Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ups...pai nenea de la magazin a zis ca e femela...era acol intr-un colt al coliviei,departe de ceilalti...si am intrebat cei ii cu nimfa aia..a zis ca ii femela dar daca o iau nu imi garanteaza ca traieste...am zis ca ma risc,mi se facuse mila,stiu ca mia facut si o reducere de 200 de mii ,oricum nu luasem pt ca valora mai putin,atunci...plus ca are si anumite obiceiuri ..in anumite perioade sa se fr4ece de cam tot ce gaseste...in fine ...nu mai inteleg nimic...
pai este in perioada de calduri. primavara si toamna cand naparlesc , intra in calduri. nenea de la magazin , face comert si atat. habar nu au ce-s cu ei. daca zici ca vrei fata si au baiat ti-l baga pe gat sau invers. bine nu este si cazul tau dar important este ca e sanatos. baietii se freaca de tot ce prind cand sunt in calduri. fetitele stau cu codita ridicata in sus. sper ca te-am ajutat cat de cat. E BAIAT!!! :bravo:
Adaugat: 28-09-2009 15:07
anthurium, sa-ti traiasca nimfa. pune mai multe poze sa vedem exact ce este. Sau lasa-l o perioada sa vezi cum se comporta. dupa aia poti sa stii exact ce este. la cate mutatii sunt acum, e foarte greu sa-ti dai seama ce sex are o nimfa.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro