776 (edited by birdslover 13-09-2009 00:15)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

1. Pai apoi trebuie pusa la uscat si se vor usca si frunzele
2. Conurile sa nu le atarni in niciun caz cu ata, panglica etc. Cu sarma nu stiu cat de bine e. Sa nu ii faca rau materialul din care e facuta sarma.. si sa nu se raneasca cu ea... mai bine incearca sa il bagi cumva printre gratii... Nu stiu ce sa zic...
3. Cand se deterioreaza trebuie schimbate. Daca se umezesc, murdaresc sau au fecale pe ele trebuie spalate. Nu le lasa pe aceleasi mai mult de 2 saptamani. Lemnul atrage multi microbi.

777

aha :heart: ... ms mult :pup: ... azi am fost la tara sh am luat cateva crengute de mar big_smile .. sunt bune..nu? :heart: dar  nu i'am lasat frunzele.. mi s'au parut cam.. uscate hmm ..

Ana :heart:

778

Sunt bune. Dar sper ca nu a fost stropit marul cu insecticid.

779

poi o sa le fierb big_smile

Adaugat: 13-09-2009 13:53

Asigurati-va ca alegeti crengute proaspete si care nu au fost stropite cu insecticide!

iote ce scrie aici :wow: ... daca le fierb.. scap de microbi?.. chiar dak a fost stropit cu insecticid? :wow:

Adaugat: 13-09-2009 18:47

hei..imi rasp sh mie?     :ironic: .. nu vreau sa pateassca rocco cv.. :cry:

780

da,daca le fierbi scapi de toti microbii,si de toate insecticidele :bang:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

781

aha :heart: :heart: ...merci :rusine:

782

daca nu mai vroiaia sa astepti pana iti raspundea cineva puteai si sa o intrebi pe mama ta,ea sigur stia big_smile :pup:

783

ih :heart: .. am intrbat'o.. da vroiam sa stiu sigur  :wis:

784

ce va mai fac mititeii? :bang:

785

didika1 wrote:

ce va mai fac mititeii? :bang:

se pare ca esti bine dispusa si sa stii ca ai reusit sa ma binedispui si pe mine. mai ales ca scrii pe toate topicurile ....bravo. tine-o tot asa.  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

786

pai da big_smile imi place sa cunosc mai multe lucururi
sa vad cum progreseaza papagalii :d
imi pare bine ca te-am binedispus deyseby wink
pana acu 1 luna nu stiam decat despre perusi mai multe lucruri dar acum stiu despre micii alexander,nimfe,zebre australiene (am avut si eu si mi-am reusit toate oualele ,dar i-am dat pe toti),agapicii :heart: si bineinteles perusi.

787

Asta vroiam sa spun si eu! Efectiv mai bine dispus...imi vine sa-mi iau un aga si un micul alexandru sa-ti povestesc despre ei! smile smile tongue

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

788

smile interesant
ma bucur ca v-am binedispus si pot sa spun ca imi sunteti niste prieteni f. buni  smile :bang:

Adaugat: 23-09-2009 20:36

in general eu binedispun oamenii big_smile

789

Iusty wrote:

Asta vroiam sa spun si eu! Efectiv mai bine dispus...imi vine sa-mi iau un aga si un micul alexandru sa-ti povestesc despre ei! smile smile tongue

smile  smile   smile

- Mary-

790

Mie imi e cam mila de David ca acum, in timpul scolii... plec de acasa la 10:30 si ajung abia seara pe la 20-21 acasa. Si nu mai am timp sa ii dau drumul si toata ziua sta singurel sad ... abia daca mai am timp sa-i fac curat. Ai mei nu vor sa-i luam un prieten... sad

791

nici ai mei sad ... ii mai dau drumu in weekend.. hmm

792

ce-ti mai face davidutu? :rusine:

793 (edited by birdslover 30-09-2009 17:01)

Pai a inceput sa pape... am mai fost cu el sa ii faca antibiotice... azi a fost al treilea. Daca se simte mai bine, maine nu-l mai duc smile
Mai inchide din ochisori dar  nu cred ca e o problema atata de mare... Plus ca ma gandesc ca atatea antibiotice pentru corpul lui nu sunt tocmai bune. Sa vedem cum se mai simte..
I-am luat un meniu cu miere dar nu se simte niciun gust dulce... ca am pus limba pe seminte si pe porumb. neutral
Inca incerc sa o conving pe mama sa imi ia o nimfa de la deyseby big_smile
Ps: Am vazut mai devreme la pet-shop un Alexander verde  smile

794

:k:

- Mary-

795

Ne bucuram si noi pentru Davidutzu.....Si la noi la pet-shop este un Alexandru mare care vorbeste asa frumos,se joaca,se alinta.Doamne ca nu mai am loc ca l-as lua :cry:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

796

suana wrote:

Ne bucuram si noi pentru Davidutzu.....Si la noi la pet-shop este un Alexandru mare care vorbeste asa frumos,se joaca,se alinta.Doamne ca nu mai am loc ca l-as lua :cry:

si eu fac la fel cand merg in pet shop. mai nou am luat pesti pt Seby, baiatul cel mare ca invata bine in clasa intai si i-am promis ca o sa-i iau acvariu. deci.....mai gasesc cate ceva. :bang:

- Mary-

797

imi pare atat de bn pt davidutu :*
il pup.

798

Imi pare bine sa se simte mai bine smile smile galbejitul tau :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

799

:pup: Multumesc.
Daca sunteti cuminti, vor mai veni si poze :blb:

800

:cry: .. nu pot sa'i tai unghiile... nu sta.. sh mi'e frica sad ... ma gandeam sa i le pilesc smile .. s anu se mai agate smile