2,251 (edited by snow 03-08-2009 13:43)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

pai daca ies toti 4 sunt amanetati si cu restul nu stiu.dar important este sa fie ei sanatosi.
poze nu se pot face momentan

2,252

felicitari! cate oua ai, ca nu am citit consecvent topicul.. :rusine: asteptam evolutia lor si poze

2,253

snow felicitari pentru puisori :heart:

sa iti traiasca si sa iasa toti puisorii si la tine si deyseby:D

2,254

sa-ti traisca puiutii..... :sanatate:  vrem si noi poze cu ei.....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,255 (edited by deyseby 03-08-2009 17:41)

Snow are in total 9 oute( 4 oute are fata cea alba si baiatul Pied, iar 5 are fata cea galbena si Bombonel) la mine sunt 4 oute momentan. puiutul e al lui Bombonel si Galbiuta. sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aiba puii sanatosi ,ca emotii are  stapana destule. Madalina sa stii ca nu au sanse mari sa se reproduca in colivie. ai mei sunt liberi si acum cand clocesc. nu i-am inchis niciodata. si sunt tare grijulii si cuminti deocamdata. in rest va tinem la curent pe parcurs. fara poze sa nu stresam parintii si sa avem surprize neplacute. mai bine sa nu-si ia papagali sa-i chinuie. nici vorba de reproducere. si stii bine ca nu o spun din rautate.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,256

am mai avut nimfe cand eram mica(4-5 ani) si atunci perechea a facut oua dar s-au spart.lovindu-se de colivie...pe atunci ai mei nu stiau de cuib....acum i-am dat altcuiva...si Rochita(asa o chema) a murit la 19 ani!!!..a mai ramas Roco

2,257

madalina1 wrote:

am mai avut nimfe cand eram mica(4-5 ani) si atunci perechea a facut oua dar s-au spart.lovindu-se de colivie...pe atunci ai mei nu stiau de cuib....acum i-am dat altcuiva...si Rochita(asa o chema) a murit la 19 ani!!!..a mai ramas Roco

super. inseamna ca au trait destul de mult. sper sa ai parte de ei ca si de primii. ma refer la varsta inaintata.eu nu sunt de acord cu tinerea lor in cusca si nici nu as da puii la cineva care o sa-i chinuie. asta e un chin. nu se pot bucura de ce au ei mai bun.zborul.

- Mary-

2,258

sunt de acord cu tine deyseby , nu imi place sa ii tin in colivie, azi i-am lasat dupa o luna si ceva singuri in casa si cand am venit au inceput sa cante erau asa fericiti... . :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,259

Felicitari...primul puiut :bravo: :bravo: :heart: Yupppppyyyyyyyyyyyy :heart: Sa iasa toti sanatosi :muscle: si sa creasca mari :bravo: :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,260

produsele de la Padovan sunt bune pentru papagali??
ma refer la hrana in special...
a incercat cineva?

2,261

Felicitari snow de puiut! :bravo: :heart:
Sa iti traiasca si sa se faca mare si sanatos :muscle: !

:hamster: My name is COdY tongue

2,262

Snow, felicitari! Sa ai multi pui frumosi si sanatosi!
Madalina, ai mei au mancat cu placere GrandMix pt. nimfe si aga de la Padovan. Dar daca gasesti, recomand calduros Versele Laga.

Vicky - Mamica fericita

2,263

ok...mersi...
nu ma pot hotari asupra mancarii care urmeaza sa o cumpar: Vitapol sau Padovan??
oricum le dau mancarea prin rotatie...

2,264

Pt. nimfe mancarea de la Vitakraft e buna? big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,265

alor mei nu le-a placut deloc!!!
le-am cumparat si imi aruncau semintele intregi afara..:ok:

2,266

Nici ai mei nu au mancat Vitakraft.

Vicky - Mamica fericita

2,267 (edited by madalina1 04-08-2009 11:23)

1. Zoli si Lolita la iarba verde
2. Kiki si Paco tot la iarba verde
3. Lolita si Zoli acasa.

Ai mei iar pleaca azi.
Mai puneti si voi poze sa mai inveselim forumul...

Adaugat: 04-08-2009 12:11

in ultima poza Zoli si Lolita nu stau de obicei in bucatarie...dar in cateva ore plecam si le fac curat in locul lor obisnuit...

2,268

misha67 wrote:

Nici ai mei nu au mancat Vitakraft.

curios. poate le-ati dat din aia cu cate verdeturi si mirodenii pt nimfe. din alea nu au mancat nici ai mei. eu le dau MUNU cu miere si vitamine. oricum au mancat orice fel de mancare pentu ele. le dau si multe fructe si legume , plus ce am mai zis mai inainte prin forum. deci au um meniu supra incarcat. nu se dau fructe si legume care fermenteaza.

Adaugat: 04-08-2009 14:01

madalina1 wrote:

in ultima poza Zoli si Lolita nu stau de obicei in bucatarie...dar in cateva ore plecam si le fac curat in locul lor obisnuit...

Madalina nu le mai da te rog, batoane . scoatele definitiv. sunt periculoase. eu le dadeam la inceput cand am avut nimfe si aveau foarte des probleme de sanatate.

- Mary-

2,269

pana acum ai mei nu au avut probleme.
mananca rar,si numai cand in hranitor nu au seminte(in masina)....asta e ultimul...
cum ii pot obisnui pe ai mei sa manance legume si fructe proaspete...le pun separat dar le ignora..au mancat de vreo 2 ori si de atunci nimic.

2,270

madalina1 wrote:

pana acum ai mei nu au avut probleme.
mananca rar,si numai cand in hranitor nu au seminte(in masina)....asta e ultimul...
cum ii pot obisnui pe ai mei sa manance legume si fructe proaspete...le pun separat dar le ignora..au mancat de vreo 2 ori si de atunci nimic.

cu rabdare
daca o sa aiba in permanenta cate ceva pe langa seminte o sa manance
ai mei mananca de toate dupa jumate de an, abia.
le mai dau si legume fierte( morco, radacina de patrunjel, pastarnac) si mananca bine. daca nu le mai dai batoane o sa manance. acum stiu de astea si o sa astepte o perioada pana o sa vadaca nu le mai dai si o sa manance si fructe sau legume.

- Mary-

2,271 (edited by andrei221995 04-08-2009 14:40)

am o mare problema papagalul meu Paco a inceput sa stranute ce trebuie sa ii dau ca sa ii treaca?

2,272

am o veste pt voi. maine sar putea sa imi iasa primul puiut de la a doua pereche.

Adaugat: 04-08-2009 21:00

copii se pare ca m-am inselat. a venit azi

2,273

:heart: Super...al doilea puiut :bravo: :pup:

Iusti

2,274

snow cate oua mai ai ?
in total

2,275

andrei221995 wrote:

snow cate oua mai ai ?
in total

2 pui si 7 oute. de la ambele perechi.