2,626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nimfa mea tipa ,nustiu ce varsta are ,o am cam de vreo 2 luni

Adaugat: 02-09-2009 17:37

pozele le pun in 5 min acum mananca big_smile

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

2,627

cum ai imblanzit-o?

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

2,628

am imblanzit'o cu semintele. prima data ma ciupit de mia dat sangele da nu mai cont. iam scos semintele afara si am imceput incet incet sa ii dau cate o samnta de flarasoare pana a venit la mn si dupa sa obisnuit
in 2-3 sap se acomodeaza dac te joci mereu cu ea si dupa o sa fie asa atassata de tn. o sa vina dupa tn o sa tipe cand pleci din camera si app nu suporta singuratatea .

2,629

sm00k3 wrote:

nimfa mea tipa ,nustiu ce varsta are ,o am cam de vreo 2 luni

dupa cate stiu eu are cam 8 luni maxim. pana intr-un an. dupa ce va naparli, ii va creste o codita mult mai mare si mai frumoasa daca o sa fie mai mult timp libera. e bine ingrijita sa stii.  si e frumoasa. bravo. daca tipa e fetita. oricum e splendida. sa ai parte de ea si multa grija.  :k:  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,630

sm00k3 wrote:

am imblanzit'o cu semintele. prima data ma ciupit de mia dat sangele da nu mai cont. iam scos semintele afara si am imceput incet incet sa ii dau cate o samnta de flarasoare pana a venit la mn si dupa sa obisnuit
in 2-3 sap se acomodeaza dac te joci mereu cu ea si dupa o sa fie asa atassata de tn. o sa vina dupa tn o sa tipe cand pleci din camera si app nu suporta singuratatea .

multumesc mult si apropo bine ai venit in comunitatea de iubitori de animale Latifa big_smile :heart:

2,631

si pozele cu coada pe care sia rupto

Adaugat: 02-09-2009 17:48

multumesc ;;)

2,632

sm00k3 wrote:

si pozele cu coada pe care sia rupto

asta nu e coada ..e codita big_smile

2,633

multumesc pt ajutor

2,634

sm00k3 wrote:

asta nu inseamna ca trebuie sa o infometezi. sunt pasari care mor si tot nu vin la tine. cu rabdare si grija o sa vina. cand stai la calculator sa pui cateva seminte pe biroul tau cum a facut sotul meu si ea vine singura. sa nu faci prostia sa vrei sa o prinzi ca a 2-ua oara nu mai vine. mancare sa aiba mereu sa nu-i lipseasca . asa o sa fie frumoasa. cand vine la tine sa nu faci miscari bruste ca se sperie . cat mai incet sa te misti si o sa aiba incredere in tine.

- Mary-

2,635

a ,inca o intrebare,nimfei mele ii dau drumul din prima zi..?
ca am inteles ca trebuie sa zboare zilnic 2 ore..

2,636

si app nu fluiera(sau trb sa o inv eo)

Adaugat: 02-09-2009 17:56

eo iam dat a 3a zi drumu da eo numa seara o bag in cusca cand e vremea de culcare si mancarea cu apa sa io lasi inauntru sa se invete sa intre si sa iasa singura din cusca

2,637

deyseby wrote:
sm00k3 wrote:

asta nu inseamna ca trebuie sa o infometezi. sunt pasari care mor si tot nu vin la tine. cu rabdare si grija o sa vina. cand stai la calculator sa pui cateva seminte pe biroul tau cum a facut sotul meu si ea vine singura. sa nu faci prostia sa vrei sa o prinzi ca a 2-ua oara nu mai vine. mancare sa aiba mereu sa nu-i lipseasca . asa o sa fie frumoasa. cand vine la tine sa nu faci miscari bruste ca se sperie . cat mai incet sa te misti si o sa aiba incredere in tine.

multumesc de sfaturi

2,638

a mea vine fara niciun stres la calculator sta pe mn imi apasa tastele si ii place o mel tom jones-sex bom mereu cand vine da cu ciocu unde este mel si danseaza cand io pun

2,639

sm00k3 wrote:

multumesc pt ajutor

tot fetita zic eu ca este. dar cu mutatiile din ziua de azi e mai greu sa-ti dai seama exact ce este. 70 la suta este fetita si poate mai mult. dupa cum arata e fetita. cu atat te pot ajuta.

- Mary-

2,640

sm00k3 wrote:

eo iam dat a 3a zi drumu da eo numa seara o bag in cusca cand e vremea de culcare si mancarea cu apa sa io lasi inauntru sa se invete sa intre si sa iasa singura din cusca

eu am si un paapgal perus..pe langa alti 4 pui de zebra australiana pe care ii dau in schimbul unei nimfe dar se pare ca inca nu are loc destui pt. ei si sa se mai dea din ceilalti si atunci o sa facem schimbu'.
sa revenim si papagalul meu perus este foarte foarte sperios iar daca il prinzi sa il bag in colivie iti da sangele ..de innebunesti..asa ca acum s-a invatat singur sa intre pt. ca acolo are mancarea si apa.ba mai mult trage si usita dupa el ,pt. ca el se agata de ea si intra iar apoi usita se balanseaza.eu nu trebuie decat sa mai apasa putin pe ea big_smile.

