Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
bn atunci inseamna ca are 3 luni jumate
)
tibi are mai mult.gandestete ca puiul meu are o saptamana si 2 zile si peste 3 luni o sa iasa din cuib, dar va fii hranit tot de parinti.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
bn atunci inseamna ca are 3 luni jumate
)
tibi are mai mult.gandestete ca puiul meu are o saptamana si 2 zile si peste 3 luni o sa iasa din cuib, dar va fii hranit tot de parinti.
nu e logica chestiea asta ,,ca are 2 zile si peste 3 luni iese din cuib poi ce cand iese din cuib o sa aiba 3 luni ..po i yo atunci am 16 ani si 9 luni )ca a ma tinut mama 9 luni in burta
)=))
ar fii bine sa citesti mai cu atentie ce scriem. eu am scris ca are 1 saptamana si 2 zile.
si sincer hai sa incheiem subiectul ca deja incep sa ma inervez.
:sol: Pace , snow nu te enerva ca nu are rost si nai cu cine :pup:
Adaugat: 14-08-2009 16:38
cred ca vroia-i sa scri 3 saptamani nu e asa?
peste 3 luni e independent de parinti! :angel:
k k ..imi pare raw :DD:
cred ca vroia-i sa scri 3 saptamani nu e asa?
peste 3 luni e independent de parinti! :angel:
da asa este,dar cu el am uitat sa fac diferenta.
imi cer scuze si nu am sa mai corectez. pt ca s-a clarificat deja. :bang: :bang: :bang: :bang:
datoria noastra e sa ajutam pe cei care au nimfe si daca vor sa fie ajutati si nu enervanti. mai ales copii. dar daca vor sa inteleaga bine, daca nu tot bine. acum sa ne pastram calmul ca asa nu ajungem nicaieri. lasa-l sa creada ce vrea. nu a ajuns pe forumul potrivit ca era pus la punct demult. si inca ceva Tibi. atunci cand ai intrat pe forum ai citit un regulament, sper. si acolo se precizeaza clar ca nu ai voie sa folosesti prescurtari. te rog sa scrii complet si clar sa intelegem toti.
SNOW da am facut testul la constanta.costa cam cat o nimfa si jumatate in mangalia.este un baietel nazdravan.si in legatura cu jucariile pe care le poti face as fi interesat.daca poti sa atasezi niste poze ar fi foarte bine. FELICITARI pentru minunea aia mica de puiut.sa-ti traiasca :heart:
Snow, e tare dragut micutul tau! Si sa stii ca si eu sunt interesata de jucarii, nu numai pt. nimfe!
Hei, hei, gata cu cearta! tibi70, am o rugaminte: sa scrii cat mai putin prescurtat, e greu pentru noi sa citim ceea ce scrii.
Multumesc pentu intelegere!
Si eu sunt interesata de jucarii pt viitoarea mea nimfa...avand in vedere ca iti ies f. bine...si si pt perusi as vrea
Apropo...ce puiuti dragut :heart: sa-ti traiasca...si ceilalti de asemenea :heart: :heart:
P.S: ce cheliuta are :heart:
am inteles scuze,dar nu stiam ca nu am voie cu prescurtari ,scuze, si cand am intrat la sectiunea aia cu,concurs am bagat 3 poze in loc de 1 ..si asta dupa ce se terminase concursu si trebuia sa dam numai votur ) mdea trebuie sa citesc regulamentu
)=)
da este foarte dragut si este unul din cei 5 si este al lu galbiuta. si speram sa mai avem pt ca mai asteptam sa depuna snow oute.
Spor la puiuti Snow!
Pe mine m-a dat gata Coco-Vanilla, azi-dimineata le-am dat drumul pt. o tura-doua, a venit peste noi in pat, s-a plimbat tacticoasa peste noi, s-a razboit cu un nasture de pijama si a "rasfoit" cartea pe care o citeam pt. ca nu-i acordam sufucienta atentie. Perluta, mai timida, dadea ocol pe deasupra capetelor noastre, facand pe ventilatorul. Dar cum vede mana intinsa da sa ciupeasca si apoi zboara. La tura de seara au stat pe dulap, nu au mai coborat. Sunt tare simpatice, mereu ma surprind cu ceva nou.
da este foarte dragut si este unul din cei 5 si este al lu galbiuta. si speram sa mai avem pt ca mai asteptam sa depuna snow oute.
Deci femela nimfa a fost calcata de galbiuta si de perechea ei? sau cum ca sunt in dilema
eu am 2 fetite (galbiuta si snow), iar deyseby pe langa perechea de casa mai avea 2 baieti (bombonel si motatul). toti erau in calduri si ne-am gandit sa ii imperechem, si deci eu am 2 perechi, una este bombonel cu galbiuta de la care am 3 puiuti si cealalta este snow si motatul de la care am 2 puiuti.
Aaa am inteles
Adaugat: 16-08-2009 11:37
Puiutii ii impartiti intre voi?? sau fiecare isi pastreaza puii proprii? Perechile dupa aceea le separati si fiecare nimfa merge la casa ei?
Dimineata am avut program de pusi-pusi cu Coco-vanilla, dupa turele de rigoare prin camera si cercetarea patului, s-a suit pe umarul meu si nu s-a dat dusa pana nu am pupat-o un sfert de ora pe creasta. Am incercat sa o mangai cu mana dar se prinde imediat si fuge. N-am crezut ca pot fi asa pupacioase!
imi pare rau s-a va zic snow si deyseby dar voi nu ati luat in calcul ce a spus tibi nimfa lui facea ca un porumbel intr-o dimineata cea ce rezulta ca este baietel. asa am muscato si eu cu riki dupa penaj si toate cele era fetita dar era o singura problema facea ca toti papagalii pe care i-a auzit(el a fost luat din piata unde a fost tinut cu mai multe specii de papagali) si atunci fiind convins ca este fata pana am vazut ca vroia s-a il calce pe coco. snow si deyseby s-a va traiasca puisorii si sa se faca mari si frumosi. misha ai niste papagali foarte frumosi s-a iti traiasca la fel si u suana .
Puiutii ii impartiti intre voi?? sau fiecare isi pastreaza puii proprii? Perechile dupa aceea le separati si fiecare nimfa merge la casa ei?
rares cum impartim puii si ce vom face cu ei,este strict intelegerea noastra.si da dupa ce termina si deyseby cu puiutii si cresc mari ii voi da masculi inapoi.
ma rog, puiutii oricum nu ati putea sa ii tineti pentru ca fac mare zarva 5-10 nimfe intr-o casa, dar perechile nu vor suferi din cauza ca se despart?
Eu am inteles ca nimfele sunt perechi pe viata :sol:
imi pare rau s-a va zic snow si deyseby dar voi nu ati luat in calcul ce a spus tibi nimfa lui facea ca un porumbel intr-o dimineata cea ce rezulta ca este baietel. asa am muscato si eu cu riki dupa penaj si toate cele era fetita dar era o singura problema facea ca toti papagalii pe care i-a auzit(el a fost luat din piata unde a fost tinut cu mai multe specii de papagali) si atunci fiind convins ca este fata pana am vazut ca vroia s-a il calce pe coco. snow si deyseby s-a va traiasca puisorii si sa se faca mari si frumosi. misha ai niste papagali foarte frumosi s-a iti traiasca la fel si u suana .
darius eu una nu ma mai iau dupa nimic in ceea ce priveste sexul unei nimfe. dar discutia aprinsa care am avut-o a fost de cat are nimfa ca varsta. Si cred ca stii si tu foarte bine ca nimeni nu da spre vanzare o nimfa de o luna pt ca este inca hranita de parinti si ea se intarca pe la o luna jumate - doua.
paici tot yo cred ca sunt nebun ,nu stiu sigur nici cati ani pardon luni cate luni are dar nici ce sex are )=))
ma rog, puiutii oricum nu ati putea sa ii tineti pentru ca fac mare zarva 5-10 nimfe intr-o casa, dar perechile nu vor suferi din cauza ca se despart?
Eu am inteles ca nimfele sunt perechi pe viata :sol:
iti dai seama ca nu pot sa ii tin pe toti ca mar arunca prietenul de la etaj
(glumesc). sincer si eu si prietenul meu am vrea sa ii tinem pe toti dar nu avem loc pt ca noi stam in chirie la cluj.
cat despre faptul ca nimfele sunt perechi pe viata este pe jumatate adevarat.pt ca daca le tii 3-4 luni pt reproducere nu se ataseaza atat de mult cum ar fii o pereche care este impreuna de 2-3 ani. de ex bombonel este la a doua femela pt ca prima a murit.
iar in caz ca unul dintre ei moare este bine sa ii ei iar pereche pt ca trece mai usor peste trauma.
Rases sa stii ca daca as vrea sa tin toti puii nu mar opri nimeni ca as avea unde. perechile au fost imperecheate la distanta pt ca erau in calduri si sufereau dupa un partener, mai ales baietii mei care o aveau pe Perluta in calduri si nu se puteau apropia de ea din cauza lui Puf. o sa aiba amandoi pereche definitiva cand se vor intoarce si al lui Snow la fel. nu se vor mai imperechea cu nimeni decat viitorii parteneri definitivi. era pacat sa depuna oute nefertile fetele lui Snow, daca eu aveam baieti disponibili si in calduri. :pup: . Acasa avem deja doi puiuti de la Puf si Perluta si au grija mare de ei. Perluta este o alintata si se cearta cu baietelul cel mic pt mine. daca vine unul la mine celalant tipa" nici unul nu stie sa vorbeasca" . umbla dupa mine toata casa , daca cel mic doarme. se pune pe spatele meu la calculator si-si face siesta sau ma trage de haine sa vorbesc cu ea. suntem cele mai bune prietene pana la cuib. daca vreau sa vad puii ma repede de acolo.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus