1,526

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

nu stiu ce mancare moale  sa le dau..inafara de ou fiert cu morcov si gris + putina coaja de ou..

1,527

Explica si cazul cu puiutii. :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,528

ce anume sa explic?

1,529

Ca ai oua, ai pui. Sunt super draguti. :heart: Abia astept sa-i vad cand or creste. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,530

cocorikka bine ai venit!
Asteptam poze cu puiutii tai!
S`a mai discutat despre mancare, te rog sa citesti paginile din urma.
Daca mai ai vreo nelamurire, suntem aici sa te ajutam! :pup: wink

>>>>Alexandra<<<<

1,531

OBLONDA. eu zic sa mai spui de 10 ori daca este nevoie. e greu sa citeste zeci de pagini din urma. zii ce vrea sa auda, pt ca tu stii cel mai bine de aici. asa ca nu e greu de scris inca o data. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,532

Nu chiar Deyseby! Eu am avut grija sa citesc toate paginile de la acest topic cand am venit pe forum smile ! Am citit tot topicul cu perusi big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,533

eu tot forumul. smile :rusine:

1,534

Vezi, deyseby? E mai bine sa citesti, ca doar e spre binele pasarii.Trebuie sa stii ce mananca un animal inainte sa`l iei, eu asa stiu...
Crede`ma ca e obositor sa scrii mereu aceleasi lucruri, sa se umple paginile cu aceleasi lucruri, discutate de n ori...
Multumesc pentru compliment, dar eu mai mult raspund in cazuri de urgenta, de boli, unde cineva are nevoie de raspuns urgent si nu are timp sa citeasca 75 pagini.Dar ca sa nu stii ce mananca animalul pe care il detii...mi se pare..aiurea...

>>>>Alexandra<<<<

1,535

eu am fost una din persoanele care nu a citit tot forumul inainte.  :blb:  . dar Snow a fost o persoana minunata care mi-a explicat tot ceea ce aveam nevoie. si era scris si cu cateva pagini mai inainte. dar tot mi-a zis.  Iusty si Ilove sunt tineri si au timp berechet sa citeasca toate forumurile.  :blb:  . nu e greu sa mai zici ce ar mai fi nevoie la pui.  of! :bang:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,536

iloveanimals wrote:

Am un nou papitoi. :heart: :heart: :bravo: :bravo: pardon... Snowy are o fetita. :heart:

Sa iti traiasca papitoaia! :pup: e o dulce! :heart:
Si bravo pentru reusita cu imblanzitul! :sanatate:

:hamster: My name is COdY tongue

1,537

rares93 wrote:
iloveanimals wrote:

Am un nou papitoi. :heart: :heart: :bravo: :bravo: pardon... Snowy are o fetita. :heart:

Sa iti traiasca papitoaia! :pup: e o dulce! :heart:
Si bravo pentru reusita cu imblanzitul! :sanatate:

Merci, merci. Ma bucur ca nu a fost incapatanata. Oricum, face tot ce face Snowy. Sunt asa frumosi impreuna, off... :heart: iti vine sa-i mananci.  Poate din dragostea lor, o sa am si eu nepotei. :wis:

1,538

buna.. as vrea sa stiu si eu daca papagali mei sunt in pperioada de reproducere si daca ar tre sa le mai pun cva in cusca .. cu alte cuvinte nishte informatii de baza.. sunt doar un incepator chiar daca am papagali de 1 an si cva big_smile

http://ipremii.com/index.php?r=LgHz click big_smile

1,539 (edited by irinuks89 07-09-2009 03:46)

da, sunt in perioada de reproducere..
cuib le-ai pus... poti sa le schimbi betele de plastic, cu unele de lemn(ar fi mult mai comod pentru ei). si..cusca ar fi cam mica...
ai putea sa le dai cam o data pe saptamana ou fiert, coaja sa o pisezi si sa o amesteci in mancarea lor, pt calciu. altfel, poti continua cu dieta de pana acum.. mei, ceva morcov, mar, vreo 2 frunze de patrunjel la 1-2 sapt, poate un colt de paine uscata..daca le place, sa aibe ocupatie, acum parca incep sa apara smochinele deci le poti da si smochine, rosii...
iar daca vor avea pui, mancare la discretie. poti adauga ovaz, seminte de floarea soarelui, in fiecare zi ou fiert amestecat cu morcov ras si eventual pesmet

1,540

voi,prin ou fiert intelegeti si albush si galbenush??? eu,pana acum,le-am pus doar galbenusul fiert cu morcov ras si pesmet....si doar kuky mananca...pe yoyo n-o intereseaza altceva decat ovomix,mix de seminte si spanac

yoyo

1,541

Da, se da si albus si galbenus.Pisezi oul cu o furculita.Sa stii ca albusul contine cele mai multe proteine. wink

>>>>Alexandra<<<<

1,542

eu stiam ca doar galbenusu ..  tongue

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,543

Nu.Am zis ca se da si albus si galbenus.Ce rost are sa`i dai numai galbenus? E mai hranitor albusul.O sa vedeti ca o sa le placa wink
'

>>>>Alexandra<<<<

1,544

Candy sta pe bat in pozitii ciudate. Se apleaca prea mult in fata si sta cu codita ridicata. neutral O fi vreo problema?

1,545

din cate stiu de la nimfe e in perioada de imperechere

1,546

Dar a mea este inca pui, are vreo 2-3 luni. smile

1,547

ai cumparato?

poate ca e mai mare

1,548

da, am cumparata`o nu am intrebat la pet shop ce vartsa are pt ca pot sa i-o determin si singura. wink

1,549

O fi obosita si ea, daca sta snowy pe capul ei toata ziua smile

>>>>Alexandra<<<<

1,550

Sta cam asa, dar pe bat si cu capul aplecat mai mult in fata. smile