3,076

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

suana sunt foarte dragute pacat ca oul nu este fertil cred ca ai fi avut niste puiuti foarte frumosi cum a avut deyseby...
deyseby u deja esti obisnuita cu outele sper sa fie fertile sa mai ai inca o tura de pui frumosi...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,077

darius194 wrote:

suana sunt foarte dragute pacat ca oul nu este fertil cred ca ai fi avut niste puiuti foarte frumosi cum a avut deyseby...
deyseby u deja esti obisnuita cu outele sper sa fie fertile sa mai ai inca o tura de pui frumosi...

multumesc Darius. sper sa nu se chinuie parintii in zadar

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,078

Dragutele de ele :heart: sper sa treaca de perioada asta cu bine :pls:
Azi Angel a papat ou fiert cu morcov ras...progreseaza din ce in ce mai mult...mananca mai bine, zboara mai bine si se impaca f. bine cu perusii wink ! Cum tineam castronelul cu mancarea lui, vine si Popica sa manance impreuna cu Angel, desi avea si ea in mar cu morcov in colivie big_smile smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,079

ma bucur pt tine si Angel.

Adaugat: 10-10-2009 19:37

haideti sa vedeti cat este de grijulie Perluta si cum hraneste puii. asta e filmuletul din prima serie de pui cand eram in curatenie generela si i-am dus in sufragerie sa-i hraneasca parintii.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_P-dg0m0EHw[/youtube]

- Mary-

3,080

deyseby sunt foarte draguti :heart: .... mult succes si cu tura asta de oua...
iusty ma bucur foarte mult pt tine si angel mult succes in continuare...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,081

Scumpa de Perlutza.Ce mamica grijulie.Cred ca abia asteptati generatia noua,mai ales ca aveti si mai multa experienta.
Angel trebuie sa fie si el un scump,doar seamana cu mamica lui,nu?Ne bucuram de progresele facute.Ce bine ca se impaca toti  :sol:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,082

multumim. da asteptam de acum sosirea urmatorilor puiuti.stau amandoi in cuib ceea ce arata ca se apropie eclozarea.

- Mary-

3,083

vai deyseby,sunt asa de scumpi smile
le-am pus si eu papagalutilor mei un copacel big_smile le place mult acolo si poate isi mai toceste si cippy unghiile pt. ca este mai tare,oricum are unde si le tocii pt. ca sta in foarte multe locuri tari big_smile cum ar fii betele pe care i le-am pus in colivie,copacelul si mobila big_smile.Oricum o sa ii cumpar un bat d'ala care ii toceste unghiile.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

3,084

Bravo pentru copacel  :k: Sa ne pui si noua poze.Sigur ca se simt bine.....  :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,085

Angel e o scumpa :heart: Ii dam f. multa atentie...seara sta la mine pe umar si mananca nuca sfaramata smile in timp ce ma uit la TV...am un stand-play din lemn cum are Deyseby si sta pe el langa mine in timp ce-mi fac temele :bravo: Si dimineata sta la mine pe burta sau pe brat in timp ce ma uit la TV :rusine: E f. blanda :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,086

:bravo: :bravo:  Stiu cum  e sa-ti imparti timpul cu un motzatat....Hanny a fost intotdeauna blanda si a participat la diverse activitati cu mine.M-am uitat si pe net si imi pare tare fain play-standul.Poti sa-l iei cu tine oriunde ,in plus ii place si pasarii.Lor le place sa simta ca au un ,,partener'' care -l iubeste si pe care sa-l dragaleasca la randul lor.Se simt bine si in sigurantza.  :pup: :heart:
De aceea ma bucur si pentru Alex,ca e bland si pot sa-l iau cu mine peste tot.Stiu ca nu are treaba cu ceilalti papagali,e o mare figura,o sa-l vedeti.

3,087

suana wrote:

Bravo pentru copacel  :k: Sa ne pui si noua poze.Sigur ca se simt bine.....  :bravo:

o sa pun in seara asta. wink
multumesc!

3,088

ma bucur pt Angel ca s-a acomodat tat de repede.

- Mary-

3,089

M-am intors  prieteni ,nu stiu ce a avut contul meu nu a mers sa ma logchez apoape 1 an da ma rogg m-am intors :sanatate:, si m-am intors tot cu vechea ma problema  .... cum sa imi imblanzesc nimfa musca ff tare , am avut 5 papagali 2 mi-au zburat pe geam .. si nu i-am mai gasit am mai ramas cu 2 , 1 perush si 1 nimfa . Am mai avut pereche la perus , si un papagal canataotr

Adaugat: 13-10-2009 18:45

Acele verde din imagine mi-a zburat si inca  un perush femela  care nu e in poza si ama mai ramas cu nifa si cu perushu albastru

3,090

du-te la sectiunea de adoptii.

3,091 (edited by liv3 13-10-2009 22:28)

buna seara tuturor!
m-am cam dat la fund o perioada lunga de timp pt ca am avut 2 examene foarte grele vara asta (ultimul e duminica si poate scap:) ) dar am citit printre picaturi ce ati mai facut in ultima perioada, ce fac motatii vostri...
Deyseby are niste puiuti tare frumosi care abia ce-au crescut si din cate inteleg ai alte oute noi? dar nu e periculos pt sanatatea lor sa scoata iar alte oute?

deocamdata nu am mai avut timp sa le fac alor mei poze (decat cu telefonul dar sunt de calitate slaba) , dar important este ca sunt bine. fata a schimbat in vara asta penajul (se pare ca a fost prima naparlire) si cum era cam micuta, am gasit si raspunsul pt care nu depunea oute: datorita varstei...
sincer, ai mei nu prea au facut pauza cu calcatul din primavara si pana acum (poate doar o luna-o luna si jumatate) si au luat-o de la capat.
zilele astea sunt cam agitati, forfaie pe jos prin tavita ca niste sobolanei, invart bucatile de hartie si le molfaie, se alearga, fosnesc si cand vorbesc cu ei sau ma apropii se ridica repede de parca ar fi fost prinsi facand ceva big_smile
el intra des prin cuib insa ea se tot chinuie dar e mai prostuta si nu reuseste
m-am gandit eu ca fosnitul ala printre hartiile din tavita ar fi un semn de cuib :wis:...adica un semn ca ar cauta loc de cuib

voi ce parere aveti? ati mai sesizat astfel de comportament?

http://img93.imageshack.us/img93/6080/04102009002.th.jpg   aici pe tv unde ne place noua smile
http://img207.imageshack.us/img207/1610/08102009j.th.jpg   aici fata sta pe umarul prietenului meu

3,092

pai nush ce sa zic ,oricum nimfele tale sunt tare frumoase si cred ca ar trebuii sa mai lasi fetita sa creasca mai mult pt ca daca sunt mici ei nu prea stiu ce sa faca si poate nu au grija de pui corespunzatori sau chiar nu vor sa stea pe oute.baiatul alearga feitita pt. ca vrea sa o calce. :bravo:

Adaugat: 13-10-2009 23:34

Uitati copacelul si noua venita in familie. :pls:

3,093

Ce frumosi sunt :heart:

:heart: PinK Angel :heart:

3,094

:heart: Ce frumusete de perus :heart: ! Sa-ti traiasca toti 3 mult si bine! wink

Adaugat: 14-10-2009 09:14

Poze cu Angel :heart:

Iusti

3,095

Multumesc mult pt. urari. :sanatate: :heart:

F. frumos Angel. :bravo:

3,096 (edited by Iusty 14-10-2009 17:37)

Multumesc! :pls: :heart: Poze noi!!! wink

1- "Ce gust ai?" smile
2- Asa ne iubim noi :heart: :heart:
3- Angel pe colivie big_smile

Iusti

3,097

f. cuminte angel a tau :d tongue

3,098

iubitul de Angel . e tare frumos si alintat. ma bucur. si ce de poze!!! la cat mai multe.
Liv 3 ma bucur de revenire. o singura nelamurire am. daca e asa cum zici tu cu calcatul, vezi sa nu fie si cel galben tot baiat. daca tii 2 baieti in acela-si loc, unul din ei , i-a comportament de fata si sta la calacat. adica cel care este mai dominant il calca pe cel care este mai slab. mare grija. am vazut la cineva aceasta problema si pana la urma si-a dat seama ca are 2 baieti dupa ce le-a tinut cuib vre-o jumate de an si i-a chinuit pe amandoi. la mine Perluta este la a doua depunere in anul acesta si a depus dupa ce au crescut puii mari. aveau doua luni si jumate . totul este bine daca ai grija de ei. mare grija. in rest e totul bine. sfatul meu este sa i-ei o fetita nimfa de la cineva si sa vezi cum se comporta cel galben cu ea sau sa-l dai la cineva apropiat sa fie in siguranta si care sa aiba fete. cel normal grey e sigur baiat. dar la mutatiile de acum e greu sa-ti dai seama. posibil ca in primavara sa fi fost fata pui si abia acum in toamna cand e mai matura va depune oute. in a doua perioada  de imperecherea a  anului. nu le pune hartie in colivie sau in cuib. nu suporta in aceasta perioada, daca te uiti pe filmuletul in care Perluta i-si hraneste puii, ai sa vezi ca trage mereu de hartia din cosulet. in cuib avea talas si l-a scos si pe ala. lasa cuibul si colivia goala. sau pune in colivie asternut ecologic. sunt niste mini brichete din lemn sau rumegus presat care apsorb mizeria.

- Mary-

3,099

iusty sa-ti traiasca frumusetea de Angel... sa-l pupi pe cioculet :pup:

I love animals :heart:

3,100

Il pup pe cioculet smile ma lasa :heart: Cred ca e fetita...deoarece tipa! Nimfoii pot canta de pe acum? :-/

Iusti