726

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

capshunik wrote:

da? :rusine: merci :rusine:

Gata, ti-am pus avatarul. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

727

:bravo: :bravo: merci mult :bravo:

eu nu pot s'o prind :cry: .. nu sta... nu risc.. se zbate k disperata :cry: ...

Ana :heart:

728

Eu le-am taita,nu mai scriu acelasi lucru si aici,ca le-am scris la nimfe smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

729 (edited by birdslover 09-09-2009 13:28)

Eu am zis ieri ca David are unghiile mari dar azi m-am uitat bine si ... are vena aia aproape pana in varful unghiei... adica n-am cum sa-i tai unghia. Una din ele e exagerat de lunga dar are vena pana in varf :wow: ... Vezi sa nu fie la fel si la Rocco ... La un momentdat pare ca nu mai are vena dar ea de fapt e ffff subtire. Cand sta pe ceva, uita-te cu atentie.

730

m'am uitat.. si e la fel hmm hmm ... sh cnd statea pe birou..am obs k nu sunt ridikte in sus big_smile .. asta ins k mai aseptam ptn...dar tot o sa creask hmm ...

731

Asta pt ca vena sa intind de-a lungul unghiei din cauza ca au crescut doarte mult, si noua, cand ne lasam unghiile lungi pielitea de sub unghie se intinde pe ea, si nu mai putem sa le readucem la normal.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

732

Pai si ce putem sa le facem ? neutral

733 (edited by iloveanimals 09-09-2009 16:22)

Nu sunt sigura, dar in cazul asta ar trebuii si vena taiata. :wow: Nu sunt sigura, am sa mai caut. Am mai vazut o data un caz asemanator dar nu i-am dat foarte mare importanta. Sangarearea o opresti cu pudra cicatrizanta sau faina. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

734

yikes yikes yikes Cum sa i-o tai :cry:

735

Nu fa greseala asta !!!
Du-te la veterinar cu el.

736

...dar poate ca asa au Alexi gherutele... big_smile

737

:cry: :cry:  :cry: morrr!! tati e nebun!!! :cry: :cry:  in frigider... era un cosuletz q mere.. sh un mar era inceput :cry: ... si qm era prea aglomerat ..cosuletul a cazut ptn intr'o parte :cry: ... si 2 mere s'au rasturnat..adica au cazut :cry: :cry: ... printre care si ala inceput :cry: ... si dupa catreva zile.. adica azi :cry:  :cry: :cry: ... l'a apukt pe tata sa scoata toate alea din frigider... si..si... :cry:  :cry: .. a gasit si maru..si nu s'a uitat la el.. ( le luase cu 3 zile in urma) :cry: .. a crezut k e bun.. dar nu era :cry:  .. avea ptn.. mucegai :wow: :wow: ... si i l'a pus lu rocco pe cusca :cry: :cry:  :cry: ...si prstanaca a mancat ptn :cry:  :cry:  :cry: ... :furios: :furios:  de ce l'a apucat tocmai in seara asta sa'i dea mar lu' rocco :furios:  :furios:... :cry: daca pateste ceva?? :cry:  :cry: :cry: morrr... :cry: ...

738 (edited by didika1 09-09-2009 21:57)

Abtine-te
Nu mai pune atatea emoticonsuri..
Inceark sa te linistesti..
A mancat din partea cu mucegai?
Eu nu stiu ce sfat sa iti dau poate stiu ceilalti.

739

Staaai. Ai zis ca avea putin mucegai. Poate n-a mancat din partea aia cu mucegai. Sau poate a mancat prea putin si n-are ce sa pateasca. :pup:

740

sau poate nici nu a mancat, a simtit mucegaiul si a plecat. smile

741

Reactioneaza cumva ciudat?Totusi e o pasare mare si daca nu a mancat in partea cu mucegai pt. ca e destepata nu are ce sa pateasca. :bang:

742

:wow: poi... e mare.. dar nu atat de desteapta smile .. e km prostanaca smile .. a mankt ptn.. era doar o peticik de dala mad ... si ea a mankt ptn.. adik.. din partea aia..si am vazut pe tavita ca are cateva coji :cry: .. da cum naibi nu a vazut mami maru ala in frigider :cry: ... ca ea umbla toata ziua in frigider smile ... nu se comporta ciudat.. adica.. facea tumbe.. si manca alune :ironic: .. da' daca pateste cv maine? :cry:

743

Pai vezi cum e maine ... daca face bine scaunul, daca vomita... si daca apar probleme, mergi la un veterinar.

744

ce veterinar?? :bang: :bang: amaratu ala dl noi din oras nu se pricepe la pasari :bang: :bang:

745

De unde esti? smile

746

Cauti altul ca n-o fi doar unul.
Daca e doar ala, il intrebi pe ala. Ce sa faci..
Sau cere un subiect la Latifa despre papagalii care mananca mancare alterata.

747

sunt din calarasi neutral ... si.. cred ca e doar unul..nu stiu.. o sa mai caut.. sper sa  nu aibe nik maine dim :cry: .. eo ma bag la somnik.. :nani: ... noapte bn!:nani: :heart:  :pup:

748

Asa zic si eu si ar fii bine sa vezi cum isi face nevoile .. smile

749

scaunele sunt normale big_smile .. cantat toata dimineata big_smile ... a mancat..sh a baut apa big_smile ... sper  ca n'are nik :k: ... simona smile .. nici tu nu stii sigur daca david e baiat..nu? .. daca e fata o s'o cheme tot david? smile eo zic ca e interesant numele..chiar sh ptr o fetita :heart: :heart:

750

Ma bucur pentru Rocco. N-are nimic.
Nu stiu sigur daca e baiat doar ca mi se pare ca i se vede fffffff putin roz undeva sub cioc asa... unde incepe inelul si are delimitata partea aia in jurul gatului. Sper ca e baiat :heart: Daca e fata, ma gandeam sa-i zic Davy dar nu stiu.. mai vedem big_smile