Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
motata mea nu prea mai are pene in codita o sa ii creasca la loc ???

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ai prins-o de coada! de asta. daca nu o sa-i creasca la prima naparlire.
tibi70 wrote:motata mea nu prea mai are pene in codita o sa ii creasca la loc ???
deyseby motata lui este in perioada de naparlire si de aceea i-au cazut penele de la coada. tibi o sa ii creasca la loc dar mai dureaza ceva timp.
Adaugat: 26-08-2009 11:23
mady cate saptamani sau luni au pui tai si te rog sa imi spui cand ies din cuibar. te rog frumos.
puii varului meu sunt abia iesiti .....chiar ieri a iesit ultimul, dar a auzit ca perusii nu pot hrani si avea grija de mai mult de 4 pui ........de asta m'am gandit sa va intreb pe voi .......vor trai toti cei 6 pui? sau o sa moara 2?
eu zic sa fie optimist. nu toate pasarile sunt la fel. sa-i lase acolo si sa-i urmareasca indeaproape sa vada daca au toti gusitile pline. daca da e ok.
Adaugat: 26-08-2009 13:19
da Snow . ai dreptate. am uitat ca acum sunt in perioada de naparlire. o sa-i creasca mai lunga si mai frumoasa ca inainte. coada la nimfa.
puii mei au cam peste o luna .........cu cei 2 mari nu am probleme sunt iesiti din cuibar .... cu cea mica ti'am zis ca arata rau:( pt ca e batuta de ceilati......
tu nu stii cand au iesit din out pui tai?
sincer nu prea stiu........n'am notat ....:)))) sper rusinea mea la acesti pui n'am dat atentie ...erau planificati sa ii dau, dar daca a murit masculul acuma ii tin si pe ei ........... al2'lea a iesit ori pe 9 ori pe 10 iulie si la o sapt diferenta cea mica
macar atat mi'am adus aminte
Mady, esti din Bucuresti?
nu din Iasi
Mady, te-am intrebat ca poate cumparam eu un pui, daca e unul din ei baiat.
Ma gandesc sa iau un baiat, ca am 2 fete cucuiete
deyseby wrote:tibi70 wrote:motata mea nu prea mai are pene in codita o sa ii creasca la loc ???
deyseby motata lui este in perioada de naparlire si de aceea i-au cazut penele de la coada. tibi o sa ii creasca la loc dar mai dureaza ceva timp.
Deci o sa ii creasca la prima naparlire ,mai exact cand vine asta ?
Mady, te-am intrebat ca poate cumparam eu un pui, daca e unul din ei baiat.
Ma gandesc sa iau un baiat, ca am 2 fete cucuiete
stiam sigur ca ai sa faci asta. :bravo: . nici eu nu prea am dat importanta la ce ziceau cei de pe forum la inceput. dar sa stii ca avem multe de invatat unii de la altii. :k:
Adaugat: 26-08-2009 22:50
Snow. intreabama pe mine daca stiu cand au iesit puii mei. habar nu am. noroc de tine ca mai tii evidenta. asa ca nu e tragedie. important e sa fie sanatosi.
Mi-s tare dragi si cand vad cum o ciupeste Galbiuta pe Perluta, mi se rupe sufletul. Cand sunt libere, se cauta, tipa una dupa cealalta... Deci, de unde fac eu rost de un baiat? Am fost la piata, de unde cumpar de obicei, dar nu am gasit. O sa mai caut.
mi-a iesit primul pui din cuibar :angel: :angel: :k: :k: :bravo: :bravo:
Bravo, felicitari! :ok: :ok: :ok:
in general pui se dau dupa ce se intarca de catre parinti si stiu sa zboare, asta ar insemna cam pe la 2 luni cel mai devreme. acum depinde si de ei.
de ex: alintatul cel mare a lu snow vrea sa pape singur dar nu are forta sa sparga semintele.
in general pui se dau dupa ce se intarca de catre parinti si stiu sa zboare, asta ar insemna cam pe la 2 luni cel mai devreme. acum depinde si de ei.
de ex: alintatul cel mare a lu snow vrea sa pape singur dar nu are forta sa sparga semintele.
poi daca nu poate sa sparga semintele de ce nu ii dai mancare de perusi bobite dalea mici ,desi nu prea as recomandao ca al meu, nu prea mai mananca seminte aku trebuie sa ii iauobiceiu ca sa obisnuiit cu mancarea de perusi
tibi ei inca mai papa de la parinti, iar cand va putea sa pape seminte atunci ii dau.
mi-a iesit primul pui din cuibar :angel: :angel: :k: :k: :bravo: :bravo:
veteranii lui Bombonel? bravo! asteptam sa iasa toti si sa mai avem inca 3 pui sanatosi. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
=)eu deja nu mai stiu sa socotesc, m-ati pierdut pe drum... cine, cati pui are? am sanse sa "adopt" si eu un baietel :angel: ? Daca aveti drum prin Bucuresti, evident!
=)eu deja nu mai stiu sa socotesc, m-ati pierdut pe drum... cine, cati pui are? am sanse sa "adopt" si eu un baietel:angel:? Daca aveti drum prin Bucuresti, evident!
eu am asa de la galbiuta 3 pui care nu stiu ce sunt
de la snow 2 pui care nu stiu ce sunt si inca 4 oute
deyseby are 4 pui care nici ea nu stie ce sunt
Wowww, ce de-a puisori :bravo: :bravo:
Va admir pt. tot ceea ce faceti, pt. dragostea si daruirea voastra.
Adaugat: 27-08-2009 11:40
Snow, o sa te deranjez pe mess pt. jucarii.
Snow, o sa te deranjez pe mess pt. jucarii.
nu face nimic
Wowww, ce de-a puisori:bravo::bravo:
Va admir pt. tot ceea ce faceti, pt. dragostea si daruirea voastra.
si eu te pup si pe tine si pe inaripate. esti la fel ca si noi. toti iubim animalele . cu mici exceptii .
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus