Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Nu sunt.. in fine.. uite la ce am ajuns de la o reteta pentru dezvoltarea corecta a unui pui de perus :bang:
Adaugat: 01-08-2009 00:46
Am o veste porasta!
Papagalita cea albastra era bolnava si si-a ascuns f bine boala:ill: iar astazi bunica mea a gasit-o moarta in voliera...
Ori a murit din cauza ca au mancat varza.. ori a fost bolnavioara ea.. voi incepe un tratamen pentru combaterea bolii.. in caz ca o am in voliera:cry::cry:
Adaugat: 01-08-2009 07:44
OBlonda wrote:Rares, tocmai am explicat faza cu cartile.Tot ce scrie pe site`urile unde eu pot citi/cauta oriunde, este inspirat din acele carti de "specialitate".
Scuza`ma, fiecare cu parerea lui.Eu nu sunt de acord cu asta si hai sa n`o mai lungim atat. :sol:
Si inca ceva...sunt foarte frumosi perusii tai, sa`ti traiasca! Femela albastra e prea mica pentru imperechere, trebuie sa mai ai rabdare cu ea.
De ce nu separi perechile, s`ar simti mult mai bine asa, cea reproducatoare nu ar fi stresata de cealalta.
Daca perechea reproducatoare si`a ales cuibul deja,inseamna ca si l`a ales pe cel mai bun. Cand va creste cealalta femela va vrea si ea cuibul cel bun si se vor bate pe el, sau isi vor sparge ouale, pentru a elimina competitia.Nu e regula, dar se intampla des cand sunt imultiti in captivitate.
Eu ii tineam pe ai mei separati, in 2 colivii.
Suces la pui! Sa ne mai pui poze!Da multumesc! cea tanara nu va avea pui, am sa am grija personal de asta! multumesc de itelegere! :merci:
Of sa numai.. nu la asta m-am referit ca am sa am eu grija sa nu faca puii anu asta!:cry::cry::cry: