826

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Imi pare rau pentru sufletele pierdute  ..... :cry: :cry: :cry:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

827 (edited by capshunik 18-10-2009 10:53)

[
Acum ceva timp am pierdut-o pe Wally... :cry:

..imi tare tare rau :cry: .. sh eu stiu cum e sa pierzi pe cnv drag... :cry: .. un animalutz :cry: ... sh imi pare rau sh ptr puiutz deyseby sad sad

daca nu va suparati... ce au patit? sad

Ana :heart:

828

Elfie pe tine nu te-am vazut pe aici pana acum. Imi pare rau pentru sufletel sad ... Paulie este foarte frumos. Sa-ti traiasca!

829

In primul rand va multumesc pentru vorbele de incurajare! :pup:

Capsunika, poate mai tarziu am sa va spun si povestea mortii lui Wally, dar pentru moment, credeti-ma ca pur si simplu nu pot. E foarte, foarte dureros...

Birdslover, eu sunt un membru mai vechi, doar ca in ultima vreme nu am intrat, mai ales din cauza pierderilor suferite. Am avut 10 pasari in total, iar acum am ramas cu 8... Daca te-ai uitat la ultima poza postata de mine, ei bine ea a fost Wally... O fetita superba si foarte curajoasa, avand in vedere ca s-a imblanzit la nici doua luni de cand am luat-o, tinand cont de conditiile ingrozitoare in care a fost tinuta. Atat ea cat si Paulie. Tocmai de aceea pierderea e si mai grea. Ca a avut o viata ingozitoare pana acum si trebuia sa traiasca multi multi ani. Abia incepuse si ea sa vada ce inseamna sa fii iubit... :cry: :cry: :cry:

Adaugat: 18-10-2009 19:37

Iata o poza mai veche cu Paulie. O sa postez si cateva facute azi in timpul baitei, insa nu le-am descarcat inca.

Adaugat: 18-10-2009 19:41

Iar aici o poza cand venisera cu noi in bucatarie. Ce dor mi-e de vremurile alea...

Adriana

830

elfie e greu sa treci peste momentele astea dar pana la urma o sa fie bine. gandindune ca acum sunt liberi cu adevarat. eu numai asa ma intaresc.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

831

Am vazut mai multe poze cu ei ca te-am cautat printre pagini.... Poate ca Wally s-a dus intr-o lume mai buna sad ... Paulie mai zice altceva in afara de nume?  :heart:

832

deyseby wrote:

elfie e greu sa treci peste momentele astea dar pana la urma o sa fie bine. gandindune ca acum sunt liberi cu adevarat. eu numai asa ma intaresc.

Multumesc mult, Deyseby! Sa stii ca sunt cu  tot sufletul alaturi de tine! :pup:

Adaugat: 18-10-2009 20:18

birdslover wrote:

Am vazut mai multe poze cu ei ca te-am cautat printre pagini.... Poate ca Wally s-a dus intr-o lume mai buna sad ... Paulie mai zice altceva in afara de nume?  :heart:

Asa sper si eu. Ca s-a dus undeva unde sigur ii este mai bine...

Paulie nu zice nici un alt cuvant deocamdata, chiar si numele si-l zice mai stalcit, dar il intelegi pana la urma. smile In schimb imi canta si-mi face "dansul ploii". :heart: Recunosc ca-l ador cand incepe sa "scartzaie". Sincera sa fiu, nu stiu ce progrese o sa facem in ceea ce priveste vorbitul, avand in vedere ca l-am luat deja adult, dar sa stii ca ma multumesc si cu serenadele pe care mi le face. E un iubit si jumatate! :heart:

Tu in schimb ai mari sanse cu David! Trebuie doar sa vorbesti cu el.

Adriana

833

David pana acum a zis de 3 ori "puiu" insa putin cam stalcit. Vroiam sa spun asta aici cand va zice 100% corect dar m-ai intaratat si na. :blb:

834

smile Si bine am facut ca te-am intaratat! E o veste foarte buna! :bravo: Deci cu totii de pe forumul asta avem copii destepti si frumosi! :sanatate: :pup: (... si modesti smile )

Adriana

835 (edited by birdslover 18-10-2009 20:37)

Da big_smile
... Am sa mai pun si eu poze cu David ...  acum nu merge sad

836

Lasa ca s-a dus intr-un loc mai bun Alexutza ta tongue
ar fii bine sa te inveselesti..
pt/. ca pe mine m-a inveselit paco cand acum a inceput sa strige cat poate el de tare ..si totusi e ora 11,cata energie poate sa aibe papagalu aasta smile
apropo Paco e nimfa wink

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

837

Tweety alias SPIDERMAN smile)

838

Nu se poate! Cat de tare! Bravo Tweety! :bravo: :heart: Doamne, doar Ina mea face asa si lesin de drag cand o vad! :heart: Dar sa ai un micul alex care sa faca asa. E extraodinara, Goti! Sa-ti traiasca! (Eu tot raman la ideea ca-i fetita big_smile)

Adaugat: 19-10-2009 20:22

didika1 wrote:

pt/. ca pe mine m-a inveselit paco cand acum a inceput sa strige cat poate el de tare ..si totusi e ora 11,cata energie poate sa aibe papagalu aasta smile
apropo Paco e nimfa wink

Si ce crezi ca un micul alexandru se lasa mai prejos? smile Sa-l vezi pe Paulie cand il apuca pe la 1 noaptea! :sol: Ma mir cum de acum sta linistit si nu zice nimic. Mi-a cantat putin mai devreme, asa incet si suav si acum a intrat in colivie sa-si curate ciocul de gratii.

Ma uitam acum la el cat de pufos e si-si baga capul in trunchi, asa, de zici ca nu are gat. Daca ai face abstractie de coada si de culoare, ai zice ca te uiti la un pinguin mai mic. Asa-l si alint uneori: ii zic "pinguinul meu verde". :heart:

Adriana

839

O sa vedem daca ii fetita sau baiat ..oricum are numai 1 an jumate ...asa ca mai avem un pic pana ne dam sseama ce e tongue

840

Goti, il mai stiu eu pe unul smile
[Scuze pentru "claritate"]

841

smile)
chiar ca smile))

Adaugat: 20-10-2009 16:56

Tweety cerceteaza veioza ..si se umfla in fata oglinzii smile)

Adaugat: 20-10-2009 17:00

Tweety si oglinda lui

842 (edited by capshunik 20-10-2009 16:43)

poi.. aqm ca veni vorba... eram cu mami in bucatarie.. sh rocco era in dormitor..sh cnd plec din camera...face galagie..sh la un moment dat a zis de 3 ori la rand rocco.. putin stalcit..dar s'a inteles...acum n'am mai zs.. asta s'a intamplat duminica :rusine:

Ana :heart:

843

smile Felicitari pt Rocco!

844

Sa indrazneasca careva sa zica ca frumosii nostri nu sunt destepti! :heart: Sa va spun ce a facut Paulie chiar acum. Zilele trecute le-am cumparat ciorchini de mei. Stiu ca e moartea lor. Unul l-am lasat pe colivia cea mare, iar pe unul l-am taiat in jumatate: o parte pentru Coco si Axi (perushii pereche) si o parte pentru zebre. Cum in fiecare seara suntem liberi si ne facem de cap, toate coliviile sunt deschise.

Paulie al meu, vazand ca nu mai are ce ciuguli de pe ciorchinele lui, ce s-a gandit el? Vazand ca chirchinele zebrutelor e aproape intact, i s-a aprut apetisant. Problema e ca stie ca nimeni nu are voie la zebrute. Asa ca, ajunge la usa coliviei, isi baga repede capul in ea, infashca chiorchinele si-l arunca pe colivia lui. Pofta buna, Paulie! smile

In tot acest timp l-am urmarit si nu-mi vine sa cred cata strategie a avut el in capshorul ala verde! Ma uimeste pe zi ce trece! :heart:

Adriana

845

cat de tare smile
sa va mai povestesc si eu,chiar daca Paco e nimfa face niste pozne de rad cu lacrimi..
ieri mancand el cu pofta de pleoapa i s-a lipit o coaja de seminta wink normal ca s-a speriat ca vedea doar acea bucata de seminta intr-un ochi smile.si asa l-am luat eu pe deget,am incercat sa o indepartez dar el speriat n-a ma stiut unde sa zboare si zup cu greutate pe colivie ,Acolo tot facea cu capul intr-o parte si in alta..si-l rotea de multe ori si incerca sa o indeparteze,a dat din cap si nimic,pana cand si-a amintit ca are picioruse si povestea s-a terminat cu happy end cand a luat cojita cu piciorusul.

Adaugat: 20-10-2009 21:43

apropo cam cat costa un mic alex?

846

Pana la 450 ron.sper sa nu ma insel,si sunt mai scumpi cei crescuti cu mana si socializati.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

847

uau cate poze . si ce frumosi sunt!! sa va traiasaca.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

848

Ohoo .. ms. :heart:

849

birdslover wrote:

Goti, il mai stiu eu pe unul smile
[Scuze pentru "claritate"]

WooW  dAVID AL TAU E ATLET

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

850 (edited by birdslover 21-10-2009 19:16)

Multumim deyseby! Eu pe David am dat 550 parca, iar cei albastri pot ajunge si la 900. Verde am vazut la pet cu 350... Depinde daca e bland sau salbatic, daca e de la crescator sau de la pet, daca e crescut de mana sau nu, daca e pui sau batran... Si depinde si de culoare smile