751

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

capsunik..nu trebuie sa reactionezi asa...micii alex sunt papagali marisori..iar faptul ca a mancat dintr un mar care avea si mucegai ..nu cred ca ii poate cauza moartea...stai linistita..:)
in rest ce va mai fac micutii? a mea e ft bine, mai ales ca in scurt timp ii va veni un barbatel;)
va salut!

752

Ooo ce culoare? Tot galben? Am vazut ca ai dat anunt. De ce nu i-l iei alta culoare? smile
Si David e bine smile Azi l-am pus pe pervaz ca venise o turturica si s-au speriat unul de celalalt smile

753

cred ca pana la urma verde..fiindca am gasit o oferta destul de buna.astept pana la inceputul lui oct sa mai studiez piata si dupa aia voi lua o decizie..in orice caz..ori verde ori galben

754 (edited by birdslover 10-09-2009 13:48)

Ok.. asteptam vesti. Exista si acea mutatie galben cu verde. Poate iti gasesti asa big_smile ...
Deci pe mine ma lasa cu gura cascata pasarea asta. Cum sa spargi boabele de porumb? :wow: E innebunit dupa porumb. Porumbeii, gainile etc il inghit asa :wow: Va dati seama ce clesti au? neutral

755

ps. alex.. poate fac si pui :heart:  :heart:

Ana :heart:

756

Trebuie sa le puna cuib ca sa faca tongue

757

aoleu smile .. nu sunt sanatoasa :cry: .. era sa'; sufoc pe rocco... :cry: .. ptr concursu ala mad ... m'am aleas cu 3 muscaturi zdravene.. abia scriu.. smile da' macar n'are nimik :bang:

758

neutral Pai ce vroiai sa-i faci? neutral

759

hey :sol: .. chair nu a mai zis nimeni nimic? :sol: .. ce au mai facut alexii vostri? :pup:

760

I-a cazut o pana din coada. Rocco ce mai zice?

761

rocco?  smile .. ca de obicei.. cicalitoare smile ... ma uitam pe niste poze de pe forum.. sh am vzt ca unii au in cushk niste bete.. pe care stau smile .. vrea sh rocco big_smile ... putem sa le luam direct din gradina vecinului smile ..sau de  la pet shop? ..am inteles ca trebuie sa fie de brad sau de nuc neutral ... asa'i? big_smile

762

Nu stiu... Eu am citit pe Latifa ca bradul e otravitor. Cred ca alea trebuie oparite sau ceva de genul. Eu ii iau de la tara bete de salcie [NU SALCAM!], le sterg putin si i le pun frumos in colivie smile

763

aha..deci trebuie sa'i aduc de afara niste bete mai groase de salcie.. dar dak sunt stropite cu cv? :wow: ... tre sa le fierb? .. .sau ce? ... smile ... sh daca le roade?..nu pateste nimic? .. hmm

764

Nu,trebuie sa le fierbi smile poate daca nu esti sigura ca acel copac nu e stropit sau le-ai luat de pe jos si pe jos e murdar lasa apa fierbinte sa curga pe ele si simplu sterge-le f. bine .
ar fii bine sa le iei cu tot cu frunzulite poate sa manance din ele :bang:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

765 (edited by birdslover 12-09-2009 15:13)

Da... dar nu stropeste nimeni salcamii. In fine.. ia si tu dintr-unul mai sigur smile
Nu pateste nimic daca le roade. E chiar bine pentru ca isi toceste ciocul smile ... salcia nu e otravitoare

766

sh le fierb  cu tot cu frunze? hmm .. mai sunt bune dupa aceea? hmm tongue

767

Daca sunt stropite cu insecticid trebuie sa le oparesti dar nu stropeste nimeni salcia cu insecticid. Cele de brad trebuie fierte pentru ca bradul e otravitor, iar prin fierbere sa elimina otrava aia din el. Ca si cartoful. Am sa-ti caut un articol legat de asta pe Latifa.

Adaugat: 12-09-2009 17:32

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -krameri/3

768

smile dar f. amuzanta mai esti si tu nu trebuie sa le fiarba smile smile smile pur si simplu lasa 5 minute sa gura peste ele apa fiarta .. nu uita sa iei cu tot cu frunze ..si poti sa lasi si betele celallte daca mai au loc depinde cat de mare e colivia . ai grija sa le asezi astfel incat sa poata sta comod pe ele siii ...
vezi sa nu le ei prea subtiri big_smile  :bravo:
Succes :bravo:

769

Mai eu asa am citit undeva. Ca trebuie fierte smile Si i-am luat niste conuri de brad de la munte si am inteles ca si alea trebuie fierte smile inca le tin in balcon ca nu stiu ce sa fac cu ele big_smile

770

faci cum vrei :sol:

771

deci.. le fierb in apa cu tot cu frunze smile .. ok? smile ...

sh pot sa'i pun conuri de brad ? mai intai le fierb :heart: ..

772

Crengile sterge-le doar ca nu au fost stropite. Ma rog... e treaba ta daca vrei sa fi sigura.
Conurile iti zic eu sigur ca trebuie fierte. Apoi le pui la uscat si pofta buna! smile

773

pofta buna?! smile .. le mananca? smile

774

Le roade big_smile
Uite.. am cautat special pentru tine. Mi s-a spus mai demult pe un alt forum:

probabil ca stii asta, dar ca sa fiu sigur: sa nu uiti sa fierbi conurile de brad!

775

special ptr mn? :rusine: ms simona :heart: ...

insist pe asta k nu vreau sa pateasca rocco nimic sad ..

mai am ointrb :wis: ...atat.. :wis: ... sau 2 smile ..

1- daca fierb cu tot cu frunze.. ( ptr k eo tot le fierb smile ..sa fiu sigura) mai sunt bune frunzele? hmm

sh..

2-conurile o sa i le atarn in cusca.. ca sa fiu sigura ... cu ce le leg? big_smile ... ata o roade.. sh nu are rost .. o sarmultita cv? hmm

aoleu smile .. si 3...

3- cum imi dau seama cnd e timpu' sa schimb betele de salcie.. sau de mar..sau smile ... etc.. ? big_smile

gta big_smile ..am term smile ...