Bune intrebari.....Cu gatitul,prea putin timp dar sa stii ca cei mari ma ajuta cand gatesc cate ceva.....Ei sunt tot timpul afara si de 14 ani de cand am papagali dau cu aspiratorul aproape zilnic pentru ca imprastie seminte si pene.Dar de vreme ce ii am mi-am asumat o raspundere,drept pentru care ii ingrijesc si fac curatenie dupa ei si in jurul lor.E prea putina grija fata de ceea ce iti ofera ei....Copacelul e lung si l-am fixat intre frigider si dulapiorul de langa.
Adaugat: 27-09-2009 22:22
Si ma distrez cu sotul meu cand Hanny iasa dupa ce ia o samanta si o papa dupa care o scuipa asa frumos pe jos....Dar vine mami si face curatenie.Cand curat morcovi sau zarzavaturi sau deretic cate ceva sunt prezenti toti.Rar cand mananc acasa la masa sunt toti cu mine la gustat una alta.Ca sa nu mai zic ca dorm cu Hanny.Se aseaza pe umar ,pe mana sau pe perna si nu se misca de pe mine.....E o distractie continua la noi.N-am putea trai fara ei,cu seminte si cu penele pe care le mai imprastie:)
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: