Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce superb e.....merg eu la noapte si ti-l fur
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce superb e.....merg eu la noapte si ti-l fur
Acum are penele deranjate dupa boala. Sunt si unse, baie nu stie sa faca sa nu vrea.
Asteapta si tu sa il fac bine, sa stiu sa ii barigadez colivia.
A si vroiam sa intreb si eu de ce Bella mea tace si nu "tipa" ca Cipy?Mie imi pare bine ca nu face galagioe asa mare dar ma ingrijorat putin.
Snowy acum viseaza la o sotioara frumoasa. :nani: Sper sa i se adevereasca cat de curand visul. :bravo:
Ai grija sa nu te bati cu ea pe Snowy (ar fi culmea ) :wis:
Nu, nu, nu ma bat cu ea, ma bate ea pe mine.
A si vroiam sa intreb si eu de ce Bella mea tace si nu "tipa" ca Cipy?Mie imi pare bine ca nu face galagioe asa mare dar ma ingrijorat putin.
Nu face asa multa galagie pt ca este fetita ele sunt mai linistite asa e si elfie a mea,nu prea tipa.
a mea nu face nimic....si ma bucur ca nu face galagie dar cipy la prima ora
Adaugat: 08-08-2009 17:03
fotografii noi cu bella
Adaugat: 08-08-2009 19:55
si acum cu cipy
buna! ce va mai fac perusii? ai mei sunt bine, si parintii si puii:D cei mici sunt mari acum:D primii doi au penajul complet si al treilea aproape complet:D cel mai mic are o culoare fff frumoasa si neobisnuita in acelasi timp! nu am mai vazut o in viata mea la un perus! va voi posta poze diseara sau maine:D
Si ai mei sunt foarte bine.Am inceput ieri sa lucrez la voliera
Am venit si noi sa ne mai intalnim cu papagalii de acasa si sa mai zburam.E frumos la tara dar mai schimbam si noi aerul....:bravo:
Adaugat: 11-08-2009 20:07
:heart:
Adaugat: 11-08-2009 20:29
super poza
stan si bran....
Daaaaaaaaaa!!!!=)
Vai cat sunt de draguti! :heart:
Intradevar, Stan si Bran
sunt superbi :heart: sa-ti traiasca :pup:
ffff frumosi suana! sa iti traiasca!!! acum am venit si eu de la bunici, si am scos puiutii si m am jucat cu ei:X sunt mari acum si fff draguti!:X au invatat toti sa zboare binicel, dar in special cel mare, care din pacate s a lovit azi umpic..a zburat si s a lovit cu capul de perete..sper sa nu fie grav..ce ziceti?
va pun poze cu ei acum:X
Adaugat: 12-08-2009 20:27
cei 3 juniori
Adaugat: 12-08-2009 20:29
dupa curatenie..poze facute acum 3 zile
sunt superbi da-mi si mie unul :angel:
poze de acum 20 de minute:D
Adaugat: 12-08-2009 20:33
poze de acum 20 de minute:D
Adaugat: 12-08-2009 20:33
scz pt ultimul postX(
Sunt foarte draguti puisorii! :muscle:
Se vede ca au fost f. bine crescuti! :sanatate: au niste parinti exemplari!
Culorile puilor sunt extraordinare! :pls: ce sa mai, superbi!
:bravo:
Suana, perusii sunt tare caraghiosi parca ar fi Star si un pekinez , dar sunt frumosi.
Alex chiar ma bucur sa-i vad pe cei mici ca au crescut atat si ca sunt sanatosi. bravo inca o data. pe maine astept si eu sa apara primul pui.
vai ce mari au crescut si ce culori splendide au :heart: :heart:
alex foarte frumosi puiutzii.....:pup::heart::heart:daca au aterizat si nu s-au lovit tare nu e mare rau,doar sa nu se izbeasca repetat.....ar fi bine sa aiba un punct de reper sa-l invete sa aterizeze,un bat,un copacel,colivia....I-ai in mana si pune-i pe ceva si de acolo sa invete sa zboare,vor reveni la punctul sigur.
aha.doar cel mare a zburat si a dat cu capul de perete si apoi a aterizat.dupa aia nu a mai zburat:D ei nu au iesit inca din cuib..cred ca zilele astea o vor face..
o sa vad cum le confectionez un mini copacel:D
Nu e greu de confectionat,un copacel din padure sau pur si simplu niste crengi prinse una de alta,sa vezi ce o sa le placa....:)Sunt poze aici pe forum ,ai de unde sa te inspiri.
La mine,sunt toti 6 afara prin bucatarie si binenteles Hanny la mine pe umar.Cand zboara nu mai imi trebuie ventilator:)
fff frumosi.....sa-ti traiasca, ai grija de ei! mie mi-a zis un crescator ca pana la 3 luni sa nu-i dau drumul la zbor k risca sa se loveasca si sa moara...nu l-am ascultat si i-am dat drumul si,desi zbura ff bine, dupa o sapt de zboruri, a plecat de la colivie spre lustra si a ratat aterizarea...e de ajuns sa dea o data cu capul...si-s gata....acum ii ai,acum nu-i mai ai...a cazut ca secerat...a mai zvacnit din gheare de 2 ori si gata...n-am mai avut ce sa-i fac...
am vazut la pet-shop copacei din plastic....de fapt,niste tuburi care se asambleaza si-i faci dupa cum vrei tu....nu-s reali,dar cred ca-s mai siguri....daca le faci tu copacel din crengutze, sa ai grija cum le imbini...ca daca folosesti atze,ei sugur or as le desfaca si s-au mai vazut cazuri cu pui inecati sau spanzurati
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus