Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Imi micsorati si mie imaginea asta va rog?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Imi micsorati si mie imaginea asta va rog?
poftim. pt avatar
cum as putea sa le fac baie perusilor mei?.. am unul cu pene albe care acum s-au ingalbenit.. credeti ca daca ii stropesc cu apa calduta se vor curata acele pene schimbate la culoare? Le-am pus recipient cu apa in cusca si nici nu se atinge de el
multumesc pentru sfaturi.asa voi face
cum as putea sa le fac baie perusilor mei?.. am unul cu pene albe care acum s-au ingalbenit.. credeti ca daca ii stropesc cu apa calduta se vor curata acele pene schimbate la culoare? Le-am pus recipient cu apa in cusca si nici nu se atinge de el
ia o chestie daia cu pulverizator,pune-o intr-o sticla cu apa calduta si stropeste-l.
Multumesc deyseby!
Persii mei au invatat sa faca baie de la elfie.le-am pus un vas cu apa ,elfie s-a bagat in el a facut baie si dupa aia au intrat si belle si cichi.Belle se chinuia sa-si ude gatul.Ce am mai ras de ea.
Daca ai un perus care stie sa faca baie sau daca are vreun vecin de-al tau roaga-l sa-ti imprumute perusul ca sa-i invete sa faca baie si il dai inapoi.
monyxe ai niste perusi foarte frumosi si imi plac petele de culori de pe ei....
Didika1> gata le-am facut baita, i-am stropit cu un pulverizator dinacela de geamuri cu apa calduta cum ai spus.. iar acum s-au uscat si sunt ok
Multumesc!
Adaugat: 25-09-2009 21:44
1.cichi incerca sa-l alinte pe yoyo
2.belle
3.belle si yoyo
Didika1> gata le-am facut baita, i-am stropit cu un pulverizator dinacela de geamuri cu apa calduta cum ai spus.. iar acum s-au uscat si sunt ok
imi pare bine,ai putea sa faci asta in fiecare zii dar ai grija sa nu fie frig in casa .
mony chiar sunt scumpi. mai pune poze cu ei ca sunt tare draguti.
Sunt foarte draguti papagalicii tai mony sa-ti traiasta :pup:
Multumesc!O sa mai pun si poze
Adaugat: 26-09-2009 16:49
Poze...
Adaugat: 26-09-2009 16:53
Scuze daca sunt putin miscate
sunt adorabili. se pare ca nu sunt singura care are o ograda de " gaini" :k:
cate un deget pentru fiecare
ce draguti sunt papagalul al treilea din prima imagine seamna cu actualul meu papagal:heart:
va rog!imi micsoreaza cineva imaginea aceasta?
Uite poza.
ms mult :pup:
Asta seamana cu al tau?
Adaugat: 27-09-2009 11:39
Noutate...azi am vazut ca belle o curata pe cap pe elfie....si ieri mai pe seara am vazut ca cichi o alinta pe elfie iar ea il curata pe cap...nu e ciudat?
Noi,cei mici,pentru ca suntem asa dragutzi si cumintzei,am primit colivie noua adusa tocmai de la Piatra-Neamt.Dupa-masa,mai completam cu crengutze aduse de la padure:)
s-o stapaneasca sanatosi! :bravo:
E o colivie superba!!!!
Adaugat: 27-09-2009 17:11
Poze cu perusi....
1.ce-mi place cum sta belle in penele lui cichi.... :heart:
2.
3.elfie
Multumiri din partea micutzilor:)
Sunt asa scumpi si frumosi toti din poze ,sa va traiasca,pupam dulce cioculetzele:)
Imi micsorati si mie imaginea?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus