Salut tuturor! 
Gata!l-am luat pe Coco(mama ii tot zicea Coco asa ca a ramas sa-l invatam cu Coco).
Am avut niste emotii de credeam ca mi se rupe inima.Am luat un fischer-asa cum ai banuit si tu Birdslover.E tare zapauc.La inceput era mai fricos,acum nu se mai agita cand te apropii de colivie,ci numai daca pui mana pe ea.
Mi-era putin frica ca nu mancase deloc pana seara,dar acum,dupa ce a cazut cu fundul in cuva a gasit papica si a bagat in el.Nu a baut apica,sau cel putin nu am fost eu pe faza,in schimb a facut la gainaturi de m-a inebunit.
S-a tot pupacit in oglinda si s-a pupat si a ciugulit jucarioara(o papusica de la martisoare).S-a mai jucat si cu o jucarie din ate confectionata de mine.Se tot da in balansoar si s-a cocotat pe scarita.E un nebunatic si jumatate!
Pur si simplu se invartea pe barele alea(se dadea cu capul in jos si revenea :wow: ),zici ca e contorsionist nu alta la ce filc-flacuri face pe aici
.Are un tignal de iti rupe urechile.
Si-a intins aripile,codita si piciorusele ca o pisica,si s-a curatat.
Am si eu o intrebare insa
Cand trebuie sa-i dau drumul din colivie?Eu ma gandeam peste vreo3-4 zile,ca e destul de agitat cand te apropi de el
,dar inca sper.Dar mai bine v-as intreba cum sa-l bag in colivie
.Ca eu nu vreau sa se loveasca de toate alea.
Oricum,sunt fericita si mandra de el!!!Sunt sigura ca o sa se acomodeze!
O sa va pun si poze saptamana asta,insa acum sunt cu ochii pe el-si tot sper sa se obisnuiasca mai repede cu noi!
Sugestii ceva?
Multumesc
:angel:
orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!