2,976

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

asa era si coco al meu...am o intrebare Niki e afecutos cu tine sta pe umar tau ??... daca da incearca sa tai bucatele de mar si sa mananci tu ...manaca vreo 3 bucatele apoi incerca si dai si lui..te asig ca va vrea...(am avzut pe animal planet)  succes

Adaugat: 02-10-2009 16:31

sa il tii pe umar cand manaci ca asa ii va atrage atentia mai mult in momentul in care mananci tu marul ...

iar daca manaca marl incearca si cu alte legume sau fructe si ou fiert...

2,977

Nu am cum sa-l tin. Il am de duminica. Abia s-a mai obisnuit cu noi si cu casa. Inca nu i-am dat drumul prin casa de frica sa nu se loveasca. Din cauza asta nu stiu cum sa-l fac sa manance si altceva.

2,978

la inceput asa ii nu mananca nimic...numai semintele...al meu numai a 2 zi a inceput sa manance...ai rabdare cu el stai pe langa cusca vorbeste cu el ..si incearca sai dai cate o bucatica de morcov..dar sa o ti tu in mana sa nu io pui unde sunt semintele....(sau sa incepi sai dai mancare din mana ta semintele care le mananca)....apoi se va obisnui si va manca si legume si fructe...acuma e speriat ca nu il ai de mult si nu e obisnuit tongue ai rabdare multa cu el...vorbeste cu el...sa se obisnuiasca....(sau mai este o chestie de incercat ...ii scoti toate semintele si in castronelul acela pui taiate marut ,bucatele :morcovi, mar, si alte legume si fructe...) succes...apropo pune poze cu nifa ta big_smile

Adaugat: 02-10-2009 16:47

Nimfa*

2,979

Am postat poze cu cateva pagini in urma , dar nu cred ca se supara nimeni ca mai pun una-doua smile Momentan nu ii iau mancarica , abia mananca si asa. Si mananca numai cand stam cu el. Poate intr-o luna , doua o sa i-o iau. Am avut perusi. Baiatul mi-a scapat pe la 9 ani si pe ea am avut-o pana la 10. Erau speriosi , dar dupa ce a fugit baiatul , ea a venit pe umarul meu si ne pupa pe toti pe buze. Era o dulcica.

2,980

imi pare rau pentru baiat...mai lasa-l umpic ai rabdare cu el...apoi poti sa incerci...mult succes...e tare frumos :heart:

2,981

Ms frumos. Succes si tie cu al tau. Baietelul tau seamana cu Niki.

2,982

Anthurium ai dreptate. mai lasa-i mancarea inca un timp pana se acomodeaza cu casa si cu voi. in general papagalii cumparati din piata sau din pet-shop sunt papagali adusi de la unguri. acolo sunt asa numitele ferme de papagali si sunt crescuti cu tarate si cate porcarii din astea. de unde sa stie saracii ce este mai bun pt ei. crescatorii ii invata cu mancare diversificata si sunt si blanzi, invatati cu omul. eu am 2 din Ungaria si 2 de la crescator. cei din Ungaria se apropie de mine la jumate de metru si gata iar cei de la crescator vin la noi.  nu-i fortez si ii las pe ei sa aiba incredere in mine. in schimb puii care ii am de la o pereche, nu mai scap de ei. am pus poze mai inainte pe forum cu toti in toate ipostazele daca ai vazut. se pare  ca este fetita. sa-ti traiasca.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,983

I-am luat dintr-o piata , insa omul a zis ca ii creste aici , in romania , mi-a dat si o carte de vizita. Fetitele lui erau toate gri , m-a asigurat ca el este baietel. Tinea separat baieteii de fetite. Mi-a mai zis ca are aproape un an (desi eu vroiam puisor de 4-5 luni , cel mai tanar pe care-l avea era el). Astept sa cante sa-mi dau seama ce este. Pana acum doar a tipat (sa ne cheme sau cand vedea porumbeii zburand pe afara). Are si un ciripit mai ciudat (se baga in vorba). E destul de bland avand in vedere ca nu e la noi de f mult timp. E un rasfatat si o sa continui sa-l rasfat , chiar daca o sa fie sperios. Am planuit sa-i iau si o fetita (in cazul in care "el" este baiat) ,dar asta peste un an.

2,984

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sIh9PzD7Ua4[/youtube]

Uite asa facem noi baitza.... smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,985

..eu pe coco il bag sub dush... smile)  foarte frumosi papagali tai suana ...ai grija de ei :heart:

2,986

Multumesc frumos :pup: .Pe mine ma anunta cand vor baie,daca sunt la chiuveta si coboara langa, pe bufet,inseamna ca au chef de scaldat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,987

eu i-am cumparat o vanitza cu oglinda pe fund.. si cand are chef de baie se baga in ea si se tot stropeste... :heart:  :pup:

2,988 (edited by suana 02-10-2009 17:18)

Am vazut si eu vanitze ,sunt dragutze.....Dar ma gandesc ca e mai bine sa faca baitza afara din colivie,sa nu ude semintele sa se umfle si apoi sa le pape asa,plus ca toata colivia e super uda :wow: Acuma,cand ai mei fac baitza se mai uda si prin prejur dar ce mai conteaza,cand ma distrez asa bine cu ei.De regula fac baitza si intr-o farfurie mijlocie.De acolo,Hanny urca pe copac si  asteapta s-o stropesc,asa cum ati vazut.Asta e ritualul.Singura care se ude in exces e cea mica albastra.Ar sta  non-stop in apa,doar ca n-o las.Mai ales ca acum e mai frig  si nu vreau sa raceasca cumva. :ill: Vara nici o problema  la ce calduri sunt....Acum nu-i mai las asa des sa se ude.

2,989

dar vanitza nu e incusca e afara...ca coco nu prea vrea in cusca...de dimineata se tot cere afara...dar cand ii fac baitza in colivie ii scot mancarea tot...ka asa mai spal si cusca...nici eu acuma nu il prea las sa se ude ca e mai frig ca vara...

Suana cati papagali ai :heart:  ???

2,990

Suana sunt super toti. si Hanry si pufosii aia mici si galagiosi.
Skygirl mai bine l-ai lasa sa faca singur baita in cadita aia cu oglinda. si mie i-mi este frica sa-i spal.  numai Perluta face baita singura, baietii asteapta stroipiti si fac exact ca Hanry toti inafara de Bombonel care este un ingamfat si cel mai sef dintre ei .

Adaugat: 02-10-2009 20:26

mai avem si noi cateva poze facute cu telefonul. dar pana i-mi aduc camera foto ma multumesc si cu asta. avem pe Motatul cu Jacky, puii care mananca out cu pesmet si puii cu Bombonel si Jacky. am mutat-o pe Jacky pt ca Motatul o batea si Bombonel o iubeste si are grija de pui si de ea. Motatul va sta singur. e pedepsit pt ca bate pe toti dar canta superb.

- Mary-

2,991

skygirl,am 2 nimfe si 4 perusi.Initiali am avut doar 2 perusi,fetitze.Cei doi ,baietzeii,i-am avut la tara .I-am adus acasa sa mai zboare si ei si nu m-a mai rabdat inima sa-i dau.Si asa s-au format si perechile si s-au facut si cu o colivie super mare si uite asa am eu 6 papagali :bravo:

Adaugat: 02-10-2009 20:52

Vai ce Motzat rautz  :wow: Sa fii tu asa un mare bataus?Dar na,fiecare cu personalitatea lui.

2,992

deyseby wrote:

am o intrebare : unui papagal nimfa de 12 luni ii trebuie neaparat o pereche?
nu neaparat. daca nu vrei tu nu e nevoie. e bine daca are cu cine sa stea si sa nu fie singur. depinde cat timp petreci tu cu nimfa.

eu petrec cu nimfa mea foarte putin

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,993

anthurium wrote:

I-am luat dintr-o piata , insa omul a zis ca ii creste aici , in romania , mi-a dat si o carte de vizita. Fetitele lui erau toate gri , m-a asigurat ca el este baietel. Tinea separat baieteii de fetite. Mi-a mai zis ca are aproape un an (desi eu vroiam puisor de 4-5 luni , cel mai tanar pe care-l avea era el). Astept sa cante sa-mi dau seama ce este. Pana acum doar a tipat (sa ne cheme sau cand vedea porumbeii zburand pe afara). Are si un ciripit mai ciudat (se baga in vorba). E destul de bland avand in vedere ca nu e la noi de f mult timp. E un rasfatat si o sa continui sa-l rasfat , chiar daca o sa fie sperios. Am planuit sa-i iau si o fetita (in cazul in care "el" este baiat) ,dar asta peste un an.

sa ai grija de el nu vreau sa se intample ceva cu nimfa ta cum am patit cu al meu...

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

2,994

papagalul meu cred ca e in campania contra antrenamentului(vorbit ,cantat mult etc.)
dar eu il iubesc :heart:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,995

biancapoli wrote:

papagalul meu cred ca e in campania contra antrenamentului(vorbit ,cantat mult etc.)

ma bucur. daca nu stai cu el , i-ai o pereche. e foarte important. daca sufera , pot muri. deci i-ai pereche.

- Mary-

2,996

skygirl eu din pacate nu mai am papagali din cauza ca parintii mei nu au mai vrut sa ii tina dar coco este acum intr-o familie iubitoare...
suana sunt foarte dragutzi.... sa ai mare grija de ei...
deyseby eu cred ca nimfele tale deabia asteapta sedintele foto...ai mare grija de ei si u.....
eu la ai mei le facea baita sub dus deoarece ei singuri nu vroiau si ii bagam cu cusca in vana si ii spalam cu apa nici calda nici rece potrivita...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

2,997

deyseby wrote:
Marcu_pavel wrote:

cum imi sau seama daca nimfa mea este baiat sau fata ?

e foarte greu acum cu mutatiile care sunt sa-ti adi seama de sexul unei nimfe.. depinde de comportament mai mult decat de penaj. asta este singurul lucru mai sigur sa o poti depista. ar mai fi cateva solutii din care sa-ti dai seama ce sex are nimfa ta dar nu sunt sigure. tu pune cateva poze cu ea si eu o sa-ti zic ce concluzie am tras in legatura cu sexul ei. daca vrei.

aceasta este nimfa mea
cred ca este baiat sper sa imi dai un sfat big_smile

yak terrier in viata mea big_smile

2,998

deyseby wrote:
biancapoli wrote:

ma bucur. daca nu stai cu el , i-ai o pereche. e foarte important. daca sufera , pot muri. deci i-ai pereche.

nu imi iau mama si tata :cry:

Adaugat: 03-10-2009 11:57

Marcu_pavel wrote:
deyseby wrote:
Marcu_pavel wrote:

cum imi sau seama daca nimfa mea este baiat sau fata ?

e foarte greu acum cu mutatiile care sunt sa-ti adi seama de sexul unei nimfe.. depinde de comportament mai mult decat de penaj. asta este singurul lucru mai sigur sa o poti depista. ar mai fi cateva solutii din care sa-ti dai seama ce sex are nimfa ta dar nu sunt sigure. tu pune cateva poze cu ea si eu o sa-ti zic ce concluzie am tras in legatura cu sexul ei. daca vrei.

aceasta este nimfa mea

e baiat

Adaugat: 03-10-2009 11:58

dar bradul artificial e toxic pentru nimfe? :ill: hmm

2,999

biancapoli wrote:
Marcu_pavel wrote:
deyseby wrote:

aceasta este nimfa mea

e baiat

ms

yak terrier in viata mea big_smile

3,000

nimfa185 wrote:
anthurium wrote:

sa ai grija de el nu vreau sa se intample ceva cu nimfa ta cum am patit cu al meu...

Pai ce a patit?