Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Este deja deschis topic despre kakariki.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Este deja deschis topic despre kakariki.
Astazi, cand am mers la bunica perusii mei maturi(perechea) se pupau de mama focului pe stnghie (probabil ca evolueaza si vor face si altceva) el se infoaia pe acolo sa se arate cat e de mare si tare :muscle: , ea nefiind interesata de topaielile lui dupaia au trecut la :pup: iar pe la 3 cand plecam ei erau extenuati dormeau :nani:
Adaugat: 02-08-2009 16:22
Iar Paco, tanraul vaduv :cry: se dadea la nevasta lui Coco ,Coco fiind cam furios :furios: iar Paco era cam indragostit :heart:
si Chichi era mirata de ceea ce se intampla :wow:
Rares am un perus exact ca cel care ti-a murit.Imi pare foarte rau pt el.Conoleante.
Adaugat: 03-08-2009 19:49
Apropo e tot fetita...esti din brasov?
asa cum v am promis..noi poze cu puii:D
Adaugat: 03-08-2009 20:29
poze cu cel mic si cu parintii
Adaugat: 03-08-2009 20:34
next..puiul mijlociu:D
Adaugat: 03-08-2009 20:35
si toti la un loc.enjoy;)
ce frumosi sunt sa iti traiasca
srry pt poza repetata:D
sa-ti traiasca sunt foarte frumosi :pup:
Doamne ce minunatii. :heart: :heart: Alex, sunt superbi. Sa`ti traiasca. :heart: Mi se pare mie sau cel bleu este baietel. :wis:
frumosi puiuti sa-ti traiasca :heart:
doamne ce frumosi sunt :heart: sa-ti traiasca ffff mult timp de acum inainte :pup:
Sunt superbi puiutii sa iti traiasca si sa te bucuri de ei:heart:
multumesc mult tuturor! si mie imi sunt tare tare dragi:X o sa va mai postez poze cu ei.
Alex, cel mijlociu va fi galben cu verde, o minunatie! Cel mare va fi ca mamica, iar cel mic va fi bleu, ca unu din puii din prima serie a mea! :k: Sa`ti traiasca si sa fie sanatosi! :pup:
Alex ai niste minunati acolo! :heart: :rusine: Sa iti traiasca si sa ai mare grija de ei! parintii la fel! sunt spelenzizi :heart:
Mony, da era tot o fetita, sunt din Aiud nu din Brasov scrie si la profilul meu :pls:
Multumesc de condolenate :pup: !
Numai bine :sanatate:
multumesc tuturor rares , imi pare tare rau pt perusa ta.:(
Alex sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. sunt super..superbi. bravo. ai reusit si ma bucur.
multumesc deyseby! bafta multa cu ouale de nimfa! sper sa fie ok de data aceasta!
multumesc deyseby! bafta multa cu ouale de nimfa! sper sa fie ok de data aceasta!
asta vreau si eu. mai ales pe Snow o stresez eu acum.( nu le da aia, da-le aia, fa asa si tot o pisez.) stiou ca are grija de ei si eu de ai mei. o sa vedem mai incolo ce o fi.
Sunt cei mai dulci.Il ador pe cel mijlociu :heart:
ms:):angel:
Parca ieri erai nerabdator si`mi cereai sfaturi cu ce sa faci! Ei, uite ca rabdarea si grija ta fata de ei, faptul ca`i iubesti, a dat roade.Ai acum 3 puiuti frumosi si sanatosi! Sa`ti traiasca si sa ne mai pui poze cu ei :heart:
asa e:) va mai pun niste poze de astazi:D
Adaugat: 04-08-2009 21:03
next;)
Adaugat: 04-08-2009 21:04
nu au aparut si pozeleX( scuze
Adaugat: 04-08-2009 21:05
ultimele:D
zii tu Alex daca nu-ti vine sa-i mananci cat sunt de frumosi. sa fie si sanatosi.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus