1,751

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Vreau sa va dau o veste tragica.Am primit un mesaj privat de la Ramona(cocorikka) si am sunat-o(vroia sa o ajut cu prepararea mancarii pentru pui).La 12 noaptea am sunat-o si ma ingrijoram dupa felul cum vorbea.
Puiul cu mai mult albastru...a murit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:...
Va da ea mai multe detalii... :cry:

Gabriela

1,752

Iusty wrote:

hmm Nu prea, trebuie sa-si exerseze aripile zilnic...nu e frumos sa-l vezi zburand fericit prin camera? Dupa ce face o tura se intinde si apoi se arunca sa mai faca una smile !

Da,este f frumos dar imi pare rau ca el nu prea zboara sta mai mult pe mobila...
Eu am avut mai multi papagali si toti imi faceau asa la inceput,dar dupa un timp au inceput sa zboare ff bine.

Adaugat: 05-10-2009 10:05

gabriela094 wrote:

Vreau sa va dau o veste tragica.Am primit un mesaj privat de la Ramona(cocorikka) si am sunat-o(vroia sa o ajut cu prepararea mancarii pentru pui).La 12 noaptea am sunat-o si ma ingrijoram dupa felul cum vorbea.
Puiul cu mai mult albastru...a murit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:...

Imi pare foarte rau :cry:

:heart: PinK Angel :heart:

1,753

gabriela094 wrote:

Off...imi pare tare rau Cocorikka :cry: :cry:

Adaugat: 05-10-2009 11:04

larysuka96 wrote:
Iusty wrote:

hmm Nu prea, trebuie sa-si exerseze aripile zilnic...nu e frumos sa-l vezi zburand fericit prin camera? Dupa ce face o tura se intinde si apoi se arunca sa mai faca una smile !

Da,este f frumos dar imi pare rau ca el nu prea zboara sta mai mult pe mobila...
Eu am avut mai multi papagali si toti imi faceau asa la inceput,dar dupa un timp au inceput sa zboare ff bine.

Daca il lasi mai mult prin camera...o sa inceapa sa zboare...probabil ca nu prea zboara ca nu are un partener de joaca hmm sper ca nu spun o prostie :rusine: ...ai mei cand zboara unul, zboara toti smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,754

gabriela094 wrote:

Ne pare tare rau. :cry:  :cry:  :cry:  Suntem alaturi de tine,te asteptam aici sa  te ajutam in continuare.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,755

Da Iusty ai dreptate cand era si fata se jucau,zburau,erau plini de viata...

1,756

Ceva si mai devastator.Am fost azi la doctorul veterinar sa ne dea ceva pentru pui.Cei doi care au mai ramas erau porecliti Surviver(cel molesit) si Yoyo(cel sanatos).Desi vedeam ca se chinuie l-am incurajat sa ramana in viata pana la veterinar.Ajunse acolo,eu si Ramona eram pline de speranta.Cand am intrat la doamna doctora,aceasta ne-a privit,a zis sa punem puii pe masa.Cel mic nu avea putere sa stea pe picioarele lui.Nici nu s-a atins de al,si a zis "Nu ii dau sanse...".Ne-a vandut ceva si am plecat.Ajunse acasa,noi repede sa ii dam vitamine si sa pape.A vrut sa se dea pe spate(sa isi dea duhul),dar l-am tinut.Am zis sa ii administram repede vitaminele,si cand i-am dat a facut un fel de bule pe nas.A lasat capul jos si noi tot mai incercam sa il salvam,nu vroiam sa il pierdem.A vrut de mai multe ori sa se dea pe spate,si fara sa vrea,Ramona l-a lasat sa se dea pe spate.Si-a dat imediat duhul si a plecat spre o lume mai buna...lasandu-ne sa suferim in urma lui... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabriela

1,757

Gabriela. i-mi pare tare rau de puiutul tau. poate asa e mai bine decat sa sufere.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,758

Off sad Imi pare rau pentru puiut. Nu stiu la ce doctora ai fost... dar acum o saptamana cand era David fff bolnav l-am dus la clinica veterinara din Drumul Taberei si mi l-au facut bine doctorii de acolo. Am avut incredere in ei avand in vedere ca e non-stop, au si salvare si se si opereaza animale acolo... Nu toti doctorii stiu sa vindece pasari de colivie sad

1,759

Va rog sa ma scuzati ca voi spune, dar doctorita aia e o nesimtita neutral neutral ! Nici macar nu a vrut sa-l consulte pe micut sad ...sa-i ofere o sansa la viata sad Imi pare tare rau pt. el...e bine ca nu mai sufera, acum e intr-o lume mai buna smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

1,760

Puiul nu era al meu,era al lui cocorikka(Ramona).Si da,doctorita nici nu s-a atins de pui!

