Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
sunt f. frumosi..
sunt puiuti de stau toti pe deget si mana?

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
sunt f. frumosi..
sunt puiuti de stau toti pe deget si mana?
Si pe yoyo al meu tot yoyo il cheama.Si l-am vazut pe al tau si mia placut muult si am vrunt unul exact la fel
pe cel albastru cum il cheama?
Doar doi sunt puiuti:cichi (cel galben) si belle (cea albastra cu alb).Ceilalti doi au aprox. un an
Adaugat: 23-09-2009 20:02
Pe cel albastru il cheama elfie si e fetita iar cel verde e yoyo
am o problema.. aud ades perusii mei cum parca stranuta sau tusesc.. nu stiu ce fac.. prima data fata era racita iar acum si baiatul parca ar avea si nasul infundat.. iar cand stranuta fata stropeste cu cva.. Ce sa le dau pentru raceala si sa nu mai ajung cu ei la veterinar?? Fata strantuta de cand o am.. baiatul abia acum a inceput
Asa facea si cichi al meu.Nu are aer proaspat.
Si fetita mea era la fel avea nasucul infundat si respira greu.I-am dat doxyvit si i-a trecut intr-o saptamana.
ai putea sa aerisaesti zilnic..
si la ai mei se mai intampla asa
si ar fii bine sa pui si o ceasca de cafea in camera :d
am auzit ca absoarbe toate impuritatile din aer si tot praful
dar daca nu vrei cel mai bine e sa aerisesti camera zilnic,deschizi geamul cat de larg se poate dar ai grija sa nu se faca curent,adica ar fii bine sa inchizi usa.
mony sa stii ca nu am crezut ca ai 4 perusi. bravo. sunt splenzizi.
nici eu nu am stiut ca ai perusi..
am vazut la avatar 2 si am crezut ca doar pe ei ii ai
Am 4 perusi si 2 zebrute care au oua!
Imi plac pasarile mai ales peruseii.Daca as putea mi-as lua si nimfa si aga.
Adaugat: 23-09-2009 20:20
Eu m-am mirat cand l-am cumparat pe yoyo avea vreo sapte luni si l-am adus acasa,l-am pus in colivie si cand sa-i pun mancare m-am trezit cu el pe mana sta asa de callm sta si sa-l pup.E foarte dulce.Il ador! :heart:
ce iubitel e :heart:
Multumesc :merci: :merci:
Pe ai mei cand i-am primit(abia cumparati de la pet-shop) fugeau si tremurau ca arsi cand ma apropiam de cusca iar cand bagam mana nu mai zic.. Acum sunt mai calmi nu se mai sperie si se urca pe deget cand vor ei dar doar in cusca.. as vrea sa vina la mine singuri sa se urce pe mana.. cand zboara nu coboara pe canapea, birou, fotoliu zboara doar sus, ce sa le fac sa zboare si mai jos si sa vina la mine singuri?
Azi a inceput sa scoata niste sunete ciudate, nu le-am mai auzit pana acum.. oare o vrea sa vorbeasca? Si cu stranuturile cred ca aveti dreptate, dupa ce am deschis geamul nu au mai stranutat eu inchisesem geamu(aproape inchis) ca sa nu zboare pe geam.. ptr ca ii lasasem liberi prin camera si probabil atunci s-a mai rarefiat aerul
Asteapta pana capata incredere in tine.mai nou in orice camera l-as duce pe cichi aterizeaza pe mana.
panter 1 eu zic sa-i lasi pe ei sa decida cand vor sa vina la tine. o sa vina sigur. cel mai important este ca-i lasi liberi. o sa prinda mai repede incredere in tine. vorbeste cu ei mult si se apropie. eu asa am facut si au venit la mine singuri dar nu stau. daca vreau sa-i prind tremura si nu vreau sa le fie frica de mine.
Suntem somnorosi :nani: :nani: Puiutii mei mici...Azurica era pe-afara
P.S: Poze sunt putin neclare deoarece n-am folosti blitzul...sa-i nu doara ochisorii...mai ales ca sunt asa bosumflati :heart:
Cipinul meu preferat....ce mai face?
Nu l-am mai vazut de o vesnicie!
Doamne! parca sunt niste botosei de puf. superbi. :bravo: :bravo: :bravo:
Ciripeste si zboara ca o racheta cu ventilator
Adaugat: 23-09-2009 20:53
Multumesc multumesc :merci: :merci: Sunt sufletelele mele :heart: :heart:
si micuta decolorata popinica?
E fetita mea preferata dupa belle
buna!am observat perusul meu(paco) o curata pe polly si este mai multa afectiune intre ei.dar paco acorda mai multa atentie oglinzii in cea mai mare parte a timpului,iar lui polly nui prea convine acest lucru.ar trebui sa scot oglinda?
buna!am observat perusul meu(paco) o curata pe polly si este mai multa afectiune intre ei.dar paco acorda mai multa atentie oglinzii in cea mai mare parte a timpului,iar lui polly nui prea convine acest lucru.ar trebui sa scot oglinda?
normal. asta trebuia facut de cand ai adus fetita. el este "indragostit" de perusul din oglinda si de asta se pun oglinzile la papagalii singuri.
scoate-i oglinda
cum spune deyseby
el ii va da mai multa atentie fetitei.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus