701

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

vai smile smile  ... da!! smile .. cam asa..doar k la volumul maxim smile  .. e foarte stresanta rocco dimineata..ce fel suna smile ... hm..poate pun sh eo filmulete big_smile .. e atat de frumos david :heart: :heart:

Ana :heart:

702

Multumesc frumos :pup: Si Rocco e frumoasa. Eu vroiam verde, dar m-au convins ai mei sa iau galben.. si crescatorul smile

703 (edited by capshunik 07-09-2009 22:27)

ms :rusine: cum fac sa pun si eo poze mari? :angel:

Adaugat: 07-09-2009 23:17

ca am poze noi.. smile ... sh lu' rocco i se micsoreaza pupila cnd ii fac poze smile

704

foarte dragut rocco :sanatate:

in general Micul Alex este dragut :heart:

705

:heart: Pai postezi poza asa si dai click pe ea si se mareste smile  E chiar frumoasa Rocco :heart: David musca din aparat daca ma apropii mad

706

ps: andrei.. e o ea neutral ..  abia am aflat sh eo..asa ca smile ...

mai pun :heart:  :heart:

nu vi se pare k e putin km grasuta? smile .. manank k o purcica :bang:

707

Vai cat de frumoasa e :heart:  :heart: :heart: Nu e slaba, e bine. David e ff slab sad Cred ca ai putea sa ii iei o pereche big_smile. Nu vorbeste ?

708 (edited by andrei221995 08-09-2009 09:49)

da e chiar draguta sa-ti traiasca :heart:

nu e grasa
pe langa mine e un pet-shop si este o pereche de Micul Alex daca i-ai vedea ce slabi sunt :cry: te-ai speria

e foarte frumoasa Rocco a ta :sanatate:

709 (edited by capshunik 08-09-2009 10:57)

multumim..multumim :heart: :bravo: :heart: ...si ai vostri sunt superbi... simona..david mie im se pare ff sexy smile smile smile ...nu f slab..mie rocco mi se pare..asa..umflata smile ... sau poate se umfla ea in pene smile :heart: ... andrei...tu ai micul alex? big_smile daca da.. pune poze :heart: :heart: :heart:

ps: nu vorbeste..a zis de cateva ori rocco.. asa mai incalcit..si mai are tentative sa zica cnd are ea chef..dar in rest..e muta big_smile.. si mami cu tati nu mai vor altul.. asa ca o sa ramana cu mine :heart:

710

big_smile :heart: A zis David ca iti multumeste :pup:

711

smile smile... daca ma uit bine la rocco .. are pupila inconjurata de alb tongue ... e o fetita matura..nu? smile smile ce varsta are david?
             :heart:

712

eu nu am Micul Alex am 2 nimfe dar as vrea un pui mic si frumos ca al vostru dar nu am loc :cry:

713

ps. big_smile .. simona big_smile .... ai ai postat o poza la " poze facute de noi..cu pasari" big_smile sh e ff mare:D.. cum ai faqt neutral neutral

714

big_smile intri pe un site unde se uploadeaza poze si iei linkul si il pui aici. Cred ca ma bate Latifa daca zic site-ul :rusine:
Da, Rocco e o fetita adulta smile
David are 7-8 luni.

715

tongue tongue tongue o zuza :rusine:

716

Ok...
Ce mananca? big_smile

717

Foarte frumoasa sa-ti traiasca capsunica   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

718

da? :rusine: merci :rusine:

719

Capshunik, de ce are ciocul asa la varf? I l-ai taiat vreodata?

720

dar mi se pare ca are unghiile prea mari..si nu ma risc sa i le tai eu..ca ult oara i'am dat sangele :cry: :cry: :cry: ...iar veterinaru nu se pricepe la asa cv :bang: ... are un os de sepie .. dar nu prea il foloseste..ce sa fac?.. hmm

721

Pai nu stiu.. mi se pare ciudat la varf big_smile
Si David are ditamai ghearele. Nu stiu ce sa facem ... cred ca tot noi trebuie sa le taiem. Dar doar varfurile

722

Si Cippy (perusul) are unghiile destul de mari si nu stiu ce sa ii fac..eu observ ca nu il deranjeaza deoarece betele sunt mai groase si nu se atinge..

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

723

Poate crezi tu ca nu`l deranjeaza, dar nu este asa, se agata de toate alea, eu i le tai lui Snowy in fiecare luna. smile Doar putin din varf. wink Sa nu-i atung vena din unghie sa nu cumva sa curga sange. big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

724 (edited by didika1 08-09-2009 22:09)

o sa incerk si eu maine smile daca pot sa il prind

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

725

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -pasarilor
Uitati aici. wink Sa nu cumva sa gresiti ca va mananc. :bang:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki