2,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

suana wrote:

Ce sunete frumoase deyseby :pup:......Sunt tare dulci.Ai mei fac cu totul altfel.Unal tipa cealalalta mai canta,cica.dar mai rar. :heart:

Multumesc Suana. sa vezi ce triluri are Bombonel. Motatul canta precum canarii si toate trilurile pe care le aude le imita. nu-i pun muzica. nu e frumos. e pasare doar.

Adaugat: 02-10-2009 13:38

mai punem si noi cateva poze cu nimfele. in prima este Motatul si Jacky iar in a doua este Perluta la clocit. nu ma lasa sa-i vad outele.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,952

Iar vei fi bunicutza :sol: Ce scumpa e perlutza,cate oua are?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,953

cum imi sau seama daca nimfa mea este baiat sau fata ?

yak terrier in viata mea big_smile

2,954 (edited by deyseby 02-10-2009 14:16)

suana wrote:

Iar vei fi bunicutza :sol: Ce scumpa e perlutza,cate oua are?

multumesc Suana. cred ca 4 deocamdata.

Adaugat: 02-10-2009 15:11

Marcu_pavel wrote:

cum imi sau seama daca nimfa mea este baiat sau fata ?

e foarte greu acum cu mutatiile care sunt sa-ti adi seama de sexul unei nimfe.. depinde de comportament mai mult decat de penaj. asta este singurul lucru mai sigur sa o poti depista. ar mai fi cateva solutii din care sa-ti dai seama ce sex are nimfa ta dar nu sunt sigure. tu pune cateva poze cu ea si eu o sa-ti zic ce concluzie am tras in legatura cu sexul ei. daca vrei.

- Mary-

2,955

iti dai seama dupa bujorii lui...daca sunt mai colorati ii mascul ...daca culoarea e mai pala e femela...sa dupa cum canta...deobicei femele tipa mult...iar masculi canta foarte frumos...eu cam atata stiu poate te mai ajuta cineva care are de mult nimfe...

Adaugat: 02-10-2009 15:13

ma ajuta cineva si pe mine.....cum pot sa pun aici pe forum un filmulet cu Coco al meu tongue...multumesc :*

2,956

deyseby wrote:

Bravo Biancadumi.
Biancapoli, daca nimfa din filmulet este a ta sa stii ca e preferata mea si a sotului meu de pe Youtube.
e un scump. am vazut si cand face baita la chiuveta. e un baietel superb din toate punctele de vedere. si ca penaj si ca fire. sa va traiasca e un dulceee de tot!

nu e al meu am luat filmul de pe net

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,957

skygirl wrote:

ma ajuta cineva si pe mine.....cum pot sa pun aici pe forum un filmulet cu Coco al meu tongue...multumesc :*

1 pai pentru prima data il descarci pe youtube
2 intri  pe latifa si dai clic pe casuta youtube de deasupra mesajului
3 lasi un pic de spatiu intre cele doua casute care-ti apar la mesaj cu youtube.         [youtube]  [/youtube] .cam asa.
4 dai clic dreapta  pe url-ul imaginii de pe you tube si dai copy
5 apoi revii pe latifa si dai clic dreapta intre casute si apoi pase. acolo o sa apara url-ul filmuletului. sa fie cuprins perfect intre casutele de la mesaj fara spatiu ca sa apara bine filmuletul.
cam atat stiu. sper ca te-am ajutat.

- Mary-

2,958

skygirl wrote:

si eu imi usc papagalu cu feonul de ce nu e bine ??

pentru ca am citit pe net si nu le face bn

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,959

biancapoli wrote:
deyseby wrote:

Bravo Biancadumi.
Biancapoli, daca nimfa din filmulet este a ta sa stii ca e preferata mea si a sotului meu de pe Youtube.
e un scump. am vazut si cand face baita la chiuveta. e un baietel superb din toate punctele de vedere. si ca penaj si ca fire. sa va traiasca e un dulceee de tot!

nu e al meu am luat filmul de pe net

aha. oricum i-mi place mult. numai vezi ca nu ai voie sa postezi filmuletele care nu-ti apartin , fara aprobarea proprietarului de drept. sau scrie de unde l-ai luat. altfel risti ca administratorul forumului sa le stearga.

Adaugat: 02-10-2009 15:23

biancapoli wrote:
skygirl wrote:

si eu imi usc papagalu cu feonul de ce nu e bine ??

pentru ca am citit pe net si nu le face bn

nu e bine. o prietena de-a mea usca nimfa cu feonul si dupa o perioada a murit. doctorul a zis ca i-a daunat asta. feonul nu este bun nici pt noi ca arde parul si-l deshidrateaza, dar pt o nimfa mica?

- Mary-

2,960

2,961 (edited by suana 02-10-2009 14:28)

Daca ai descarcat filmuletzul pe youtube.....ai acolo un cod URL
Deschide casuta de raspuns rapid de aici de pe forum,ai optiunea youtube deasupra linie.O accesezi si iti apare scris intre 2 paranteze patrate youtube.Codul url il copiezi exact intre cele doua paranteze,fara sa lasi spatiu.

Succes,si eu am avut nevoie de ajutor,dar pana la urma nu e asa greu. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,962

skygirl wrote:

ti-am scris eu mai sus. sau nu intelegi ce ti-am explicat acolo?  :wow:

- Mary-

2,963

ok ms mult...dar numai ca eu nu am filmuletu pe youtube...e in calculator de pe aparatu photo...il bag pe youtube apoi aici ... ms deyseby :k:

2,964 (edited by suana 02-10-2009 14:34)

Ce pacat,am crezut ca e nimfa ta biancapoli....... :bang: Cred ca ar fi mai bine daca am pune doar filmuletze cu animalutzele care ne apartin.Daca copiezi pe altcine s-ar putea sa apara probleme,drept de autor etc.Dar e ok daca gasesti ceva frumos si faci trimitere spre link-ul respectiv.
Descarc si eu acum un film cu pasarelele mele facand baie....

2,965

si apropo ms de sfatu cu feonul..de acuma nu-l mai usc asa...dar numai cum ii fac baie o data pe sapt ..se usca cam greu...si am vazut ca ii si place sa fie uscat cu feonul de aceea l-am uscat in continuare big_smile

2,966 (edited by deyseby 02-10-2009 14:35)

Suana asteptam si alte filmulete si poze. eu nu am aparatul foto si nici camera video acasa. sper sa le fac intr-o saptamana. le-a stricat cel mic...  :sol:

- Mary-

2,967

Uite,o sa-i vezi pe papagalii mei facand baie.Ii stropesc eu aici dar oricum si cand aterizeaza in farfurie nu se uda in asa hal incat sa trebuiasca sa fie uscati uscati.Si uscatorul e o idee proasta zic eu......

2,968

Skygrls daca e rece in casa nu-l mai speli. si ai grija la curent. sa nu fie curent in camera. in rest nu-ti bate capul ca se usuca bine. te asigur de asta.

Adaugat: 02-10-2009 15:37

am o intrebare : unui papagal nimfa de 12 luni ii trebuie neaparat o pereche?
nu neaparat. daca nu vrei tu nu e nevoie. e bine daca are cu cine sa stea si sa nu fie singur. depinde cat timp petreci tu cu nimfa.

- Mary-

2,969

nu e rece ...dar deobicei dupa ce face baie il bag in cusca ca isi face penajul...apropo am auzit ca mai multi papagali au murit otraviti de la mancarea din petshopuri..oare e adevarat? sad   

deyseby de cat timp ai nimfe???

2,970

skygirl wrote:

nu e rece ...dar deobicei dupa ce face baie il bag in cusca ca isi face penajul...apropo am auzit ca mai multi papagali au murit otraviti de la mancarea din petshopuri..oare e adevarat? sad   

deyseby de cat timp ai nimfe???

da. in general de la peletele alea cu fructe uscate. sunt stropite cu tot felul de chimicale care sa le tina tari sa nu mucegaiasca. initial ar trebui ca alea sa fie lipite cu miere de albine dar nici vorba de asa ceva. deci nu cumparati porcarii din alea. eu si puii care i-am crescut la mana, i-am hranit cu mancare naturala din casa. la cei mari le dau seminte si in rest out fiert tare si amestecat cu morcov ras si pesmet daca vrei. cu orez fiert amestecat cu pesmet, si fructe sau salate mai putine deoarece provoaca diaree. e suficient si atat. poate mai sunt care le  dau si altceva si nu au avut probleme. ale mele atat mananca.
nimfele le am de 3 ani. nu pe toate. dar cel mai mult am invatat intr-un an despre ele.

- Mary-

2,971 (edited by suana 02-10-2009 15:05)

deyseby wrote:

Suana asteptam si alte filmulete si poze. eu nu am aparatul foto si nici camera video acasa. sper sa le fac intr-o saptamana. le-a stricat cel mic...  :sol:

:cry: :cry: :cry:
Cel mic e iertat.,dar cum e reusit cu amandoua??? :wow:

2,972

ms mult deyseby....mai am o intrebare...eu il am pe Coco de un an si ceva...oare ar trebui sa-i cumpar o perche sau sa fie numai el singur???....ca vad de multe ori cand ii in cusca (acolo ii si o pasarica din plastic)si se tot urca pe ea si....:rusine:  si scoate sunete ciudate...eu parca nu as vrea sa-i iau o pereche ca poate nu ma mai baga pe mine in seama tongue

2,973

suana wrote:
deyseby wrote:

:cry: :cry: :cry:
Cel mic e iertat.,dar cum e reusit cu amandoua??? :wow:

sincer, camera am vazut cand a bagat-o in apa in cada si am scos-o pe loc dar am dus-o la curatat iar aparatul foto m-am trezit cu displeiul crapat cand am mers la gratar. posibil si cel mare sa-i fi facut figura dar hotul neprins negustor cinstit. totul cade pe cel mic. el nu prea stie de pedeapsa si este iertat. se urca pe scaun la calculator si pe birou, dupa care se serveste cu ce doreste de pe raftul de sus unde stau lucrurile de care am eu nevoie mai des.  tongue

Adaugat: 02-10-2009 16:12

skygirl wrote:

ms mult deyseby....mai am o intrebare...eu il am pe Coco de un an si ceva...oare ar trebui sa-i cumpar o perche sau sa fie numai el singur???....ca vad de multe ori cand ii in cusca (acolo ii si o pasarica din plastic)si se tot urca pe ea si....:rusine:  si scoate sunete ciudate...eu parca nu as vrea sa-i iau o pereche ca poate nu ma mai baga pe mine in seama tongue

daca se urca pe pasarica aia, inseamna ca este baiat . canta? ii face curte pasarii? daca nu stai mult timp cu el, ar trebui sa-i cumperi o pereche. daca petreci o parte din zi numai cu el si este bagat in seama, nu e neaparat. faza cu nebagatul in seama daca ii cumperi o pereche este o prostie. din contra o sa vine si perechea la tine mai usor cand o sa-l  vada pe el ca vine. deci asta este decizia ta. normal ar fi sa-i cumperi. ar avea pe cineva la fel ca el. nu s-ar crede om ci pasare.

- Mary-

2,974

canta...ii face curte..si asa isi mangaie capul lui de al pasaricii si inchide ochii...dar cand e nervos ,cand nui dam drumul sau ceva de genu se descarca pe ea si o bate ... sad ......(stau mult timp cu el .. dar sta si mama si tata ca il iubesc foarte mult...dar numai de mine este mai atras si afectuos)....toata ziua e liber si bagat in seama... i-as cumpara ca vad ca tot pe pasarica aia ii aprope in fiecare zi :wis:

2,975

Am incercat sa-i dau lui Niki ou fiert cu morcov ras, amestecat cu seminte. Se uita ciudat la ele si tipa , in semn ca vrea sa i le luam. De gustat nici vorba. Nu mananca decat seminte de ovaz si floarea-soarelui. Cum il fac sa guste macar? De fructe nici nu mai zic , se fereste de ele de parca cine stie ce ar fii...