2,641

sm00k3 wrote:

si app nu fluiera(sau trb sa o inv eo)

nu. numai baietii fluiera. fetele nu. poti sa-i fluieri cat vrei ca e in zadar. las-o asa ca e scumpa atre. cu timpul , poti sa-ti iei si un baiat. dar ea e frumoasa si nu o sa-ti fluiere dupa tine. numai baietii imita dar nu toti.

- Mary-

2,642 (edited by didika1 02-09-2009 17:04)

aha e bine...:>
pt. ca eu deja mi-am ales o nimfa si mi s-a spus ca e baiat :d (si mi-o pastreaza big_smile)
mai mereu nimfa sta in cuibul de acolo..oare de ce?

deci pot sa il invat sa fluiere si sa vorbeasca big_smile.

2,643

didika1 wrote:

aha e bine...:>
pt. ca eu deja mi-am ales o nimfa si mi s-a spus ca e baiat :d (si mi-o pastreaza big_smile)
mai mereu nimfa sta in cuibul de acolo..oare de ce?

deci pot sa il invat sa fluiere si sa vorbeasca big_smile.

sta in cuib pt ca vrea sa depuna oute si ca este fetita. daca nu ai auzit-o cantand nu e baiat. si fetele nu fluiera. poti sa o inveti sa vorbeasca dar e foarte greu. mai bine las-o asa cum este o sa te bucuri de toate gesturile ei. nu e o jucarie sa o faci tu sa vorbeasca sau sa fluiere. oameni care vorbesc toata ziua sunt destui. pasarea este pasare si las-o ca atare.

- Mary-

2,644

ciudat mie asa mi s-a spus ..
precizez ca inca nu am luat-o..deci e tot acolo!
oricum nu prea mai am incredere in vanzatorii de la pet shop...
deci daca tu zici ca e fetita si ca sta in cuib sa cloceasca  o va chema misi cand va fii a mea

2,645

didika1 wrote:

ciudat mie asa mi s-a spus ..
precizez ca inca nu am luat-o..deci e tot acolo!
oricum nu prea mai am incredere in vanzatorii de la pet shop...
deci daca tu zici ca e fetita si ca sta in cuib sa cloceasca  o va chema misi cand va fii a mea

nu conteaza ce este de fapt. conteaza sa o iubesti si sa fie bine sa nu se imbolnaveasca. si fetele sunt la fel de istete si de iubitoare ca si baietii. poate chiar mai mult. Misi e frumos nume pt o fetita.

- Mary-

2,646

multumesc!

Doamne ce ador forumul asta.. am fost si pe animale..nu mai zic si restu' acolo nu se raspundea asa de repede si lumea nu era asa de plina de caldura

si e foarte corect ce zici tu ,nu conteeaza ce e.,cnteaza sa o iubesti:) :heart:

2,647

didika1 wrote:

multumesc!

Doamne ce ador forumul asta.. am fost si pe animale..nu mai zic si restu' acolo nu se raspundea asa de repede si lumea nu era asa de plina de caldura

si e foarte corect ce zici tu ,nu conteeaza ce e.,cnteaza sa o iubesti:) :heart:

stiu si eu cum se vorbeste acolo si cum se rade din gelozie pt alte forumuri. pacat de cei care accepta asa ceva. cel mai frumos lucru este sa stii sa comunici si sa vorbesti frumos. aici toti suntem egali indiferent de varsta. daca stii cum sa te comporti. ma bucur ca i-ti place.

- Mary-

2,648

am si eo cont p animale de 2 zile iam intrebat p aia de ce sia rupt coada si nu mi sa raspuns

2,649

sm00k3 wrote:

am si eo cont p animale de 2 zile iam intrebat p aia de ce sia rupt coada si nu mi sa raspuns

nu iti mai pierde timpul cu ei

2,650

sm00k3 wrote:

pt ca nu stiu nici ei de asta. coada nu si-a rupt-o ii cad penele, deoarece primavara si toamna este perioada de naparlire la pasari.  de acum incolo  o sa-ti naparlesca de 2 ori pe an. nu te panica degeaba. daca nu are un an, o sa-si mai si schimbe si din culoarea penajului. dupa un an nu-si mai defineste culoarea dar o sa naparleasca. e bine sa-i pui un castronel cu apa la indemana sa se spele ca asa le place si se imoaie si pielea de unde o sa cada penele. o sa treaca mai usor peste perioada asta. apa sa fie calduta.

- Mary-