buna seara tuturor!
m-am cam dat la fund o perioada lunga de timp pt ca am avut 2 examene foarte grele vara asta (ultimul e duminica si poate scap:) ) dar am citit printre picaturi ce ati mai facut in ultima perioada, ce fac motatii vostri...
Deyseby are niste puiuti tare frumosi care abia ce-au crescut si din cate inteleg ai alte oute noi? dar nu e periculos pt sanatatea lor sa scoata iar alte oute?
deocamdata nu am mai avut timp sa le fac alor mei poze (decat cu telefonul dar sunt de calitate slaba) , dar important este ca sunt bine. fata a schimbat in vara asta penajul (se pare ca a fost prima naparlire) si cum era cam micuta, am gasit si raspunsul pt care nu depunea oute: datorita varstei...
sincer, ai mei nu prea au facut pauza cu calcatul din primavara si pana acum (poate doar o luna-o luna si jumatate) si au luat-o de la capat.
zilele astea sunt cam agitati, forfaie pe jos prin tavita ca niste sobolanei, invart bucatile de hartie si le molfaie, se alearga, fosnesc si cand vorbesc cu ei sau ma apropii se ridica repede de parca ar fi fost prinsi facand ceva 
el intra des prin cuib insa ea se tot chinuie dar e mai prostuta si nu reuseste
m-am gandit eu ca fosnitul ala printre hartiile din tavita ar fi un semn de cuib :wis:...adica un semn ca ar cauta loc de cuib
voi ce parere aveti? ati mai sesizat astfel de comportament?
aici pe tv unde ne place noua 
aici fata sta pe umarul prietenului meu