Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Un nou filmulet cu Tweety ................. ) ...merita vazut pana la sfarsit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N135Ud6Bj2A[/youtube]
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Un nou filmulet cu Tweety ................. ) ...merita vazut pana la sfarsit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N135Ud6Bj2A[/youtube]
Goti, super simpatic Tweety!
O poza cu Puiu cand ma ajuta sa-mi fac manichiura!
un ingeras :angel:
Salut! Sunt noua pe aici... Si eu sunt o fericita posesoare. Il cheama David si are 6 luni.
E o frumusete David al tau, sa-ti traiasca!
Merci la fel! Si Puiu e foarte scump... eu am mers cu gandul sa imi iau verde dar m-a convins crescatorul sa il iau pe asta galben ... poate perechea va fi totusi verde
Daca perechea va fi verde, va iesi un pui lemon-lime, ca al meu=). Desi mi s-a spus ca e penaj de pui, nascut fiind in 2009, eu tot imi sustin parerea ca e o combinatie intre unul galben si unul verde, pt. ca am vazut si pui verzi. Eu duc tratative sa mai luam unul, mai mare ca varsta (2 ani), dar nu stiu cat de bine se vor intelege, Puiu fiind foarte teritorial si gelos. Ca sa poata zbura si nimfele, le-am facut program: dimineata e Puiu liber, iar de la ora 17 dupa-masa intra el la colivie si ies nimfele, pana la ora 22.
Hmm nu stiu ce sa zic legat de culori.. Daca as avea unul verde si unul albastru ce ar iesi? si legat de program... Pana la 22? Al meu la 20 se baga la culcare. Asa ca ii dau drumul de pe la 17:30 - 18 ca sa nu ma streseze prea mult
Birds lover bine ai venit .
Papagalul tau este minunat.nu trebuia neaparat sa-l asculti pe crescator.trebuia sa-ti iei ce-ti place si ce vrei.dar este minunat.sa te bucuri de el.
Birds ai un papagal splendid la fel ca toti cei de pe acest forum, numai ca are o culoare deosebita. parca si Alex din Iasi are unul asa. sa va traiasca la toti. si Puiul si Twiti si toi.
e f frumusel! sa iti traiasca! nu poti sti insa ca e mascul..la alexii lutino mai rar gasesti masculi..dar oricum nu conteaza:D
o sa mai postez zilele acestea poze cu a mea:)
Merci la fel!
... Poze facute azi
Adaugat: 16-08-2009 21:58
Aa.. ca mi-am adus aminte... am citit peste tot ca papagalii astia sunt buni vorbitori, insa n-am auzit pe nimeni care sa-mi spuna ca Micul Alexander al lui vorbeste. Puii vostri vorbesc? Zic macar 2-3 cuvinte sau nimic...?
Puiu nu vorbeste, oricum e nascut anul acesta, deci inca e pui. Si cum avem si 2 nimfe, ma indoiesc ca va invata sa vorbeasca.
Puiu nu vorbeste, oricum e nascut anul acesta, deci inca e pui. Si cum avem si 2 nimfe, ma indoiesc ca va invata sa vorbeasca.
important e sa-i iubesti pe toti si sa te bucuri de ei asa cum sunt. vor invata singuri daca vor dori .
Merci la fel!
... Poze facute azi
ce pozitii are
Puiu servind masa din palma mea!
Puiu e atata de scump.. Verde lime :heart:
Acum David roade tastatura si nu ma lasa sa scriu
pai normal ca-i iubim dar ar fi simpatici sa ii auzim si vorbind
Adaugat: 17-08-2009 20:25
O sa incerc sa mai postez 2 poze de acum... din pacate imi da erori si merge cam greu...
Adaugat: 17-08-2009 21:02
Daca nu merge nici acum, imi cer scuze pentru 3 raspunsuri unul dupa altul..
iiiii......ce scump e! :pup:
David e mai bland. Puiu inca nu vine pe umar, abia l-am convins sa vina pe mana, pun ceva bun in palma si, lacom si pofticios cum e, nu rezista tentatiei! Si nici nu sta la pupat/mangaiat, ciupeste de-ti trece pofta.
In legatura cu vorbitul ...Tweety tare se straduieste sa-si spuna numele ...si pronunta tot mai clar ....asa ca pana ii singur papagalul si nu are pereche ... poate sa invete sa vorbeasaca
Goti, felicitari pt. Tweety:bravo:!
Mult noroc in continuare, Goti!
.......Daca Puiu sta pe mana, inseamna ca si-a dat seama ca esti inofensiva si deocamdata isi face curaj. Stiu cum ciupeste... la inceput aveam impresia ca i-a iesit ciocul pe partea cealalta . David statea la mangaiat dar 2 saptamani cat am fost plecata l-am tinut la niste prieteni de familie si l-am luat de acolo salbatic si ca vai de el. De atunci nu prea mai sta
dar sper sa se obisnuiasca la loc. A trecut abia o saptamana de cand l-am adus acasa. Partea buna e ca acum, cand ii pun degetul in fata se urca fara sa riposteze. Inainte il alergam prin toata casa si tot nu statea
.
Ha-ha, daca eu tin degetul in fata lui Puiu ma trezesc cu el agatat de deget... cu ciocul, nu cu picioarele! Il avem abia de la 1 iunie, nu pot cere mult de la el. Progresam incet dar sigur, zic eu.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri