Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
se spune ca in vechime, nimfele se numeau miresele zeilor. deci sunt cu adevarat speciale.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
se spune ca in vechime, nimfele se numeau miresele zeilor. deci sunt cu adevarat speciale.
foarte tare :heart:
Iusty s-ar putea sa ai o surpriza sapatamana viitoare. nu spun ce dar sa cumperi o colivie incapatoare. cum ai zis tu. :k: :sanatate:
poti sa imi zici mie deyseby pe privat
eu mereu am fost curioasa si promit ca nu spun :angel:
poti sa imi zici mie deyseby pe privat
eu mereu am fost curioasa si promit ca nu spun:angel:
:pls:
il astept :rusine:
De ce nu spunem aici ! Deyseby imi va da unul dintre pui
! De puiul acela vorbeam, de nimful meu :heart: !
Desigur Deyseby, o sa vb cu parintii mei sa cumparam colivia sa stau linistita! :bravo: :bravo: Angel al meu :angel:
a da :heart: :heart: :heart:
ma bucur
cum faceti ? cum il aduce?
Adaugat: 23-09-2009 21:04
daca nu il aveam pe cippy iti cumparam si eu unu deyseby
poate la o alta serie.
pai si cum il tine pe mititelul ala mic atata timp in masina ?liber? sau in cutie?
pai si cum il tine pe mititelul ala mic atata timp in masina ?liber? sau in cutie?
intr-o colivie. in cea care am adus-o pe Jacky.
aha
Adaugat: 23-09-2009 21:07
nu te supara iusti ca te intreb,dar cati ani ai?
La fel ca mine
ai un mesaj privat de la mine
deyseby poate ca impreuna cu mine si cu iusty ajungi la mesajul 1000.
Deyseby, 2?
![]()
![]()
Amandoi baieti? :rusine:
nuuuu1 pereche daca se poate. vedem ce rezolv si mai vorbim. nu promit. sper sa pot ca meriti.
Adaugat: 23-09-2009 21:24
deyseby poate ca impreuna cu mine si cu iusty ajungi la mesajul 1000.
numai atat. mult mai mult, ca avem ce discuta si ma bucur mult ca avem prieteni multi.
nu,eu zic de in seara asta
O sa pot veni in sfarsit pe topicul "despre nimfe" sa discut serios despre nimfe
:k:
Adaugat: 23-09-2009 21:32
asa mancam noi la mama. suntem murdarei peste tot.si Bombonel cu Jacky in dormitor.
Baieteii tai sunt superbi,la fel si puisorii
ii ador.
multumim. la fel si tie si asteptam poze de la toti si cat mai multe
deyseby ultima poza este bestiala nush cum ai facuto dar arata foarte bine amandoi bn sa nu vorbim de puisorii care is plini cu mancare pe la cioculet. dar a treia poza este foarte frumoasa...
deyseby ultima poza este bestiala nush cum ai facuto dar arata foarte bine amandoi bn sa nu vorbim de puisorii care is plini cu mancare pe la cioculet. dar a treia poza este foarte frumoasa...
multumesc. Jacky fuge dpa Bombonel si el nici nu o baga in seama.
Adaugat: 25-09-2009 18:04
poze recente cu perechea de la separeu. adica din dormitor la noi. pana scot aparatul foto de la reparat , avem poze mai neclare. asta este . :rusine: :rusine: sunt pusi la inaltime dar au usita la colivie deschisa si ies afara cand vor. seara intra amandoi la loc singuri. prima intra Jacky, pt ca este cea mai cuminte si apoi intra si Bombonel dupa ea. sunt adorabili si foarte cuminti.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus