1,676

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

mony vad ca yoyo al tau are mai putin de 6 luni si are ceromul aproape albastru, snowy al meu are vreo 7-8 luni si nici acum nu i s-a albastrit ceromul, il are tot roz. dc? neutral

Adaugat: 27-09-2009 17:42

uite. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,677

Si cichi are ceromul roz cu alb
Multumesc pt poza

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,678

exact asa il are si maimuta mea. probabil este de vina albul predominant respectiv galbenul. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,679

suana wrote:

Noi,cei mici,pentru ca suntem asa dragutzi si cumintzei,am primit colivie noua adusa tocmai de la Piatra-Neamt.Dupa-masa,mai completam cu crengutze aduse de la padure:)

http://i35.tinypic.com/2agq1ch.jpg

f. frumoasa colivie,cum ai facut copacelul ala,sau cum l-ai procurat..?

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,680 (edited by suana 27-09-2009 20:19)

Copacelul e procurat din padure.L-am taiat frumos ,l-am decojit ,l-am decorat cu jucarii si asta e.....Nu e tare greu.:bravo:
Colivia mi-a placut si mie tare mult.E putin cam mare dar m-am gandit ca se asorteaza cu bucataria......:)Imediat au dat buzna inauntru cei  mici pentru o mica inspectie si,pentru ca s-au simtit bine si au gasit tot ce le-a dorit sufletelul au ramas inauntru.Cei mari au inspectat-o si ei dar s-au retras la casa lor....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,681

Mony ai niste poze tare frumoase. pune cat mai multe ca sunt scumpi de tot.
Suana sper sa fii cat mai prezenta cu poze si filmulete sa avem cu totii ce vedea. ai cu ce sa te lauzi.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,682

O sa mai filmez,promit sa si pun filmele.Treaba e ca tot cu intreruperi intru pe net,din cauza lipsei de timp.Dar.....sunt multi protagonisti si o sa-i vedeti pe toti.Mai am una cu Star si Cristal dar trebuie s-o descarc pe youtube.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,683

suana wrote:

O sa mai filmez,promit sa si pun filmele.Treaba e ca tot cu intreruperi intru pe net,din cauza lipsei de timp.Dar.....sunt multi protagonisti si o sa-i vedeti pe toti.Mai am una cu Star si Cristal dar trebuie s-o descarc pe youtube.

:bravo:   :pup:

- Mary-

1,684

dar totusi ..de ce ii tii in bucatarie,acolo gatesti si ei fac mizerii le imprastie peste tot + fulgii.
oricum,sunt sigura ca stii ce faci wink :bravo:
si copacelul cum l-ai fixat?

1,685

didika1 wrote:

dar totusi ..de ce ii tii in bucatarie,acolo gatesti si ei fac mizerii le imprastie peste tot + fulgii.
oricum,sunt sigura ca stii ce faci wink :bravo:
si copacelul cum l-ai fixat?

la cat sta Suana pe acasa.... mai mult zice ca e la tara si seara acasa. deci mancare face la tara cred.

- Mary-

1,686

probabil
dar astept si raspunsul ei.

1,687 (edited by suana 27-09-2009 21:26)

Bune intrebari.....Cu gatitul,prea putin timp dar sa stii ca cei mari  ma ajuta cand gatesc cate ceva.....Ei sunt tot timpul afara si de 14 ani de cand am papagali dau cu aspiratorul aproape zilnic pentru ca imprastie seminte si pene.Dar de vreme ce ii am mi-am asumat o raspundere,drept pentru care ii ingrijesc si fac curatenie dupa ei si in jurul lor.E prea putina grija fata de ceea ce iti ofera ei....Copacelul e lung si l-am fixat intre frigider si dulapiorul de langa.

Adaugat: 27-09-2009 22:22

Si  ma distrez cu sotul meu cand Hanny iasa dupa ce ia o samanta si o papa dupa care o scuipa asa frumos pe jos....Dar vine mami si face curatenie.Cand curat morcovi sau zarzavaturi sau deretic cate ceva sunt prezenti toti.Rar cand mananc acasa la masa sunt toti  cu mine la gustat una alta.Ca sa nu mai zic ca dorm cu Hanny.Se aseaza pe umar ,pe mana sau pe perna si nu se misca de pe mine.....E o distractie continua la noi.N-am putea trai fara ei,cu seminte si cu penele pe care le mai imprastie:)

1,688

imi pare bine :heart:

1,689

Deyseby daca as pune toate pozele care le am asi umple topicul... :pls:

Adaugat: 27-09-2009 22:51

O chestie care am aflat-o de curand: :wow: cichi e perus auriu. :wow:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,690

mony e splendid

- Mary-

1,691

Da, logic ca finutul meu e splendid smile :heart: Pup la cichinelul :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,692

Am avut 2 papagali...Fata si baiat,dar fata a zburat si acum nu mai am decat baiatul.Credeti ca se simpte singur?Ii ofer foarte multa atentie,insa nu stiu daca este destul.Ajutor!!!Ce sa fac sa ii cumpar un alt amic?:|

:heart: PinK Angel :heart:

1,693 (edited by didika1 28-09-2009 18:32)

Stai asa,tu ai formulat acest mesaj ca si cum ai fii disperata.Zii merci ca nu este bolnav sau ca nu ai probleme cu el.
In primul rand,daca nu are o oglinda poti sa ii cumperi una.
Si daca ai vrea sa ii acorzi toata atentia ta nu ai putea pt. ca din cate vad ai 12 sau 13 ani si esti la scoala in mare parte a timpului.
Daca vrei sa se simta cel mai bine ori ii pui oglinda ori ii iei 1 partener.
Numai bine wink.

1,694

Nici oglinda nu ajuta prea mult big_smile ...Cipy al meu vrea neaparat sa alinte pe cineva...si pe mn ma alinta, pe Popica, pe Norior, si mai are energia sa mai alinte inca 3 oglinzi wink
Deci mai bine ii iei un partener/a wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,695 (edited by larysuka96 28-09-2009 19:04)

Da,ai dreptate sunt multumita ca nu am probleme cu el si iti multumesc mult pentru sfat:)

:heart: PinK Angel :heart:

1,696

Iusty wrote:

Nici oglinda nu ajuta prea mult big_smile ...Cipy al meu vrea neaparat sa alinte pe cineva...si pe mn ma alinta, pe Popica, pe Norior, si mai are energia sa mai alinte inca 3 oglinzi wink
Deci mai bine ii iei un partener/a wink

E na, poate Cipy al tau, dar Snowy al meu era indragostit nebuneste de oglinda, ii canta , ii vorbea in limba lui si a mea, o alinta(sa zicem, cel putin incerca), ii datea sa pape(logic ca mancarea cadea pe jos), un papagal se poate indragostii ff repede de reflexia sa. tongue

1,697

Larisa,papagalutul sta asa de luni bune.
Tu,dupa cum mi-ai zis,de la ora la care pleci dupa amiaza la scoala nu se ocupa nimeni de el. neutral
Si dimineata nu te scoli tu devreme sa stai cu papagalutul. wink

Gabriela

1,698

Si lui cichi ii place sa alinte fetitele si muuult de toto.Si cand fetele n-au chef de alintat el incearca sa-l alinte pe yoyo (de obicei el se fereste)si daca nu reuseste alinta oglinda floricica sau sfoara cu inimioare
1.oglinda
2.sfoara cu inimioare
3.yoyo si elfie

1,699

Mony, nu conteaza daca pui o sute. toate sunt foarte frumoase si pana la urma sunt niste vedete nu?.

- Mary-

1,700 (edited by suana 30-09-2009 09:40)

Nu e procesat inca filmul......