Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ms mult
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ms mult
da...seama un pic cu snowy..adica seamana baza ceromei,care este tot asa ingrosata...parca s-ar dezlipi...ciocul nu seamana...n-ai o poza din fatza?
Uite.
da...ceroma e la fel ,numai ca e hipertrofiata si denivelata......dar ciocul e curat....maine ii fac poza, la lumina zilei.....sper sa nu fie raie......in cat timp incepe sa se manifeste raia??? evolueaza rapid? cat ii ia sa se vindece?
o sa-i pozez si piciorusele....sunt mai albicioase si mai umflate ca ale lui kuky...
evolueaza imediat! cam in 2 saptamani scapi de ea.
Si eu sper sa nu fie raie. Raia apare din cauza stresului s a plictiselei, in cazul tau, nu prea cred ca asta ar fi problema. :ill:
Cam in doua trei sapatamni raia arata asa: poza 1.
Uite piciorusele lui Snowy, asa sunt si ale lui yoyo?
am pus poze la "papagalul meu e bolnav?"Desi,sper sa nu fie...Astept vesti, k maine plec din oras
buna am si eu o intrebare vreau sa-mi iau perus da am inteles ca daca vreau sa vb sal iau pui si sa fie baiat..spunetimi si mie de unde din bucuresti pot lua??da nu de la pet ci de la un crescator.......ms
Adaugat: 10-09-2009 22:42
app poza e luata dp aiki si imi plc foarte mult sper ca nu se supara prop
Este un crescator in Colentina. Eu de la el mi-am luat papagalul. Are multe specii de papagali, printre care si perusi. Daca vrei iti trimit un mesaj privat cu nr de telefon. Daca nu, cauta pe goagle "vand pui perusi"
baga id sami sp
Adaugat: 10-09-2009 23:11
aha poi am aflat de el dar uh ce papagal ai?
Micul Alexander... daca mai ai intrebari trimite pe privat ca iar ma cearta Latifa ca fac off-topic.
baby_oana, daca nu-ti e cu suparare, poti incerca, te rog, sa scrii normal?
in regulamentul forumului nu am gasit nimic legat de acest aspect, dar cred ca ca daca nu ai folosi limbajul de mess, ar fi mult mai usor sa-ti fie citite postarile.
ok o sa scriu normal apropo sunt oana
buna oana ! nu ma supar, perusii sunt ai mei;)daca ajungi prin iasi, iti pot vinde eu un pui de perus.chiar perechea care iti place a scos pui .daca citesti pmai in urma vei vedea.am 2 puiuti din prima serie, si azi a iesit primul din a 2a serie.;) poze zilele astea;)va pup!
Felicitari, alex :bravo:
Asteptam poze si cu puiutii mai mari, si cu parintii :k:
primele 2 sunt cu puii mari..iar ultima cu juniorul de azi;) se agita femela asa ca nu am facut mai multe..scz ca nu e ft clara...
app, cand sa ii separ pe puii mari? am mai avut 2 tentative..dar imi era prea mila de ei fiindca vroiau la parinti..ce ma sfatuiti sa fac?
Pai cat au puii?
Daca nu te lasa inima, separa`i cand au 2 luni-2 luni si ceva! Fratii mai mari ii vor hrani pe cei mici.Normal ca vor la parinti, dar parintii sunt preocupati de alta serie de pui, iar femela ii alunga..
pai..au aprox 2 luni...oare nu o sa ii bata pe cei mici? sau chestii de genu? o sa fiu atent si o sa ii separ cand v a fi nevoie;)
Normal, da!Femela ii ciupe pe puii mari cand se pregateste de alta serie de pui.Sunt deja mari, asa ca "trebuie sa`si ia zborul", sa`si gaseasca si ei pereche, sa`si intemeieze si ei familii.Gandeste`te ca puii mari sunt inca un stres pentru ea...
nu cred ca o sa ajung vreodata dar daca tu ai drum in bucuresti sa ma anunti ca imi plc perusi tai la nebunie si eu vreau mic si pui ca sa il invat sa vorbeasca ms ca nu teai suparat pentru poza
nu stiu ce sa spun..mai tinem legatura..
cu multa bucurie in suflet, va anunt ca am 3 puisori acum:) chiar daca al treilea trebuia sa iasa maine..asa a fost sa fie:)poze diseara
multumesc! credeam ca nu mai activ nimeni pe acest topic..:( au reusit toate 4 ouale...dar din pacate ultimul pui a murit dupa o zi de la nastere fiindca nu a fost hranit..o sa pun poze...
Felicitari alex :bravo:
Dupa ce cresc puii, si iese ultimul din cuib, iti recomand sa scoti cuibul , ca sa mai faca parintii o pauza, sa nu`i extenuezi.I`l pui inapoi in primavara.Pe perioada iernii ar fi bine sa`i lasi sa se odihneasca.Doua serii pe an e de`ajuns pentru ei.Mai ales ca au fost una dupa alta
Succes cu puiutii si asteptam poze ! :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus