amandoi nu se bateau?????

Adaugat: 21-10-2009 22:55

pe fata care am luato cea in gri si galben este blanda.nu ma ciupe.

Adaugat: 21-10-2009 22:57

frumosii

3,186

Cand ii dau drumu lui paco nu se poaste abtine sa nu intre el in colovia perusilor care e mai mica si nici nu stiu um incape pe acolo pe la intrare smile) mananca el ca mananca se duce sus si adoarme pe oglinda..Sfantu asteapta il mai trezeste.. smile) il cert de cateva ori sa nu mai intre dar cand nu sunt atenta sau plec in alta camera in colivia perusilor il gasesc smile
imprastie toata mancarea si tre sa le-o schimb iar smile
asta-i paco al meu.

3,187

Am patit-o si eu cu Galbiuta, in wk am tinut deschisa usa de la colivia cantatorilor (ei nu vor sa iasa deloc afara, pot sa-i las non-stop cu usa deschisa) si a intrat in colivia lor, a rontait tacticoasa din sepia lor, apoi a coborat la hranitor si a mancat linistita, ca nimeni nu-i zicea nimic (cantatorii adica wink), doar tragea cu ochiul sa se asigure ca nu o inchid acolo.
Aseara l-am luat pe Caraici cu mine in alta camera, l-am tinut in brate si-l mangaiam cand eu, cand fi-miu, statea ca un pisoi si caraia, se mai uita in jur, dar n-a avut tentativa sa-si ia zborul. Din pacate ma trezesc ca nu i-am pozat dupa ce trece momentul :wis:.

Vicky - Mamica fericita

3,188

Didika si ai mei merg la furat in cealalta colivie.Intotdeauna e mai buna mancarea de al altii,nu  smile
Alexnutzu,nu e obligatoriu ca doua fete sa se bata.Ale mele,nimfele,se inteleg foarte bine.Nici eu n-am stiut ca Silver e fetitza,dar asta e.Important e ca sunt bine si nu se bat.E foarte bine ca perlata nu te ciupeste.Poti sa o obisnuiesti mai usor cu tine si astfel celalalt va veni si celalalt,curios sa vada ce faceti voi doi.Se copiaza unul pe altul si invata ca nu reprezinti nici un pericol,din contra.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,189

cea care am cumparato acum e fata sigur.ca d unde am luato are crescatorie la bloc.dar ea canta mai frumos ca baietelu.aq baietelul nu ma zice nimik.numai ea canta.

Adaugat: 22-10-2009 14:02

in cat timp se imperecheaza daca e fata si baiat???Cum vad????ce fac ei???

Adaugat: 22-10-2009 14:04

si motul ei sta pe cap nu sta k la baietel in sus tot timpul.akum dup ce iam luat pereche lui dak vreau sa bag degetulin printre gratii vine si ma ciupe dar nu tare.vine cu ciocul la degetul meu.inainte nu facea sa.se pare k ii apara partenera..nu?

Adaugat: 22-10-2009 14:11

cea care am cumparato acum e fata sigur.ca d unde am luato are crescatorie la bloc.dar ea canta mai frumos ca baietelu.aq baietelul nu ma zice nimik.numai ea canta.

Adaugat: 22-10-2009 14:15

va pun un filmulet cu ei.niki nu stiuce s mai zik.care e fata care e baiat.aq mia sp fratele meu k dimineata a cantat triluri.niki nu mai jtiu ce sa mai cred:cry:

Adaugat: 22-10-2009 14:17

fata a cantat...

Adaugat: 22-10-2009 14:35

am inregistrsto pe fata si knd chiuia la tel chiuia si ea.

3,190

alexnutu inseamna ca ai un baiat eu cred ca ii invers cel care il crezi fata ii baiat si cel care il crezi baiat ii fata.
deci in privinta "fetei" sunt sigur ca este baiat...
motzati se comporta ca si oamenii cei ii de la altu ii mai bun smile vedeti sa nu ajunga pe la frigider ca poate va treziti cu el gol smile

3,191

cum sa pun un videoclip cu ei??dak e asa cum ai sp u darius194 ei in cat timp se imperecheaza??

Adaugat: 22-10-2009 16:45

dar fata face oute??

Adaugat: 22-10-2009 16:47

inaite sa ii iau pereche celui in galben iam pus niste videoclipuri dupa youtube si nu zicea nimic.cel/cea in gri-galben am inregistrato knd canta si era atent/a si canta.

Adaugat: 22-10-2009 17:25

raspundetimi si mie la intrebarile care leam pus

3,192

alexnutzu wrote:

raspundetimi si mie la intrebarile care leam pus

daca cea cu gri  canta, atunci e baiat sigur. se poate ca baietii sa nu cante decat dupa ce le cumperi partenera. si tot posibil este ca cea galbena sa fie fata. de imperecheat se vor imperechea abia in primavara. incepand cu luna mart.

- Mary-

3,193

dupa ce se imperecheaza fac pui????

3,194

Daca sunt pereche,ce crezi....? :wow:
Dar nu cred ca e indicat pentru cineva fara experienta sa se apuce de crescut pui impreuna cu pasarile.Necesita mult timp,conditii speciale,mai mult decat cele obisnuite.Nu e indicat sa vina pe lume suflete care nu pot supravietui.Si oricum nu acum e momentul pentru imperechere.Iarna ,natura si tot ce e viu intra intr-un fel de somnolenta....Primavara e cu totul altceva.Atunci se ,,trezesc'' la viata toate.Dar e mai bine sa ai pasari pentru placere si nu pentru reproducere.E o responsabilitate mare.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,195

alexnutzu wrote:

dupa ce se imperecheaza fac pui????

da dupa ce se imperecheaza 2 saptamani . dar si eu zic la fel ca si Suana. este extraordinar de greu sa cresti pui. nu pare greu dat este . si mai si chinui nimfele. la mine pana sa reusesc cu o tura de pui am pierdut alta inainte . dar daca parintii nu sunt buni tot nu ai facut nimic. pasarile nu se imultesc in apartament. nu sunt conditii. ele au nevoie de libertate, de o camera speciala pt ei unde sa zboare in voie fara a fi inchisi, de caldura constanta, de liniste , de mancare din abundenta si vitamine....etc. asa nu reusesti cu ei inchisi si fortati sa faca pui.

- Mary-

3,196

Buna dimineata!!!
Acum 2 saptamani am cumparat nepoatei mele o nimfa. Mascul, pui{sau cel putin asa sustinea crescatorul :wow: } . Este foarte agresiv, cand vb cu el se leagana de pe un picior pe altul, sasaie si sare sa muste. mentionez ca in casa este o galagie mai permanenta din cauza celor 2 copii mici. sa fie acesta un motiv?

Simo

3,197

necunoscuta wrote:

Buna dimineata!!!
Acum 2 saptamani am cumparat nepoatei mele o nimfa. Mascul, pui{sau cel putin asa sustinea crescatorul :wow: } . Este foarte agresiv, cand vb cu el se leagana de pe un picior pe altul, sasaie si sare sa muste. mentionez ca in casa este o galagie mai permanenta din cauza celor 2 copii mici. sa fie acesta un motiv?

cu siguranta. eu i-ti sugerez sa-l iei la tine o perioada sa se mai linisteasca. poate muri din cauza stresului.

- Mary-

3,198 (edited by necunoscuta 23-10-2009 09:49)

Si nu e iarasi stresat mutat...rasmutat?:(    este daunator nucul? vreau sa ii pun o creanga.

Simo

3,199

necunoscuta wrote:

Si nu e iarasi stresat mutat...rasmutat?:(    este daunator nucul? vreau sa ii pun o creanga.

nu e buna creanga de nuc. mai bine de mar, cires, salcie. daca il muti la tine si o sa aiba ca partener o rozela si multa liniste e muuult mai bine. daca nu se va alege ca si rozela pe care ai vazut-o la pet. de la stres.

- Mary-

3,200

sunt de acord cu deyseby tine-o la tine ca sa se linisteasca s-a se obisnuiasca cu oamenii si dupaia poti sa o duci inpoi nepotilor tai dar sa nu o streseze ca poate muri...
si nimfa mea cea ultima cumparata care ii sau a fost acum in petshop se legana si sasaia...
alexnutzu iti dau un sfat nu ii forta sa se imperecheze , cand va fi timpul o sa vina si puisorii...
eu iti dau exemplu real la mine si eu am avut oute de la ai mei dar nu au fost fertile; deci Dumnezeu a crezut ca nu am fost pregati pt o astfel de sarcina...
eu acum nu mai am motzati dar imi place sa invat lucruri noi despre ei deoarece pe viitor cu siguranta voi avea( asta cand voi fi la casa mea sau daca ne vom muta la casa sau daca vor fi de acord parintii mei)
deyseby ce mai face puiutzu?