Gabriela

1,761 (edited by smire 06-10-2009 06:43)

mor de ciuda cand aud de-astea! doctoritza habar n-avea ce e cu puiul si de aia n-a facut nimic...la noi se pricep doar la caini si pisici ( aia care sunt considerati doctori buni...)...totusi,sa n-o acuzam numai pe doctoritza...ea nu poarta responsabilitatea in totalitate...responsabili sunt cei care ar trebui sa formeze viitorii medici veterinari, k...altfel...ei de unde sa stie?! insa cei batrani, stiu doar de vaci, porci si pisici....unii mai stiu despre iepuri si gaini.....ca sa te supraspecializezi in pasari exotice, iti trebuie bani sa pleci "afara" si sa inveti, ca aici nu ai de la cine....asta e...daca n-am fi atat de saraci, sigur am avea doctori mai buni...

yoyo

1,762

S-a uitat la el de la distanta si a zis ca nu ii da nici o sansa!Ne-a vandut(bineinteles) niste vitamine si ne-a trimis acasa!

Gabriela

1,763

gabriela094 wrote:

S-a uitat la el de la distanta si a zis ca nu ii da nici o sansa!Ne-a vandut(bineinteles) niste vitamine si ne-a trimis acasa!

asta pt ca nu se pricep. habar nu au ce e cu ei. si lipseste cu desavarsire respectul si bunul simt in ziua de azi.
mai vor salarii  mari. pt ce? ar fi bine sa se dea pe merit salariile si nu pe functii. nu sunt toti la fel. sunt multi medici extraordinari si care daca nu reusesc sa salveze un animal isi dau interesul totusi.

- Mary-

1,764

Pun si eu niste poza cu piticotii mei :rusine:

1- Popica cu capul in jos smile Era mortala :pup: :heart:
2- pe tablou smile ...studiau si eu pe acolo
3- pe galerie la zburat big_smile :angel:

Iusti

1,765

scumpei tare. sa-ti traiasca.

- Mary-

1,766

Un trio de exceptie  :pup: :pup: :pup: :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,767

Multumesc :merci: !

Iusti

1,768

sa-ti traiasca puiutii iusty...sunt f dulci :heart:

I love animals :heart:

1,769

Multumesc! :merci: Maine le cumpar o jucarie si o hranitoare noua...ca pe cea mov i-am dat-o lui Angel si s-a obisnuit cu ea :pls: ! Acum harsss harsss la osul de sepie smile smile !

Adaugat: 06-10-2009 20:57

Ce va mai fac peruseii? :rusine:

Iusti

1,770

Sunt foarte dragalasi Iusty ..... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,771

Multumesc :pls: ! Azi au papat morcov ras wink

Iusti

1,772

AJUTOR!!!!!!!!!!!!ce are elfie???am vazut-o ca sta in hranitoaresi nu isi misca decat capul :cry: :cry: :cry: am atins-o si ...nici o reactie.... :cry: :cry: :cry: si ea de obicei se fereaa cand vroiam sa apropii mana de ea .....Ajutor :sol: :sol: :sol:
Ce are?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,773

monyxme wrote:

AJUTOR!!!!!!!!!!!!ce are elfie???am vazut-o ca sta in hranitoaresi nu isi misca decat capul :cry: :cry: :cry: am atins-o si ...nici o reactie.... :cry: :cry: :cry: si ea de obicei se fereaa cand vroiam sa apropii mana de ea .....Ajutor :sol: :sol: :sol:
Ce are?

Eu una nu stiu ce poate avea,dar si papagalita mea era asa inainte de a muri,era molesita si statea sa o ating cu mana ceea ce nu ii statea in fire :cry: :cry: :cry:

1,774

Larisa are dreptate.
Ai grija si in caz ca mai ai timp fugi imediat la doctor.

Gabriela

1,775

Sper sa nu fie nimic grav. Da-i repede o picatura sau 2 de vitamine pe cioc.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki