alexnutzu. bine ai venit . dupa cate am vazut eu se pare ca ai un baietel frumos. daca ii cumperi o pereche o sa fie mult mai bine. important este sa-l lasi liber prin casa cat mai mult timp. asa va capata incredere in tine. nu-l forta si nu baga mana fortat in colivie la el sa-l prinzi. lasa-l pe afara cat mai mult timp si nu-l baga seara in colivie pana nu se invata sa mearga singur la manacare. o sa se invete foarte repede ai sa vezi.o sa vinha el la tine. daca stai mai mult de vorba cu el o sa prinda curaj. daca o sa vada ca nu vrei sa-l prinzi o sa se apropie repede de tine. pereche nu inseamna sa faca pui neaparat, ci sa aiba un suflet cu care sa stea la fel ca si el. nimfele se inmultesc dupa varsta de 1 an si jumate nu mai repede. daca ei o fetita o sa fie de cateva luni si nu e bine sa o imperechezi. imperecheatul inseamna multa rabdare si grija foarte mare. nu e asa usor. cand o sa ai o fetita si vrei sa ai puiuti o sa te ajut. dar numai daca o sa ajunga la varta maturitatii nu mai repede . poate sa moara.
Adaugat: 18-10-2009 11:57
A murit??? De ce?
nu stiu exact. probabil a tinut colivia in balcon peste noapte si a fost foarte frig. mie mi-a zis ca era fum in casa si s-au asfixiat. avea 3 papagali de toti. dar altul numai vede de la mine. asta e clar.
astazi mi-a murit si mie cel de-al 2-lea pui care a iesit ieri din ou. cred ca i-am dat prea mult sa manance si nu a putut digera mancarea ca era prea mic. asta e . cel care a iesit primul e foarte frumos si vioi. daca o sa mai iasa si cei doi care mai sunt e bine, daca nu asta e. oricum toate sunt fertile. ma bucur si pt asta mic.
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro