1,326

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

da..stiu ca e periculos..dar se pare ca nu are nimic, din fericire:) sunt ff draguti! ma joc zilnic cu ei..o sa fie fff blanzi! cred ca maine sau poimaine cel putin unul dintre ei va iesi din cuib.:) smire, ce perus ti a murit fiindca s a dat cu capul de perete?

1,327

Doamne ce draguti sunt...sa-ti traiasca :heart: :heart: au crescut atat de mult...sunt maricei tongue :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,328 (edited by smire 13-08-2009 20:23)

=alex_iasi2005]da..stiu ca e periculos..dar se pare ca nu are nimic, din fericire:) sunt ff draguti! ma joc zilnic cu ei..o sa fie fff blanzi! cred ca maine sau poimaine cel putin unul dintre ei va iesi din cuib.:) smire, ce perus ti a murit fiindca s a dat cu capul de perete?

poti vedea la profilul meu pozele cu Rocco, cel care a murit...era ff bland, din prima zi mi-a stat pe deget....statea pe umarul meu cu orele, cat lucram la calculator....

yoyo

1,329

multumesc tuturor pt urarile de bine!
smire, imi poti da vreun site de unde sa comand copacelul ala artificial?:)

1,330

alex ti-l fac eu.daca mai ai putina rabdare

1,331

ok..numai sa imi spui cam cat timp...si cum v a arata...si inca astept albumul cu poze;) astept vreun mail sau vreun msg pe net.insanatosire grabnica!:)app.. te pricepi sa faci playstand uri?

1,332

alex sunt super draguti puisorii!!!!!!!
Daca cel verde e baiat mil dai mie?

Adaugat: 13-08-2009 23:17

Rares tu inmultesti perusii si ii pastrezi?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,333

ms monyxme:) intentionez sa ii pastrez pe toti 3, sau macar 2..oricum cel verde il pastrez 99% fiindca e cel mai bland smile oricum, nu cred ca ajungi tu prin iasi:)

1,334

Mai sti...acolo stau bunicii mei poate ii vizitez.
Nu lasa pastreaza-i.Sunt suuuuuuper draguti!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart:  :heart: :heart:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,335

ms:)

1,336 (edited by smire 14-08-2009 12:49)

http://www.pentruanimale.ro/bat-colivie-modular-flex-12mm-p-2610.html

site cu BETZE...PT ALEX

yoyo

1,337

monyxme wrote:

Rares tu inmultesti perusii si ii pastrezi?

Nu, defapt ii inmultesc si dau puii oamenilor care ii iubesc cel putin cat mine :pls:

:hamster: My name is COdY tongue

1,338 (edited by deyseby 14-08-2009 16:23)

Alex nu fii nerabdator. ce e greu de facut?  decat sa dai bani aiurea, mai bine i-ti faci singur ca esti baiat istet. am reusit eu si Snow si tu nu ai sa poti? nu e neaparat sa iasa ca la carte. e bine sa-ti placa si sa aiba cateva crengute unde sa stea perusii. poti rupe si o creanga din copac si o cureti, apoi o prinzi pe ceva si gata. nu e greu deloc.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,339

asa am sa fac.oricum vreau sa vb cu snow sa imi arate ce jucarii si chestii de genu a facut wink dar nu dau de ea...:|

1,340

acum are treaba cu puii si nu prea are timp de toate. a mai si cazut pe scari si nu prea a putut sa se ocupe de toate. abia s-a ocupat de pui. dar oricum va face ca stie si are rabdare si timp.  intra pe id-ul meu din MP.

- Mary-

1,341 (edited by rares93 15-08-2009 10:28)

saracut(ul)/(a) snow sad sper sa rezolve repede cu piciorul!
Isanatosire gravinca! :pup: sa fie ca nou/noua in forta de a avea grija maxima de pasaret :muscle:

:hamster: My name is COdY tongue

1,342

rares93 wrote:

saracut(ul)/(a) snow sad sper sa rezolve repede cu picior!
Isanatosire gravinca! :pup: sa fie ca nou/noua in forta de a avea grija maxima de pasaret :muscle:

da asa e . Snow este o ea. este fata .

- Mary-

1,343

azi a iesit primul pui:D:D o mica prob..masculul a fost cam agresiv cu el ..il tot ataca..dar acum s a mai calmat..cred ca l a calmat papagalita mare..faza e ca a ciupit o de ochi pe papagalita mare si acum nu isi poate inchide pupila bine..ce as putea face??

1,344

Alex, superbi puii! Ti`am zis eu ca cel mic va avea penajul aproape la fel ca cel mare din prima serie a mea tongue
Puiul albastru pare fetita, cel verde si cel gri par baietei.E putin cam devreme sa zic sigur 100%, dar asa mi se pare de acum.
Sa ne mai pui poze cu motatii :heart:

>>>>Alexandra<<<<

1,345

ms;) nu te am mai vazut de mult pe forum..:) ai vreo solutie la prob.de mai sus?:)

1,346

Papagalita mea alba a avut probleme cu un ochi, s`a zgariat in rumegus si am dat`o pe langa ochisor cu tetraciclina unguient si i`a trecut.
Nu am mai intrat pe forum pentru ca , cateva zile nu am avut net :furios:

>>>>Alexandra<<<<

1,347

o sa vad cum evolueaza si o sa fac eu ceva..apropo..acum ca ies puii din cuib..sa le pun pe tavita coliviei mancare si apa??

1,348

Nu e nevoie.Masculul ii va mai hrani.Vor invata sa manance din hranitori.De obicei si puiul mare ii hraneste pe cei mici.O sa`ti iasa pe rand din cuib, sa nu`i scoti tu pe toti 3 fortat smile
Plus ca pe tavita coliviei apa si mancarea se murdaresc cel mai repede.

>>>>Alexandra<<<<

1,349

Azi am scos-o pe belle si pe ceilalti afara si am observat ca belle avea nara acoperita cu ceva galben.Ce era?
Cand am dus-o in casa nu mai avea.
Era ceva grav ?Un semn de boala?

1,350

au iesit primii doi pui din cuib:) o sa va postez poze cand iese si al treilea..si o scurta poveste a lor:)