darius multumesc,i-am pupacit :pup: :merci:
ella-costan :polenul poti sa-l cumperi de la cei care se ocupa cu comercializarea mierii si produselor derivate;deyseby scria intr-o zi ca le da polen si am incercat si eu si vad ca le place;se confunda cu semintele de mei;decat sa le mai iau batoane lipite cu chimicale mai bine le dau polen,evident nu in cantitati mari,o data sau de doua ori pe saptamana cateva bobite amestecate in mancare;
biancapoli:pentru a face orice papagal sa vorbeasca -necesita o munca destul de grea si multa perseverenta;trebuie sa vorbesti foarte mult cu el,sa nu aiba pereche si totusi nu ai garantia ca vor vorbi;depinde de fiecare in parte,poti sa te chinui mult si bine daca nu poate invata sa vorbesaca,n-o va face ,dar asta nu-l face cu nimic mai prejos fata de ceilalti;volierele se pot construi destul de usor zic eu(poti sa te uiti tot pe internet),dar pentru un singur papagal e nevoie doar de o colivie mai spatioasa si eventual un copacel sau niste crengi pe care sa se mai aseze;nisipul e indicat pentru papagali pentru digestie.
Adaugat: 08-10-2009 23:11
Una peste alta nimfele mele au intrat in calduri si tipa si tipa...... 
Stau si ma gandesc ca mi-ar place sa iau chiar si pentru o perioada un baietel perlat sa vedem daca vor reusi sa faca si puiuti.Oricum o veste super am,sotul mi-a promis la primavara ca imi cumparara un Alex mare. :k: Pentru inceput,pentru ca vreau sa achizitionez mai multi papagali mari..... :sol: :bravo:
Silver,...doamna cica :wow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9wK3BlBuZxc[/youtube]
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: