Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
da? :rusine: merci :rusine:
Gata, ti-am pus avatarul.
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
da? :rusine: merci :rusine:
Gata, ti-am pus avatarul.
:bravo: :bravo: merci mult :bravo:
eu nu pot s'o prind :cry: .. nu sta... nu risc.. se zbate k disperata :cry: ...
Eu le-am taita,nu mai scriu acelasi lucru si aici,ca le-am scris la nimfe
Eu am zis ieri ca David are unghiile mari dar azi m-am uitat bine si ... are vena aia aproape pana in varful unghiei... adica n-am cum sa-i tai unghia. Una din ele e exagerat de lunga dar are vena pana in varf :wow: ... Vezi sa nu fie la fel si la Rocco ... La un momentdat pare ca nu mai are vena dar ea de fapt e ffff subtire. Cand sta pe ceva, uita-te cu atentie.
m'am uitat.. si e la fel
... sh cnd statea pe birou..am obs k nu sunt ridikte in sus
.. asta ins k mai aseptam ptn...dar tot o sa creask
...
Asta pt ca vena sa intind de-a lungul unghiei din cauza ca au crescut doarte mult, si noua, cand ne lasam unghiile lungi pielitea de sub unghie se intinde pe ea, si nu mai putem sa le readucem la normal.
Nu sunt sigura, dar in cazul asta ar trebuii si vena taiata. :wow: Nu sunt sigura, am sa mai caut. Am mai vazut o data un caz asemanator dar nu i-am dat foarte mare importanta. Sangarearea o opresti cu pudra cicatrizanta sau faina.
Nu fa greseala asta !!!
Du-te la veterinar cu el.
...dar poate ca asa au Alexi gherutele...
:cry: :cry: :cry: morrr!! tati e nebun!!! :cry: :cry: in frigider... era un cosuletz q mere.. sh un mar era inceput :cry: ... si qm era prea aglomerat ..cosuletul a cazut ptn intr'o parte :cry: ... si 2 mere s'au rasturnat..adica au cazut :cry: :cry: ... printre care si ala inceput :cry: ... si dupa catreva zile.. adica azi :cry: :cry: :cry: ... l'a apukt pe tata sa scoata toate alea din frigider... si..si... :cry: :cry: .. a gasit si maru..si nu s'a uitat la el.. ( le luase cu 3 zile in urma) :cry: .. a crezut k e bun.. dar nu era :cry: .. avea ptn.. mucegai :wow: :wow: ... si i l'a pus lu rocco pe cusca :cry: :cry: :cry: ...si prstanaca a mancat ptn :cry: :cry: :cry: ... :furios: :furios: de ce l'a apucat tocmai in seara asta sa'i dea mar lu' rocco :furios: :furios:... :cry: daca pateste ceva?? :cry: :cry: :cry: morrr... :cry: ...
Abtine-te
Nu mai pune atatea emoticonsuri..
Inceark sa te linistesti..
A mancat din partea cu mucegai?
Eu nu stiu ce sfat sa iti dau poate stiu ceilalti.
Staaai. Ai zis ca avea putin mucegai. Poate n-a mancat din partea aia cu mucegai. Sau poate a mancat prea putin si n-are ce sa pateasca. :pup:
sau poate nici nu a mancat, a simtit mucegaiul si a plecat.
Reactioneaza cumva ciudat?Totusi e o pasare mare si daca nu a mancat in partea cu mucegai pt. ca e destepata nu are ce sa pateasca. :bang:
:wow: poi... e mare.. dar nu atat de desteapta .. e km prostanaca
.. a mankt ptn.. era doar o peticik de dala
... si ea a mankt ptn.. adik.. din partea aia..si am vazut pe tavita ca are cateva coji :cry: .. da cum naibi nu a vazut mami maru ala in frigider :cry: ... ca ea umbla toata ziua in frigider
... nu se comporta ciudat.. adica.. facea tumbe.. si manca alune :ironic: .. da' daca pateste cv maine? :cry:
Pai vezi cum e maine ... daca face bine scaunul, daca vomita... si daca apar probleme, mergi la un veterinar.
ce veterinar?? :bang: :bang: amaratu ala dl noi din oras nu se pricepe la pasari :bang: :bang:
De unde esti?
Cauti altul ca n-o fi doar unul.
Daca e doar ala, il intrebi pe ala. Ce sa faci..
Sau cere un subiect la Latifa despre papagalii care mananca mancare alterata.
sunt din calarasi ... si.. cred ca e doar unul..nu stiu.. o sa mai caut.. sper sa nu aibe nik maine dim :cry: .. eo ma bag la somnik.. :nani: ... noapte bn!:nani: :heart: :pup:
Asa zic si eu si ar fii bine sa vezi cum isi face nevoile ..
scaunele sunt normale .. cantat toata dimineata
... a mancat..sh a baut apa
... sper ca n'are nik :k: ... simona
.. nici tu nu stii sigur daca david e baiat..nu? .. daca e fata o s'o cheme tot david?
eo zic ca e interesant numele..chiar sh ptr o fetita :heart: :heart:
Ma bucur pentru Rocco. N-are nimic.
Nu stiu sigur daca e baiat doar ca mi se pare ca i se vede fffffff putin roz undeva sub cioc asa... unde incepe inelul si are delimitata partea aia in jurul gatului. Sper ca e baiat :heart: Daca e fata, ma gandeam sa-i zic Davy dar nu stiu.. mai vedem
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri