2,926

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

didika eu nu iti recomand acea zgarda deoarece da se va speria si va zubura foarte tare si-ar putea rupa gatul sau chiar mai rau osul acela de la piept daca zici u ca vine pe acolo zgarda si mai ales prin spatele penelor. iar daca va obosi el va zbura foarte tare iar din cauza ca nu stie unde se afla nu stie unde sa se puna si poate sa moara deoarece depune foarte mult efort.... eu nu iti tecomand aceasta zgarda...vorba lui gaby cate nimfe ai mai vazut "la plimbare".
suana este foarte draguta nimfa ta. perusul era gelos ca nu il filmai pe el?=)
suana eu cred ca tu ai in camera aceea un adevarat aeroport...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

2,927

Suana mar incanta mult ideea sa intru in asociatie, numai ca o sa fie greu cu timpul. deja nu mai pot sta pe forum cat stateam si sunt presata de timp. nu stiu cum o sa fie pana la urma dar o sa incerc. am cu ce tongue  :rusine:  .
Didika sa stii ca mi-am dat seama ce este in sufletul tau cand te gandesti ca vrei sa scoti pasarea afara sa zboare libera. dar gandestete ca atunci cand ea se invata cu zborul liber de afara e o pacoste. eu stiu ce inseamna cand inchid nimfele care sunt invatate libere prin casa. deci .... si eu mi-am dorit sa le las libere pe afara dar nu se poate. le scoti cu tot cu  colivie si gata. o sa ai un chin cu el. o sa tipe mereu si NON STOP.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,928 (edited by suana 30-09-2009 17:19)

Da......Masa sau frigiderul sunt ca o pista de aterizare.Cand zboara toti nu mai e nevoie de ventilator:)Hanny a intrat si ea in colivia noua in explorare....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,929

Suana , pune spatiu intre propozitie si emoticoane, dupa ce-l pui  , lasa iar un spatiu. si apare.

- Mary-

2,930

Asta era problema?Ma intrebam de ce nu apar,ca doar erau setate. :wow: Mersi :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,931

:k:  :pup:

- Mary-

2,932

Sunt putin ingrijorata. Pana acum am crescut numai perusi. Niki este prima nimfa. Fecalele lui ma cam ingrijoreaza.Sunt verde deschis cu foarte putin alb si lichid in jur. E normal sa faca asa sau sa incep sa ma ingrijorez mai tare? De mancat mananca , se scarpina , se intinde si tipa. E vioi.

2,933

skygirl wrote:

:PBuna...as vrea si eu sa va intreb cum pot sal mangai sau sa pun mana pe papagalul meu...e cuminte si ma lasa sa il pup da cand sa pun mana pe el se trage sau ma musca:P...aspt raspuns va rog:D

buna,papagalul tau e o scumpete.si eu am cam aceeasi problema cu paco wink stai pe umar,pe deget ,peste tot in afara de cap,pt. ca nu il las eu .Se sperie de mana ta ...deaia cu te lasa sa il atingi,vede forma dgetului si gata ii e frica.
Intrebare:de cat timp ai papagalul?
Trebuie sa te bazezi pe incredere,eu fac exercitii cu el zilnic wink si vad ca incepe sa aibe mai multa inredere in mine.uite de ex. la inceput ma musca de imi dadea sangele daca puneam mana pe el,acum insa ma musca putin si nu ma strange,sa imi arate ca nu vrea sa pun mana pe el.

Adaugat: 01-10-2009 10:16

anthurium wrote:

Sunt putin ingrijorata. Pana acum am crescut numai perusi. Niki este prima nimfa. Fecalele lui ma cam ingrijoreaza.Sunt verde deschis cu foarte putin alb si lichid in jur. E normal sa faca asa sau sa incep sa ma ingrijorez mai tare? De mancat mananca , se scarpina , se intinde si tipa. E vioi.

si a lui paco erau asa,da i-am dat ou fiert si s-au facut doar verzi. wink

Adaugat: 01-10-2009 10:17

deyseby wrote:

Suana mar incanta mult ideea sa intru in asociatie, numai ca o sa fie greu cu timpul. deja nu mai pot sta pe forum cat stateam si sunt presata de timp. nu stiu cum o sa fie pana la urma dar o sa incerc. am cu ce tongue  :rusine:  .
Didika sa stii ca mi-am dat seama ce este in sufletul tau cand te gandesti ca vrei sa scoti pasarea afara sa zboare libera. dar gandestete ca atunci cand ea se invata cu zborul liber de afara e o pacoste. eu stiu ce inseamna cand inchid nimfele care sunt invatate libere prin casa. deci .... si eu mi-am dorit sa le las libere pe afara dar nu se poate. le scoti cu tot cu  colivie si gata. o sa ai un chin cu el. o sa tipe mereu si NON STOP.

il scot doar pe paco pana nu imi fac damblaua nu ma las.
dar mai e pana mi-o trimite.si depinde si cum e vremea.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

2,934

Problema e ca el in afara de seminte de ovaz si seminte de floarea soarelui nu mananca. Am incercat sa-i dau si orez fiert , legume , fructe ,mei etc ... pur si simplu nu le mananca.

2,935

anthurium wrote:

Problema e ca el in afara de seminte de ovaz si seminte de floarea soarelui nu mananca. Am incercat sa-i dau si orez fiert , legume , fructe ,mei etc ... pur si simplu nu le mananca.

paii..scoate- mancarea din colivie ,si pune-i niste norcov ras cu ousor fiert bine(pisat) apoi mai pune seminte de ovaz si de floare soarelui(nu f. multe) si apesteca-le pe toate 4 wink

2,936

O sa incerc. Ms mult ptr sfat.

2,937

poi il de un an si ceva....si cateodata ma lasa sal ating pe cap da numai atata...cand vreau sa il mangai mai mult ori se trage ori ma musca...da nu tare numa sa vad eu ca nui place...si nu stiu ce sa mai fac...alti papagali ca el se lasa magaiati si sa ii iei in mana...:(

2,938

in timp si al tau se va lasa. depinde de personalitatea fiecaruia... poate el se convinge mai greu ca nu ii faci nimic dar daca te lasa sa il atingi esti pe drumul cel bun succes.
in legatura cu fecalele acelea poate sa fie si daca este in calduri sau naparleste...

2,939

anthurium wrote:

O sa incerc. Ms mult ptr sfat.

cu placere :pup: :heart:

Adaugat: 01-10-2009 18:23

skygirl wrote:

poi il de un an si ceva....si cateodata ma lasa sal ating pe cap da numai atata...cand vreau sa il mangai mai mult ori se trage ori ma musca...da nu tare numa sa vad eu ca nui place...si nu stiu ce sa mai fac...alti papagali ca el se lasa magaiati si sa ii iei in mana...:(

lasa-l in pace,poate nu suporta. :bang:

2,940

nu il las...o sa am rabdare cu el ...ca ma mai lasa cateodata sa pun mana pe cap...:P..daca vad dupa un timp ca tot asa ii atunci ii dau pace:P..oricum ms :k:

2,941

Skygirl ai o nimfa tare frumoasa. sa-ti traiasca si bine ai venit intre cele mai iubite nimfuline.

- Mary-

2,942

am nevoie de unsfat: cum sa imblanzesc un papagal nimfa?

Adaugat: 01-10-2009 18:59

e si eu m-am chinuit sa ii fac lui Paco baie..
am lasat jetu mic sa curga si l-am mai pacalit eu si l-am bagat putin in apa .. wink
apo am luat feonu,ma temeam ca se va speria dar nu a fost asa wink el a stat,i-a placut,dar nu si-a desfacut penele . :pls:

nu e bn cu fleonu

Adaugat: 01-10-2009 19:14

as vrea si eu o ,,zgarda"pentru poli (nimfa mea)->de unde pot sa cumpar una? :merci:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,943

In Romania nu cred ca exista asa ceva wink ...si nu cred ca e recomandat pt. nimfe...pt. pasari maaari, gen Jako, Ara etc.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,944 (edited by biancadumi 01-10-2009 23:30)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LK--ioE-JuU[/youtube] gata am pus eu filmuletul :heart:

- Bianca

2,945

Bravo Biancadumi.
Biancapoli, daca nimfa din filmulet este a ta sa stii ca e preferata mea si a sotului meu de pe Youtube.
e un scump. am vazut si cand face baita la chiuveta. e un baietel superb din toate punctele de vedere. si ca penaj si ca fire. sa va traiasca e un dulceee de tot!

- Mary-

2,946

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DQVgtXUSoUo[/youtube]

Hai ca acum te ajut eu,nu trebuia sa lasi pauza intre patraztele smile

Adaugat: 02-10-2009 10:35

Ce sunete frumoase deyseby :pup:......Sunt tare dulci.Ai mei fac cu totul altfel.Unal tipa cealalalta mai canta,cica.dar mai rar. :heart:

Adaugat: 02-10-2009 10:40

Biancapoli......super tare si dragalas.Asa face si Hannyutza mea cand se mai alinta dar din pacate n-am reusit sa o filmez.SA-ti traiasca motzatul.

2,947

biancapoli wrote:

e si eu m-am chinuit sa ii fac lui Paco baie..
am lasat jetu mic sa curga si l-am mai pacalit eu si l-am bagat putin in apa .. wink
apo am luat feonu,ma temeam ca se va speria dar nu a fost asa wink el a stat,i-a placut,dar nu si-a desfacut penele . :pls:

nu e bn cu fleonu

de ce?

2,948

si eu imi usc papagalu cu feonul de ce nu e bine ??

Adaugat: 02-10-2009 12:39

ms ms deyseby...si tu ai niste nimfe tare frumoase :x

2,949

skygirl ai o nimfa foarte frumoasa sa iti traiasca...
deyseby ce dragut cant nimfoiu tau asa facea si coco pe langa cocutza isi apleca capu la ea numai ca el canta un pik diferit...

2,950

si ai tai sunt foarte frumosi darius :X ... ai grija de ei