626

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

da :rusine: ..asa e :rusine: ms misha :heart: 

voi le taiati unghiile? hmm eo le'am taiat o data...j i'a curs sange :cry: ...

nu mai risc...si in calarasi nu e decat un veterinar..kre nu are habar de pasaro :wow: ce sa fac?..

are os dala de sepie..dar hmm ..sta km degeaba acolo :bang:

Ana :heart:

627

eu ii mai tau  din ghearele lui Tweety dar nnumai din varf un pic......ca daca nimeresti un vas de sange......ii bai ....

Adaugat: 25-08-2009 18:38

papagalul meu ii lud ...are cusca deschisa toata ziua ...si ar putea sa zboara toata ziua ...dar el mai bine sta in cusca ...si da din aripi in loc sa iasa sa mai zboara cateva ture smile))))) tot eu trebuie sa-l mai hasai un pic ca sa mai zboare tongue

628

Al meu daca ar putea sa stea o zi intreaga afara, ar face-o. Dar acum ii dau drumul la 17:00 si il las pana se plictiseste. Uneori adoarme pe lustra, numai ca sa nu intre in colivie... Si mai nou a invatat sa iasa si pe hol sa se uite in oglinda.

629

Puiu e liber de dimineata pana seara. Intra sa manance sau sa bea apa si iese iar. Sta pe suportul lui sau pe colivia nimfilor, iar daca sunt liberi si ei a prins curaj si zboara dupa ei pe dulap. Am avut placuta surpriza ca in wk sa plec pt. o zi din oras si sa ma intorc seara, l-am gasit dormind cuminte in colivia lui! Am ramas socata, nu m-as fi asteptat sa intre singur. Dar am un Pui cuminte.

Vicky - Mamica fericita

630

Si al meu pe la 8 si jumatate intra la culcarica big_smile El sta mai mult pe biblioteca si pe lustra dar frecventeaza si masa, florile, televizorul si usa smile

631

Puiu, daca il duc in alta camera (el sta in dormitorul nostru) si-i dau drumul, nu se misca de pe batul lui. Si asa sta pana il duc inapoi, nu se misca de-acolo. Ei, el pe lustra inca nu a ajuns big_smile

Vicky - Mamica fericita

632

O sa ajunga, stai linistita big_smile.
Dar eu am o nelamurire: citind ceva pe un site, am inceput sa ma intreb...: fetitele Micul Alexander (sau nu neaparat aceasta specie) pot scoate oua fara sa se imperecheze sau sa aiba un baietel langa ele? big_smile :wow: Sunt tare nelamurita in privinta asta. Ma poate ajuta cineva? :rusine:

633

birdslover wrote:

O sa ajunga, stai linistita big_smile.
Dar eu am o nelamurire: citind ceva pe un site, am inceput sa ma intreb...: fetitele Micul Alexander (sau nu neaparat aceasta specie) pot scoate oua fara sa se imperecheze sau sa aiba un baietel langa ele? big_smile :wow: Sunt tare nelamurita in privinta asta. Ma poate ajuta cineva? :rusine:

da eu te ajut. orice tip de pasare in perioada de imperechere depune oute daca are cuib. indiferent daca are sau nu mascul. diferenta este ca daca nu are mascul nu ies pui din outele depuse. sunt infertile. numai daca se imperecheaza poate depune oute fertile. deci depune si fara mascul. gainile nu depun oute si fara cocos?..:bang:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

634

Astazi l-am prins iarasi pe tweety ...incercam sa-l prindem aproape in fiecare zi .....se lasa greu de prins ....dar cand il prindem ...putem sa il pupam ,.....cand il mangai pe cap si gat si pe spate sta nemiscat......cred ca ii place...bine din cand in cand isi mai aduce aminte ca trebuie sa si mai muste ...dar totusi cred ca ii place cand il mangai :X

635

Multumesc mult deyseby. Dar gaina daca o pui, si cloceste outele. Papagalul de ce nu le-ar cloci? Ce face cu ele?
.... @ Goti: esti norocoasa. Lui David nu-i place sa-l mangai :bang:

636

Ieri am reusit sa-l mangai pe Puiu pe aripi, era adormit si cred ca n-avea chef sa ciupeasca. M-a lasat putin, dupa care s-a mutat 2 pasi mai incolo=). L-am mai mangaiat si pe cioc, in timp ce manca. Incet-incet o sa-si dea seama ca nu-i vreau raul si poate o sa inceapa sa-i placa sa fie alintat.
O gaina face oua zilnic, dar asta nu inseamna ca le si cloceste, se pun la closca numai ouale fertile.
Mie mi s-a intamplat sa-mi faca zebruta oute si pe jos in colivie, chiar daca nu avea cuib.

Vicky - Mamica fericita

637 (edited by deyseby 28-08-2009 11:14)

birdslover wrote:

Multumesc mult deyseby. Dar gaina daca o pui, si cloceste outele. Papagalul de ce nu le-ar cloci? Ce face cu ele?
.... @ Goti: esti norocoasa. Lui David nu-i place sa-l mangai :bang:

iubita. si papagalul cloceste outele dupa ce le depune. uite la Snow , in primavara, fetele au depus amandoua oute si le-au clocit pana le-a scos Dana din cuib. ea are 2 fete si nu avea baietei care sa le calce. fetele au depus si au clocit amandoua , numai ca nu au iesit puiuti din oute. nu erau fertile. de clocit ele clocesc. dar in zadar.

- Mary-

638

wow..chiar imi place treaba cu ouale smile ...pacat k nu ies puisori..altfel m'as fi rugat k rocco sa fie fata smile ..

a..dak ii iau pereche lui rocco.. o fata... ( ptr k el e baiat smile ..va spun eo )... dar alta rasa..se imperecheaza nu..adik..poate sa fac asta? :rusine: :rusine:

Ana :heart:

639

Nu, daca vrei sa iei o pereche trebuie sa fie tot micul alex. Nu e ca la caini, sa poti imperechea o rasa cu alta, si nici asta nu e indicat :ironic:.

Vicky - Mamica fericita

640

Multumesc frumos. Acum am inteles.. :pup:

641

capshunik wrote:

wow..chiar imi place treaba cu ouale smile ...pacat k nu ies puisori..altfel m'as fi rugat k rocco sa fie fata smile ..

a..dak ii iau pereche lui rocco.. o fata... ( ptr k el e baiat smile ..va spun eo )... dar alta rasa..se imperecheaza nu..adik..poate sa fac asta? :rusine: :rusine:

pai cum sa cumperi alta rasa sa se imperecheze? tu te-ai imperechea cu o maimuta? nu se imperecheaza. o sa se apropie dar ca prieteni foarte buni si atat.

- Mary-

642

Si nici ca prieteni, am eu un exemplu in familie smile. Micii Alex au o personalitate f. puternica, sunt gelosi si posesivi. Nici acum nu s-a imprietenit cu nimfele, dar, cel putin, le lasa in pace atata timp cat ele nu "atenteaza" la lucrurile lui. Chiar ieri venise una din nimfe la mine, iar Puiu si-a bagat ciocul in pene si croncanea suparat. Ideal este sa-i cumperi pereche, asta am si eu in plan, sa am o pereche de nimfe si una de micul alex.

Vicky - Mamica fericita

643

bravo Misha. am discutat cu prietenul meu despre schimb si este de acord. merg pe topicul meu...

- Mary-

644 (edited by iloveanimals 29-08-2009 01:19)

capsunik, sunt sigura 100% ca rocco la tau e o rocca wink La doi ani si ceva ar trebuii sa se cunoasca deja cat de cat inelul, la tine este doar o umbra, asa au fetele. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

645

De acord cu dydy smile

646

va postez niste poze cu alexa mea;) scuze ca nu am mai pus demult..:(

Adaugat: 30-08-2009 19:21

inca 3

647

este o printesa ce mai. si se pare ca ii place la sedinta foto.

- Mary-

648

E f. frumoasa! Ce seamana cu David al Simonei (birdslover)! S-ar putea sa-mi iau si eu un Micul Alex albastru :heart: :rusine:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

649

multumim frumos pt complimente! e intr adevar o scumpa:X:X

650

Foarte frumoasa sa-ti traiasca..  :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: