Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Mony poate e lovita rau. dute cu ea la un medic bun repede!!!
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Mony poate e lovita rau. dute cu ea la un medic bun repede!!!
cand am cumparat colivia noua, yoyo era sa moara in hranitoare...s-a dus sa pape si s-a scapat de tot acolo....
scoate-o al aer...k poate e istovita de cat s-o fi kinuit sa iasa de acolo...atasez si o poza cu colivia, k sa se vada ca nu erau cine-stie-ce hranitoare
Azi elfie e fresh nu mai are nimic.Dar am obs ca isi petrece mult timp in cuib..
Adaugat: 10-10-2009 16:07
E trofeul meu!
ma bucur pt elfie....cichi, vad ca e si campion.... :bravo:
cand am cumparat colivia noua, yoyo era sa moara in hranitoare...s-a dus sa pape si s-a scapat de tot acolo....
scoate-o al aer...k poate e istovita de cat s-o fi kinuit sa iasa de acolo...atasez si o poza cu colivia, k sa se vada ca nu erau cine-stie-ce hranitoare
ca sa nu mai cada este bine sa puneti multa mancare aproape pline recipientele pentru a nu fi nevoie sa se intinda mult dupa "bilute" si sa cada acolo. Daca le are la discretie nu are cum sa cada :sol:
Smire perusul tau bleu cu alb si gri este exact ca al meu si nu inteleg ce aveai in recipientele acelea de apa lichid de culoare galbana??
M-ar interesa si pe mine date despre un cuibar, ce dimensiuni are masurat cu ruleta, unde ar fi bine sa il pun? Perusii mei au 6 luni si incep sa isi caute loc pentru ouat. Au gasit un loc nu tocmai potrivit pe care ei il considera bun, in globul lustrei si nu as vrea sa se "instaleze" acolo pentru ca daca aprind becul se poate curenta, si inca o intrebare cand va face oua o sa trebuiasca sa ii tin mereu deschisa colivia baiatului sa se duca la ea cand vrea? Pentru ca fata va sta mereu in cuib, logic
lichidul galben era apa+multivitaminico de la padovan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Xi6EiQ_qQ8[/youtube]
Ca sa-l vedem direct de aici Scumpik tare
da chiar este un scump. Yoyo
da,este asa de scump.
foarte frumos realizat videoclipul si are o calitate foarte clara. :pls:
Este foarte dragalas :heart:
acuma...eu n-am vrut s-o pun pe yoyo in prim-plan,link-ul ala era "semnatura" mea...dar suana m-a ajutat sa-i mai fac o data publicitate lui yoyo
:bravo:
mai o pun si cand se spala,k nu mi-a votat-o nimeni
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z2Q9Kt9n3fk[/youtube]
Scuze de interventie.
acuma...eu n-am vrut s-o pun pe yoyo in prim-plan,link-ul ala era "semnatura" mea...dar suana m-a ajutat sa-i mai fac o data publicitate lui yoyo
:bravo:
mai o pun si cand se spala,k nu mi-a votat-o nimeni
[]
ce mai conteaza votul. important e ca este un scumpic. sincer e bine si frumos sa pui cat mai multe poze si filmulete cu el. multi vizitatori asta cauta si vor sa vada. nu sa citeasca. :k: :bravo:
Am o veste extraordiinar de buna.
Matusa mea la serviciu ca gasit azi pe un gard un papagal.Eu am aflat asta de la parintii mei,mi-au spus ca este un perus.Am ajuns acasa si am vazut papagalul in colivie cu Cippy bineinteles pus de parinti.M-am uitat si este o fetita adulta asa ca i-am pus numele de Snowy,l-am gasit in lista de nume de aici si mi-a placut foarte mult asa ca i l-am pus.O sa atasez cateva poze imediat.
Ea nu are nici o problema,acum se curata si se intelege destul de bine cu Cippy ,a mancat si a baut apa. :pls:
Ma bucur ptr tine
Uitati pozele.Cu ocazia asta va arat si copacelul.
Da e foarte fericit.
Incearca sa o pupe deja :wis:
F. frumosi perusii tai
toti avewti niste perusi superbi...sa va traiasca :pup:
cateodata, cand gasesti un pui,nici nu stii cum e mai bine:sa-l tzii pentru tine sau sa-l inapoiezi propietarilor? eu zic sa pui niste afise pe vreundeva, poate se arata vreun stapan...e foarte dureros pt stapani sa-si piarda un papagal pe care,probabil, l-au crescut de pui...sau, poate are si ea perekea ei, care poate chiar muri
Eu daca vad vre-un anunt cu vre-un papagal pierdut il inapoiez...dak nu NU.
pentru asa ceva ar trebui un topic special cu pierdut perusi si cine pierde sa dea anunt acolo iar persoana care gaseste un perus sa urmareasca acolo cine il da pierdut, cu poze, detalii, zina, si sa il identifice dupa descrierile stapanului, sa i-a legatura cu el pe MP si sa il inapoieze.. E important sa il dea disparut si nu cel care l-a gasit ca daca cineva spune ca e gasit ar putea oricine sa spuna ca e al lui, in cazul asta trebui mai multe intrebari cum ar fi ce obiceiuri are le ce nume raspunde etc..
Si eu am pierdut unul pe geam si a fost f dureros insa nu l-am mai gasit :cry:
Buna! Doar ce am dat si eu de forumul acesta si as fi interesata sa aflu si eu cat mai multe despre perusi. Am un perus in varsta de 6 luni,e baietel si am cateva curiozitati legate de el. E cineva amabil sa ma ajute cu cateva raspunsuri?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus