Da, pe Motu am ales sa-l dau, si va avea o stapana minunata, pe cineva mai bun nici nu-mi puteam dori pt. el. De fapt inclin sa cred ca era Moata, era mai tacut si avea dungi pe coada. Acum, ca voi avea 2 fete in loc de pereche, asta este, sanatoase sa fie. Galbior e mai colorat in obrajori decat Perluta, plus ca nu are dungi pe codita, de asta inclinam sa cred ca este baiat. De fluierat, fluiera, tipa ca-l aude pe Micul Alex facand idem si la fel... o sa pun pe youtube niste nimfe cantand, poate asa isi da drumul la voce. Stand in piata, la gramada cu alte specii de pasari, neauzind triluri, de unde sa invete sa cante?
Adaugat: 11-08-2009 08:26
Ieri a aterizat si Perluta pe capul meu, inca nu are curaj sa stea pe umar. Galbior - rebotezat Coco (o fi Coco, o fi Cocuta?) a prins mai mult curaj, a mers cu mine in baie si m-a asistat in timp ce spalam colivia, a stat si pe umarul baietelului meu, e super-dragalas cand isi apleaca capusorul si ne lasa sa-l pupam pe creasta. Incerc in continuare sa-i tentez cu fructe/legume, rase, maruntite, tocate sau intregi, dar fara rezultat...
Vicky - Mamica fericita