Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
pai daca ies toti 4 sunt amanetati si cu restul nu stiu.dar important este sa fie ei sanatosi.
poze nu se pot face momentan
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
pai daca ies toti 4 sunt amanetati si cu restul nu stiu.dar important este sa fie ei sanatosi.
poze nu se pot face momentan
felicitari! cate oua ai, ca nu am citit consecvent topicul.. :rusine: asteptam evolutia lor si poze
snow felicitari pentru puisori :heart:
sa iti traiasca si sa iasa toti puisorii si la tine si deyseby:D
sa-ti traisca puiutii..... :sanatate: vrem si noi poze cu ei.....
Snow are in total 9 oute( 4 oute are fata cea alba si baiatul Pied, iar 5 are fata cea galbena si Bombonel) la mine sunt 4 oute momentan. puiutul e al lui Bombonel si Galbiuta. sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aiba puii sanatosi ,ca emotii are stapana destule. Madalina sa stii ca nu au sanse mari sa se reproduca in colivie. ai mei sunt liberi si acum cand clocesc. nu i-am inchis niciodata. si sunt tare grijulii si cuminti deocamdata. in rest va tinem la curent pe parcurs. fara poze sa nu stresam parintii si sa avem surprize neplacute. mai bine sa nu-si ia papagali sa-i chinuie. nici vorba de reproducere. si stii bine ca nu o spun din rautate.
am mai avut nimfe cand eram mica(4-5 ani) si atunci perechea a facut oua dar s-au spart.lovindu-se de colivie...pe atunci ai mei nu stiau de cuib....acum i-am dat altcuiva...si Rochita(asa o chema) a murit la 19 ani!!!..a mai ramas Roco
am mai avut nimfe cand eram mica(4-5 ani) si atunci perechea a facut oua dar s-au spart.lovindu-se de colivie...pe atunci ai mei nu stiau de cuib....acum i-am dat altcuiva...si Rochita(asa o chema) a murit la 19 ani!!!..a mai ramas Roco
super. inseamna ca au trait destul de mult. sper sa ai parte de ei ca si de primii. ma refer la varsta inaintata.eu nu sunt de acord cu tinerea lor in cusca si nici nu as da puii la cineva care o sa-i chinuie. asta e un chin. nu se pot bucura de ce au ei mai bun.zborul.
sunt de acord cu tine deyseby , nu imi place sa ii tin in colivie, azi i-am lasat dupa o luna si ceva singuri in casa si cand am venit au inceput sa cante erau asa fericiti... . :pup:
Felicitari...primul puiut :bravo: :bravo: :heart: Yupppppyyyyyyyyyyyy :heart: Sa iasa toti sanatosi :muscle: si sa creasca mari :bravo: :bravo:
produsele de la Padovan sunt bune pentru papagali??
ma refer la hrana in special...
a incercat cineva?
Felicitari snow de puiut! :bravo: :heart:
Sa iti traiasca si sa se faca mare si sanatos :muscle: !
Snow, felicitari! Sa ai multi pui frumosi si sanatosi!
Madalina, ai mei au mancat cu placere GrandMix pt. nimfe si aga de la Padovan. Dar daca gasesti, recomand calduros Versele Laga.
ok...mersi...
nu ma pot hotari asupra mancarii care urmeaza sa o cumpar: Vitapol sau Padovan??
oricum le dau mancarea prin rotatie...
alor mei nu le-a placut deloc!!!
le-am cumparat si imi aruncau semintele intregi afara..:ok:
Nici ai mei nu au mancat Vitakraft.
1. Zoli si Lolita la iarba verde
2. Kiki si Paco tot la iarba verde
3. Lolita si Zoli acasa.
Ai mei iar pleaca azi.
Mai puneti si voi poze sa mai inveselim forumul...
Adaugat: 04-08-2009 12:11
in ultima poza Zoli si Lolita nu stau de obicei in bucatarie...dar in cateva ore plecam si le fac curat in locul lor obisnuit...
Nici ai mei nu au mancat Vitakraft.
curios. poate le-ati dat din aia cu cate verdeturi si mirodenii pt nimfe. din alea nu au mancat nici ai mei. eu le dau MUNU cu miere si vitamine. oricum au mancat orice fel de mancare pentu ele. le dau si multe fructe si legume , plus ce am mai zis mai inainte prin forum. deci au um meniu supra incarcat. nu se dau fructe si legume care fermenteaza.
Adaugat: 04-08-2009 14:01
in ultima poza Zoli si Lolita nu stau de obicei in bucatarie...dar in cateva ore plecam si le fac curat in locul lor obisnuit...
Madalina nu le mai da te rog, batoane . scoatele definitiv. sunt periculoase. eu le dadeam la inceput cand am avut nimfe si aveau foarte des probleme de sanatate.
pana acum ai mei nu au avut probleme.
mananca rar,si numai cand in hranitor nu au seminte(in masina)....asta e ultimul...
cum ii pot obisnui pe ai mei sa manance legume si fructe proaspete...le pun separat dar le ignora..au mancat de vreo 2 ori si de atunci nimic.
pana acum ai mei nu au avut probleme.
mananca rar,si numai cand in hranitor nu au seminte(in masina)....asta e ultimul...
cum ii pot obisnui pe ai mei sa manance legume si fructe proaspete...le pun separat dar le ignora..au mancat de vreo 2 ori si de atunci nimic.
cu rabdare
daca o sa aiba in permanenta cate ceva pe langa seminte o sa manance
ai mei mananca de toate dupa jumate de an, abia.
le mai dau si legume fierte( morco, radacina de patrunjel, pastarnac) si mananca bine. daca nu le mai dai batoane o sa manance. acum stiu de astea si o sa astepte o perioada pana o sa vadaca nu le mai dai si o sa manance si fructe sau legume.
am o mare problema papagalul meu Paco a inceput sa stranute ce trebuie sa ii dau ca sa ii treaca?
am o veste pt voi. maine sar putea sa imi iasa primul puiut de la a doua pereche.
Adaugat: 04-08-2009 21:00
copii se pare ca m-am inselat. a venit azi
snow cate oua mai ai ?
in total
snow cate oua mai ai ?
in total
2 pui si 7 oute. de la ambele perechi.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus