2,526

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Daca va fi sa fac perechi, o sa am si eu puisori:heart:, norocul meu este ca am pe cineva mereu acasa dimineata (o tanti care sta cu fiul cel mic), asa ca vor fi supravegheati in permanenta, ceea ce e bine. Acum ma bate gandul sa iau pereche lui Puiu, micul alexandru, ceea ce e difiicil, pt ca nu stiu inca daca e baiat sau fata. Am innebunit de tot=).

Vicky - Mamica fericita

2,527

nu ai inebunit
e o pasiune

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,528

da, dar pasiunea asta cere spatiu, iar eu nu prea am.

Vicky - Mamica fericita

2,529

Si eu sunt interesata de un baiat nimfa big_smile de la voi Deyseby si Snow wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,530

multumesc snow, deyseby pt compasiune:) am acum al doilea rand de oua la perusi, iar ceilalti 2 pui sunt f frumosi si mari:) o sa va pun poze sa va dati cu parerea asupra sexului..eu as zice ca sunt 2 masculi..:)salutari!
P.S: felicitari deyseby pt pui! vreau sa vad poze:X

2,531

Alex. promit ca o sa pun cat mai curand. Snow e prima care tre sa puna si dupa aia urmez eu. promite sa puna ceva frumos de tot. astept si eu. felicitari pt oute.

- Mary-

2,532

Ieri Galbiuta mea a venit la mine in brate in timp ce citeam, a "citit" si ea coltul a 6 pagini odata, are o viteza si o putere in cioculetul ei, ca daca o mai lasam, termina cartea in 10 min.! A incercat sa vina si Perluta, dar abia ce a aterizat si a si fost alungata de Galbiuta:(.

Vicky - Mamica fericita

2,533

bine wink abia astept sa vad puiuti white face;)(park asa e mutatia)
ms;)

2,534

da asa e mutatia tatalui. a mamei este perlat.  Puf este winterfage pied si Perluta este pearl pied. vom vedea cum sunt puii. pied vor fi sigur dar restul vom vedea.

- Mary-

2,535

Deyseby, astept propunerile;):pup:.

Vicky - Mamica fericita

2,536

De abea astept sa-mi iau un baiat de la voi :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,537

si pasareii mei adora acea ramurica de la vita de vie acrisoara....femela chiar mi-a mancat din mana...

2,538 (edited by deyseby 28-08-2009 16:03)

Misha sa stii ca prietenul meu vrea sa-ti dea un baiat la schimb cu Perluta. o sa-ti trimita baiatul mai mare sa fie partenerul celei galbene. si cel mic va ramane acasa cu Perluta ta. o sa-i zic sa intre pe saitul nostru sa mai  puna si poze cu ei sa vezi si tu. nu prea are timp ca se ocupa cu  afaceri, dar poate reuseste.

Adaugat: 28-08-2009 16:56

se pare ca azi nu a mai intrat Snow . o sa pun o poza cu puii mei. dar numai una si o sa vina restul dupa ce le pune Snow pe toate. in prima ppoza sunt parintii la clocit, in a doua sun cele 4 oute si Puf care le cloceste iar in ultima sunt puiutii dupa ce a iesit si ultimul din out.  acum sunt mai mari, dar o sa pun restul dupa ce o sa termine Snow albumul si ai mei o sa aiba penite.

- Mary-

2,539 (edited by Iusty 28-08-2009 16:29)

Doamne ce draguti sunt! :rusine: Viitorul meu baietel sau fata e pe acolo :heart: :heart: :heart: Sa va traiasca toti si sa creasca mari si pufosi smile :heart:

Iusti

2,540

deyseby wrote:

se pare ca azi nu a mai intrat Snow . o sa pun o poza cu puii mei. dar numai una si o sa vina restul dupa ce le pune Snow pe toate. in prima ppoza sunt parintii la clocit, in a doua sun cele 4 oute si Puf care le cloceste iar in ultima sunt puiutii dupa ce a iesit si ultimul din out.  acum sunt mai mari, dar o sa pun restul dupa ce o sa termine Snow albumul si ai mei o sa aiba penite.

am lipsit si eu o zi si gata ati intrat in panica.eu ieri am fost la Baia-Mare ca sa iau o parte din ce imi trebuie pt jucariile lui misha. Si am ajuns la ora 18 acasa si am intrat doar sa vad ce ati scris pt ca eram foarte obosit.

2,541

Doamne, ce mici si frumosi sunt :heart:!!!
Deyseby, ma bucur ca e de acord, abia astept sa mai am un baiat in casa  wink! Sa-mi spui ce-i place sa manance, oricum vor avea jucarii superbe de la Snow.  O sa-ti trimit pe mess poze mai multe, daca vrei sa-i mai arati prietenului tau. Acum sunt in studiu aprofundat sa gasesc o colivie mai mare si pt. ei, cea pe care o am mi se pare micuta.

Vicky - Mamica fericita

2,542

Foarte frumosi deyseby sa-ti traiasca .... :heart: :heart: :heart:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,543

Multumesc pt aprecieri. se pare ca Snow nu mai termina albumul cu puii. vreau si eu sa vad albumul. in curand o sa mergem dupa baieti. o sa mai ramana pana scoate Snow puiutii si gata.de acum trebuie sa o aducem si pe Jacky acasa.

- Mary-

2,544

poze noi

Adaugat: 29-08-2009 19:48

altele

Adaugat: 29-08-2009 19:49

:angel:

Adaugat: 29-08-2009 19:50

:k:

2,545

:heart: Sunt f. frumosi :heart: Sunt niste scumpi smile cu crestula lor de abia crescuta smile Sa va traiasca! :heart:

Iusti

2,546

multumesc

Adaugat: 29-08-2009 19:53

:bravo:

Adaugat: 29-08-2009 19:55

:sanatate:

Adaugat: 29-08-2009 19:57

si ultima :sanatate: :heart: :heart: :heart: :heart:

Adaugat: 29-08-2009 19:57

aaaaaa si tibi ca tot ne contraziceam noi asupra varstei la nimfa ta. uite cel din poza face pe 3 septembrie face o luna.

2,547

sunt foarte frumosi :heart:

I love animals :heart:

2,548

Snow, sa-ti traiasca, sunt superbi! Sa fie sanatosi si fericiti la viitori parinti. Sper ca la anul sa fiu si eu "bunica" si sa am parte de tot suportul vostru. Felicitari tie si lui Deyseby :bravo: :bravo: :bravo:

Vicky - Mamica fericita

2,549

ce frumosi is :X :X :X sati traiasca peste 1000 de ani :k: sunt niste scumpeti big_smile

2,550

Off... :heart: M-ati convins, pot lua si eu o nimfa de la voi? :heart: Sunt superbe, le ador, sa va traiasca multi ani. :heart: :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki