Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
oof..
macar e tanara sau batrana ?

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
oof..
macar e tanara sau batrana ?
multumesc. eu spun ca e pui de vreo 6 luni-9 maxim. parerea mea! Paco.
Ms .. :heart:
Si eu cred ca e destul de mic pt. ca am resuit sa il imblanzesc
deyseby sunt foarte dulci mie nici nu imi vine sa cred cat de repede au crescut vorba lui snow ieri erau cat un ou azi sunt nimfe in toata firea. eu iti doresc mult noroc cu ei si sa nu ii uitam si pe cei mari si ei sunt foarte draguti sa ai parte de ei. didika daca ai reusit foarte repede sa imblanzesti inseamna ca este ui la 5-9 luni cum ai spus si u ori a mai fost imblanzit inainte
multumesc Darius. sunt mai mari decat parintii si au doar o luna. acum ma chinui cu Jacky sa stea pe afara ca nu vrea. sta mai mult in colivie . azi am observat ca a stat mai mult pe afara. intra si iese cand vrea, are colivia deschisa mereu. nu bate puii si stau toti acolo pe colivii si zboara impreuna. am inchis adultii ca se calca din nou si bat puii. deja i-a smuls ceva pene la unul din ei si mai bine stau la separeu ca au loc suficient. tot acolo sunt cu totii dar nu mai fac ei regula ca sunt stapani cica.
deyseby se vede cata iubire le acorzi acestor pasari
te admir pt. asta
si multumesc tuturor pt. sfaturi si raspunsuri.
si eu am avut o problema cu paco.nu prea vroia sa iasa din colivie dar acum ,imediat dupa ce ii deschid usita iese,chiar mai repede decat cippy care ..e innebunit dupa libertate
nu prea sta pe umar,cap sau deget decat daca in alta camera sau nu vede colivia,sper ca acum sa nu mai fie asa,oricum progreseaza zilnic.
multumesc Didika. da le acord cea mai mare atentie lor, dupa copii mei normal. sunt foarte alintati si iubiti de toti membrii familiei. acum zboara toti si vor numai pe afara sa stea ,pe colivia parintilor. pun si 2 poze cu ei sa vedeti cum stau. sunt murdari cu mancare pe gusite. ei sunt lutino si mancarea contine morcov. oricat i-as sterge , tot raman portocalii. dar se mai curata singuri
imi place in ultimile 2 poze ca cel alb se intinde ). las deyseby sanatosi sa fie nu conteaza ca is murdari pe la gusa si coco meu cand ii puneam orez fiert combinat cu morcov sa vezi cum era tot la cioc si pe pene nu se mai satura....
asta este baiatul de care zic eu. seamana identic cu Puf. numai ca este cu galben
Vreau sa pun si eu filmulete cu ai mei.Ma ajuta cineva,sa-mi spuna cum:wow::merci:
Adaugat: 19-09-2009 12:46
Pana una-alta,am pus gheara pe pantera....
Adaugat: 19-09-2009 12:53
Tot incerc dar nu reusesc sa pun film:(Ma las pagubasa......
suana, pui filmuletul pe youtube, apoi apesi acolo in mesaj unde scrie B, I, U....youtube.Dai click pe youtube din mesaj, apoi bagi adresa de unde e filmuletul [youtube] aici [/youtube]
Sunt superbi deysebi, sa-ti traiasca si sa ii iubesti mult ..... :pup:
Dar,ca sA pui videoclipurile pe youtube trebuie sa iti faci un cont ,si mie se pare ca iti trebuie unul si pe google sau gmail.
da asa este. i-ti trebu conturi pe ambele. si pe youtube si pe google.
hai sa vedeti cum dorm in seara asta pasarelele mele.toti au ochii rosii, inafara de Perluta.
Adaugat: 20-09-2009 20:44
sper sa va placa
Sa ne pui videoclip daca ai si vrei.
E,am observat ca se inteleg mai bine cei 2 papagaluti ai mei (ei fiind in 2 colivi diferite).Afara am vazut ca nu se mai musca cum o faceau odata si am decis sa ii las impreuna.Acum,treaba e ca nimfa mea il mai ciubeste cate putin pe Cippy da sper sa il lase intr-o zii sa se atinga si de mancarea ei,sau chiar sa manance impreuna.Acum de ex. unu e la o mancare si celelalt la cealalta mancare ceea ce e un mare progres pt. ca inainte nimfa,nu il accepta pe Cippy in colivia in care ea mananca.Cred ca daca ii mai las cateva zile asa o sa se inteleaga mai bine.Voi ce ziceti?
Adaugat: 21-09-2009 10:49
Sunt foarte frumosi aporpo ai loc pentru toti?nu iti mai fac o serie ?sau nu asa ai zis ?
Adaugat: 21-09-2009 10:53
A,si mai am o intrebare ..
Doar asa sa stiu si eu ..
Daca o papagalita nimfa este calcata de un micu alexander ..ce se intampla )
De mult am vrut sa stiu dak exista corcituri intre papapgali :bang:
nu ai sa vezi niciodata ca doua specii diferite sa se calce. nu se accepta. se ciugulesc, se iubesc , mananca impreuna dar nu se imperecheaza. ar fi cea mai mare prostie ca cineva sa imperecheze doua specii diferite. ca si cum te-ai imperechea cu o maimuta.
deyseby sunt foarte draguti. buna vorba cu maimutele . da deyseby are dreptate nu cred ca nimen nu va imperechea doua specii diferite de papagali dar se pot intampla accidente cand ai doua feluri de papagali si sa se calce dar ma gandesc ca este foarte foarte rar asa ceva sau chiar nu exista astfel de accidente...
nu ai sa vezi niciodata ca doua specii diferite sa se calce. nu se accepta. se ciugulesc, se iubesc , mananca impreuna dar nu se imperecheaza. ar fi cea mai mare prostie ca cineva sa imperecheze doua specii diferite. ca si cum te-ai imperechea cu o maimuta.
am inteles
abia astept sa-mi ajunga baietii acasa. daca ajung. sunt epuizati. sunt la al 3-lea rand de oute si vreau sa-i las sa se linisteasca.
Lasa ca o sa ajunga...trebuie sa ai incredere
Adaugat: 21-09-2009 19:44
Deyseby, cate nimfuline o sa ai cu tot cu cei 2 baietei dupa ce dai puiutii? Si sa-i prezinti pe toti ca sunt putin confuza :rusine:
5 de toti adultii. Puf, Bombonel, Motatul, Perluta si Jacky. i-am cumparat pe toti. pe Jacky am primit-o si o sa-i dau un baiat din puii ei ,la Dann59. pe toti ii iubesc si nu o sa-i dau pe niciunul din ei niciodata. nici imprumut ca m-am fript.
deyseby poti sa iti deschizi un fel de zoo numa cu nimfe )
Sper sa iti aduca snow nimfele inapoi:)
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus